Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Vezao šest utakmica u kojima je da gol, 9 golova i 3 asistencije na prethodnih 10 utakmica

503ff.jpg

Mašina, Arsenalov Drogba

Šta ste se uprpili, sjetite se samo čestitke Moua za 1000. utakmicu dedice i njegov veliki jubilej? Oni mogu biti u kakvoj hoće formi, ali oni se nas boje i to je naša glavna prednost. Plus nas nikad loša forma ne drži mnogo, a i ako je nešto činjenica, to je da kakva god da je forma nama mi tu formu vraćamo u jačim utakmicama.

Kuc, kuc, da ne ureknem.

Šta ste se uprpili, sjetite se samo čestitke Moua za 1000. utakmicu dedice i njegov veliki jubilej? Oni mogu biti u kakvoj hoće formi, ali oni se nas boje i to je naša glavna prednost. Plus nas nikad loša forma ne drži mnogo, a i ako je nešto činjenica, to je da kakva god da je forma nama mi tu formu vraćamo u jačim utakmicama.

:lol:

Koliko smo velikih utakmica dobili ove sezone

:lol:

Koliko smo velikih utakmica dobili ove sezone

Sve. Ako ništa bar smo u nekim nadokandili tako što smo im vrijeđali sugrađane, pjevali pjesmice, nismo dali da uđu u voziček.

Siti obe utakmice, Pariz obe, Junajted i Totač u gostima, more to come

CBwHHWFUMAAh2ID.jpg

Takođe, pre godinu dana:

When you spend over £100m you'd expect to be challenging for the league

Chelsea danas postao prvi ostrvski klub uz Liverpul koji je stigao do cifre od 100 datih golova iz penala u Premijer ligi.

CBwQU5NW0AATqe3.jpg

Arsić vezao 7 pobjeda u nizu prvi put u 3 godine.

PL nije PL bez jakog Uniteda. 

Zato je ova sezona izuzetno vazna za Chelsea. Titula se mora uzeti sad, jer ce naredne godine to biti znatno, znatno teze izvesti.

PL nije PL bez jakog Uniteda. 

Zato je ova sezona izuzetno vazna za Chelsea. Titula se mora uzeti sad, jer ce naredne godine to biti znatno, znatno teze izvesti.

Tako su pricali pre 20 godina za Liverpul.

Arsenal ili dobro krene na početku pa na kraju zabrlja ili obrnuto.

Ove sezone im dobro ide pred kraj sezone ali bojim se da smo se mi već ukrcali u voz za titulu.

Zajedno sa Cityem i Unitedom će se boriti za tu drugu poziciju a mi samo trebamo ovo fino privesti kraju i pokušati ne zabrljati.

Arsenal i United iako trenutno u najboljoj formi, sigurno će do kraja kiksati a imaju i odigrati utakmicu, nadam se neriješeno. 

Kako bi bilo mocno da na Emiratesu napunimo Arsenal koji je u ovakvoj formi,

Nešto kao protiv Citya kad nisu imali poraz na svom terenu do utakmice za nama :D

Nešto kao protiv Citya kad nisu imali poraz na svom terenu do utakmice za nama :D

Bas tako uzdigli su se do neba,da ih Eden malo spusti na zemlju

Evo Pellegrino već najavljuje skromno ljeto :P

"Svaki tim mora da se pojačava svakog leta. Znam da je to lakše reći nego učiniti, ali pošto prošlog leta nismo previše kupovali, verovatno ćemo ovog leta morati da potrošimo mnogo novca", rekao je Pelegrini.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.