23. mart 2015.11 god. comment_210249 Gardijan pise da FA razmislja da poostri pravila koja se ticu kvote domacih igraca Sa 8 na 12 E onda ce bas u kurac otici ove manje ekipe jer sve sto ce valjati od domace robe ce zavrsiti u jacim klubovima. Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210256 <p>http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ipsRwl6DX6k</p> <br /> <p>https://twitter.com/FA/status/580096976131358720</p> al ovo su gluposti,klubovi iz drugih država imaju vise domaćih igrača zato sto su bez kinte pa nemaju drugog izbora,ne kontam sta su očekivali ne boli njih sto u kakvom barnliju,lesteru nema domaćih igrača nego sto njihovi top klubovi forsiraju strance nasli tražiti izgovore za svoje promasaje sa rep preko klubova koji kuliraju klince i razbacuju se sa parama a niko se ne seti da kritikuje Hodzsona,teranje Terija iz rep,otpustanje Kapela.. jebo ih kane da ih jebe,ako poostre ove uslove za dobijanje dozvole klubovi kao sto su gore pomenuti barnli,lester,sanderlend tesko da će dovesti kakvo pojačanje,ajd ne bukvalno,treba sacekati i videti na sta se tačno mislim pod tim da mora da doprinese kvalitetu takmičenja jer to je i do sada bio uslov,sad ispada da ce i tu nesto menjati na kraju krajeva ponovo će najvise koristi imati bogati klubovi koji imaju jake akademije a pored toga imaju dovoljno novca da se pojačaju velikim zvezdama Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210258 Budimo realni, Premiership sa samo domaćim igračima bio bi na nivou Serie A. Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210405 http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2015/03/24/10134442/van-gaal-fall-out-prompts-di-maria-to-seek-summer-manchester The Argentine is unhappy with the Dutchman's management, although Ed Woodward is not keen to sell him on just a year after his £59.7m move to Old Trafford Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210423 preveli ovi sa blica... Čelnici Fudbalskog saveza Engleske (FA) odlučili su da reformirišu ovaj sport u zemlji njegovog nastanka. I, ako se to desi kako su su zamislili, a naš fudbal pritom nastavi da tone - uskoro bi srpskim fudbalerima moglo da bude zabranjeno da nastupaju u Premijer ligi. U dokumentu predsednika FA Grega Dajka, "Predlog o domaćem fudbalu", nalaze se izmene koji bi trebalo da omoguće da više engleskih talenata dobije šansu, ali i da se klubovi nateraju da stvaraju nove igrače, ne samo da ih kupuju. Evo nekih od najznačajnijih detalja iz tog dokumenta: Da bi se igrač smatrao "odgojenim u lokalnoj (engleskoj) školi fudbala", nije važna njegova nacionalnost već kakvo je fudbalsko znanje stekao. I, pritom, više neće biti dovoljno da je on do svoje 21. godine bio tri godine u engleskim, škotskim i velškim klubovima (kako je po sada važećim propisima), već do 18. godine svog života mora da je bar tri godine proveo u nekim od tih klubova (ne mora samo u jednom od njih) U prvom timu, koji sadrži 25 igrača, svaki klub će umesto dosadašnjih osam, morati da ima 12 pomenutih "igrača koji su odgojeni u lokalnoj školi fudbala". Broj će se, do tih 12, postepeno uvećavati od 2016. do 2020. godine. Najmanje dva "domaća igrača" moraju da bar tri godine pre svog 18. rođendana provedu u klubu čiji su i dalje članovi Možda nekome ovo sa "lokalnim školama fudbala" zvuči komplikovano, ali poenta je u engleskoj odlučnosti da više ne dovode bilo koga na Ostrvo, već samo najbolje ili talente koji će proći njihove škole fudbala. A sve zbog sledeće definicije koju je Greg Dajk potpisao u svom Predlogu: "Mali broj engleskih igrača se probija u elitu zbog ... manjka prilika da domaći igrači budu u prvim timovima u takmičarskim utakmicama kada imaju od 18 do 21 godin". S tim u vezi i novi predlog o angažovanju stranih fudbalera, jer ih Englezi žele - samo najbolje: Umesto dosadašnjeg pravila da stranci mogu zaigraju u Premijer ligi ako su odigrali 75% reprezentativnih mečeva u prethodne dve godine, dozvole će se davati stranim igračima po sledećem principu: Ako je vaša zemlja među deset najboljih na svetu, dovoljno je da ste odigrali 30% reprezentativnih mečeva u poslednje dve godine Ako vam je zemlja od 11. do 20. mesta - morate da odigrate bar 45% utakmica da biste dobili radnu dozvolu Ako vam je zemlja od 21. do 30. mesta - morate da odigrate bar 60% utakmica Ako vam je zemlja od 31. do 50. mesta - morate da odigrate bar 75% reprezentativnih utakmica u poslednje dve godine, inače ništa od radne dozvole. I, to je to. Ako je reprezentacija ispod 50. pozicije na FIFA rang listi, po novom predlogu - njen fudbaler neće moći da dobije radnu dozvolu u Engleskoj. Do sada je ta lestvica bila spuštana do 70. pozicije. Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210435 [media]https://www.youtube.com/watch?v=cGXsJDZgGUs[/media] Koji je bolji? Zašto jedan zašto drugi ? Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210473 https://plus.google.com/+Whoscored/posts/8MoW3to7bDh Glasajte za Edena :D Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210502 City stupio u kontakt s Ancelottijem. Izvjesno je da će preseliti na Etihad u slučaju da ne osvoji ništa s Realom, a i to je vrlo vjerovatno s obzirom kako Real igra. Robinho kaže da, prije prelaska u City, uopšte nije znao da ide u Manchester. Znao je da ide u Englesku, ali nije imao pojma u koji klub. Kakva prčija od kluba je to bila, kad su dovodili igrače bez njihovog znanja. "I knew I was going to play in England but I didn't know for which team and I was very happy when I found that I had the opportunity to play for Manchester City. Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210519 Mislim da smo tada i mi bili u kombinaciji oko Robinha. Joj kad se sjetim te sezone kada je Robinho bio glavni igrač City i velika zvjezda. Prijavi
25. mart 2015.11 god. comment_210535 nasi prodavali dres robinha, jedno vrijeme cak i u ponudi chelsea balkana, eto koliko je bio blizu dolaska Prijavi
25. mart 2015.11 god. Autor comment_210540 Nije ni čudo što engleska liga propada. Kakvih sve mentola ima od trenera, počevši od Wengera, Pellegrinija, Van Gala. A ni Mou nije što je bio. Još ako Mihajlović dođe bit će to cirkus Colorado. Prijavi
25. mart 2015.11 god. comment_210556 Mihajlović kandidat za klupu Mančester sitija On je nula od trenera po meni, ali ipak pravi sjajne rezultate sa Sampdorijom, treba mu reci svaka cast, sigurno ce preuzeti neki jak tim sledece sezone. Prijavi
25. mart 2015.11 god. comment_210560 City stupio u kontakt s Ancelottijem. Izvjesno je da će preseliti na Etihad u slučaju da ne osvoji ništa s Realom, a i to je vrlo vjerovatno s obzirom kako Real igra. Robinho kaže da, prije prelaska u City, uopšte nije znao da ide u Manchester. Znao je da ide u Englesku, ali nije imao pojma u koji klub. Kakva prčija od kluba je to bila, kad su dovodili igrače bez njihovog znanja. "I knew I was going to play in England but I didn't know for which team and I was very happy when I found that I had the opportunity to play for Manchester City. A Brazilci iz favela znaju samo za 4 kluba u Evropi i znaju okvirno gdje je Evropa na mapi. Nazalost, ovo oko Ancelottija je ozbiljno, potvrdili svi izvori iz Italije - prvi medju njima Di Marzio. Volio bih da Pellegrini ostane, ali posto ih je Simeone odbio a Perez vec spremio Zizua, eto im Ancelottija. Pravi covjek u svakom smislu i korak naprijed za njih. Jebiga. Prijavi
25. mart 2015.11 god. comment_210561 A Zidane prelose vodi B tim hahahah, ne vidim opet logiku :D Prijavi
25. mart 2015.11 god. comment_210588 Iskreno ne brinem se mnogo oko dolaska Carla u City. Dobar trener ali ima dosta mana. Prijavi
25. mart 2015.11 god. comment_210623 meni je Carlo u top 3 najdraza trenera, mnogo mi se svidjao Chelsea koji je on vodio i stil igre.Poslano sa mog Nexus 4 koristeći TapatalkI logično da bi bio mnogo bolji od pajsera Pellegrinija u sitijuPoslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
25. mart 2015.11 god. comment_210625 Da je ovo Costa uradio, klub bi dobio kaznu oduzimanjem bodova a Costa bi dobio zabranu od 10 utakmica. Vidjeli smo kako su mediji odreagovali na gazenje Stampy G-a i ovog otpatka Skrtela, a vidjeli smo kako su odreagovali na Costin slucaj. JEBEM LI VAM MAJKU PLACENICKU U PUPAK! Prijavi
25. mart 2015.11 god. comment_210630 On je nula od trenera po meni, ali ipak pravi sjajne rezultate sa Sampdorijom, treba mu reci svaka cast, sigurno ce preuzeti neki jak tim sledece sezone. Averzija, samo zato što je Delija. True story. Prijavi
25. mart 2015.11 god. comment_210632 Forster povrijedio koljeno, van terena možda i 12 mjeseci. I to sve nakon što je skinuo boga oca protiv nas. Prijavi
25. mart 2015.11 god. comment_210644 Averzija, samo zato što je Delija. True story. No no no Forster povrijedio koljeno, van terena možda i 12 mjeseci. I to sve nakon što je skinuo boga oca protiv nas. Steta, taman je postao konkurentan Hartu, i tako da se sjebe. Zivot je sranje. Prijavi
25. mart 2015.11 god. comment_210667 Jonas Gutierrez se sredinom studenog vratio na travnjake nakon što je pobijedio rak testisa, a tvrdi da nikad neće oprostiti Newcastleu način na koji su ga tretirati tijekom oporavka. Naime, nakon operacije na St. James Parku argentinskom veznjaku su poručili da bi za njega bilo najbolje da pronađe novi klub. "Vratio sam se sredinom studenog, a u prosincu mi je trener poručio da bi za mene bilo najbolje da pronađem novi klub", rekao je Gutierrez pa nastavio: "Jasno mi je da se direktori Newcastlea brinu o interesu klubu, a mislim da u takvoj situacije morate u obzir uzeti i druge stvari ako znate da sam prije tog problema pet godina igrao za klub." Gutierrez je u Newcastleu sedam godina i u tom je razdoblju odigrao gotovo 200 utakmica za klub. Na ljeto mu istječe ugovor, a još ne zna hoće li novi potpisati." "Nikad im neću oprostiti način na koji su me tretirali. Mislim da katkad trebate pripaziti kako se odnosite prema pojedincu, kao u toj situaciji." Za prvu momčad zaigrao je ponovno krajem veljače. "Nikad od kluba nisam tražio ništa. Sam sam sebi platio liječenje jer zdravlje je ipak najvažnije." Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.