Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

pa ne bi me čudilo da je već tamo odavno ,kad sam ga našo u podforumu krstarice ,nešto za letovanja ,ništa više ne može da me iznenadi hahahahhahahaha

on je zapravo neka forum poznata faca na balkanu kolko sam pohvatao jer sam čuo za njega i na jednom hrvatskom forumu 

nego da ne bude totalno of topik

Mali osvrt na neka od pojačanja u kratkim crtama 

Top 10 Premier League newcomers: Who are the transfer window's best new arrivals?

al kad vidiš da klubovi kao što su Votford,svonsi,vila,wh dovode proper igrače

Ma na više foruma sam, Udruženje navijča Arsenala BiH, KNA Arsenal Hrvatska i na jednom stranom Arsenal Mania...

pretpostavljam da ti je ovaj medju drazima

odradite ovu anketu da vidite "koji ste menadzer" ,ja sam imao 90 od 100 rezultat i Žoze  :D

http://www.bbc.com/sport/0/football/33609642

Jose, is that you? You’re ruthless, cunning and won’t let anything get in the way of your team succeeding.

You scored 90 out of 100

Solid, dependable and a safe pair of hands, you’re basically Tony Pulis. You might not be fashionable but you’re effective – mid-table beckons.

You scored 60 out of 100

Palace ce biti nagazna mina ove sezone.Skup fizicki dominatnih igraca + tehnicki sasvim solidnih igraca.Jos kad tome dodas da ih trenira Pardew ... 

Junajted bukvalno ništa nije odigrao, a dobili auto-golom, lol.

To znaci da ce ove sezone biti ozbiljni konkurenti.Takav je kod njih obicaj.

Mislim da su samo jedan iole ozbiljan šut imali na celom meču. Od svih silnih novajlija, Darmian je ostavio najbolji utisak, momak je leteo po terenu. Smalling igrač utakmice,  pokidao je u odbrani. Rooney mnogo spor, kod onog auto gola trebalo mu je čitava večnost da se namesti dok Walker nije naleteo i gurnuo loptu u svoj gol. Depay nevidljiv tokom većeg dela utakmice, imao je nekoliko bljesaka, al za sad ništa spektakularno, trebaće neko vreme da postane ključni igrač.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.