Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 688 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Ja sam odustao od gledanja nakon prvog poluvremena, WBA skinio gaće i na guzovima napisali "ne žalite, nije vam ćaćevina". S loptom se ne mogu sastat, City ih s pola gasa dere. Cijela igra je nabij dugu na Berahina ili Lamberta eventualno i moli boga da oni nesto izmisle, veznog reda nemaju nikako. Jos mi dize zivce Myhill, znaci lik je mogao pokupiti onaj krumpir Tourea samo tako, al ne, on gleda kako lopta ulazi u gol brzinom manjom nego sto su mi babu u grob spustali, jos je samo falilo da digne ruke i trci u zagrljaj ovima.

Man. City - Chelsea može biti zanimljiva utakmica samo za neutralce, za nas je daleko od zanimljive utakmice..

btw. Sterling se odlično ukolio u City, uz Aguera i Silvu čini fantastičan trojac u napadu, nema odbrane koju ne mogu otključati.

Gledam sinoć kako City lagano odrađuje utakmicu, a vidjećete kako će izgledati naša utakmica protiv WBA..

Nazalost City ce ubosti sa Sterlingom, jer je momak igracina i bas ono sto im je trebalo. A trebalo je i nama.
Silva ce dijeliti lopte, Sterling ce driblati i otvarati prostor a Aguero i Toure ce trpati golove.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Sterling je odličan igrač nemoj te da se lažemo, igrač od kojeg je se teško braniti, on radi upravo ono što odgovara Cityu, a to je da protivnika tjera u kazneni prostor, to dovodi do toga da se ekipe jako nisko brane protiv Citya što omogućava Cityu da bez mnogo problema dođe u zonu od 25 metara od gola protivnika. A kada na 20-25 metara od protivničkog gola imaš igrače kao što su Sterling i Aguero, plus kralja igre na malom prostoru Silvu to ti je situaciju u kojoj gol visi u zraku..

Al opet nista posebno nisu odigrali.Gol odbijanac,dovoljno da skrene loptu i da 2 igraca na liniji ne uspiju izblokirati.Sto se tice ovog Depaya,mali nije nista posebno.Jos lik ima neku nafuranu facu,ne moze da ne ide na zivce.

Bas ko sto reLo kaze,nacin na koji pobjedjuju ukazuje na to da bi ovo mogla biti njihova godina.Bas kao i one kad je Van Persi presao i zabio jedno 8 puta u 90.minuti za pobjedu.

Bas mrtvo igraju a kupe bodove. Ali ok ako bi mogao da biram kad ce da uzmu najbolje ove godine tj. ako mi ne budemo mogli(mada verujem da smo samo lose poceli i da cemo se vratiti na najvisi nivo i napasti titulu). Ako oni ovakvom igrom nekako i dodju do titule LVG ostaje sto je mnogo bolje nego da ga oteraju pa da uleti Klop ili Karlo. 

Sad odmah bi prihvatio da mi neko ponudi da budemo 4. u ligi a da uzmemo LS.

Svega mi vi ko na drogama :D
Kakva crna Liga prvaka sa ovakvom ekipom i ovakvom igrom? 2012-a se neće ponoviti još barem 50-100 godina. A ne vidim kako drugačije osvojiti Ligu prvaka osim na sreću (u ovom trenutku).

Ja bih bio zadovoljan sa top 4 i oba kupa (Miki maus i FA).

Ja bih bio zadovoljan sa top 4 i oba kupa (Miki maus i FA).

To ce Arsenal da uzme, vec imaju CS jos samo Miki maus i Fa pa da kompletiraju tripletu :D

• Autor

Kod Manchester Uniteda će se desiti jedna od ove dvije stvari kako sezona odmicala:

Ili će ih napustiti sreća

Ili će početi igrati kad svi progiraju, pogtovo Depay

Uglavnom ako se ovo drugo desi vjerujem da će biti prvaci, a ako se desi ovo prvo bit će "jedna lasta ne čini proljeće".

United već ima osobine prvaka, ne igraju ljudi ništa ali pobjeđuju, u prva dva gola dali 2 gola od toga jedan auto-gol ali zato 6 bodova na kontu, ako još poprave igru eto ih u vrhu bez problema.

Sjetite se samo naše druge polovine prošle sezone i kakve smo mi sve utakmice dobijali.

Nas jebe početak, a u ovoj konkurenciji loš početak bi mogao značiti i ispadanje iz trke za titulu, prošle sezone mi smo počeli silno i do kraja nas niko nije mogao stići osim Citya koji je nas samo jednom stigao.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.