25. januar 2015.11 god. comment_199927 Neznam zasto mu FA nije ponudila da preuzme reprezentaciju Engleske, siguran sam da bi rezultati bili bolji ngo kod Hodgsona i ako je i Redknap mogao na tu poziciju. Prijavi
26. januar 2015.11 god. comment_200005 Vidim da nam protiv Manchester Citya sudi Mark Clatenburg, dali se do ponavlja situacija kao s Manchester Utd prije nekoliko sezona. Sudio nam je prije 2 sezone protiv Manchester Citya, tada nam je svirao penal i dao crveni karton igracima Manchester Citya. Prijavi
26. januar 2015.11 god. comment_200006 Vidim da nam protiv Manchester Citya sudi Mark Clatenburg, dali se do ponavlja situacija kao s Manchester Utd prije nekoliko sezona. Sudio nam je prije 2 sezone protiv Manchester Citya, tada nam je svirao penal i dao crveni karton igracima Manchester Citya. jbem li ga,ja ga sve pamtim po onom masakru protiv Junajteda,šta znam Prijavi
26. januar 2015.11 god. comment_200015 Protiv citya nam je tada solidno sudio, i sad bi trebao, ne znam vala, mislim da i on zna da ako opet zajebe kao protiv uniteda da nece vise vidjeti posla kao sudija. Prijavi
26. januar 2015.11 god. comment_200018 boli ga tuki za tu tekmu protiv junajteda dovoljno je što su ga kaznili kad je žurio na kakav koncert posle utkamice Prijavi
26. januar 2015.11 god. comment_200024 boli ga tuki za tu tekmu protiv junajteda dovoljno je što su ga kaznili kad je žurio na kakav koncert posle utkamice Ed Sheeran :D https://www.youtube.com/watch?v=lp-EO5I60KA Prijavi
26. januar 2015.11 god. comment_200039 Protiv citya nam je tada solidno sudio, i sad bi trebao, ne znam vala, mislim da i on zna da ako opet zajebe kao protiv uniteda da nece vise vidjeti posla kao sudija.Nemogu mu nista i ako bude sudio lose, odlaskom Weba u penziju on je glavni engleski sudija i u europskim utakmicama je on umjesto Weba vjerovatno ce ici na prvenstva sada on. Prijavi
26. januar 2015.11 god. comment_200042 Pa meni je atkinson i dowd bolji sudija, ne znam po cemu je on glavni, lik kazni imao od saveza milion, bas zbog tih greski. Prijavi
29. januar 2015.11 god. comment_200568 To je taj najveći klub na svijetu :D Manchester United are demanding season ticket holders make their FA Cup replay with Cambridge United. The Daily Mail says fans have been warned by United if they do not buy a ticket for their FA Cup replay with Cambridge they will have their season tickets suspended. The club have written to season ticket holders who have not yet paid to see the televised fourth-round clash and informed them that if they do not do so they will not be allowed entry to their Premier League home fixture against Sunderland. United insist fans are made aware of this before they buy season cards and by doing so they agree to the rules. Prijavi
29. januar 2015.11 god. comment_200597 postoji mogućnost da djuričić dodje u saut na pozajmicu Prijavi
29. januar 2015.11 god. comment_200614 https://www.youtube.com/watch?v=g3XM2SAPnR4 Ali naziv stadiona hahahahhahahahahahahah Stamford Bus Station hahahhahahahahahhahaha Prijavi
29. januar 2015.11 god. comment_200622 Zanimljivo, ali ne mogu da ne primjetim da su stavili da je Oscar ubacio kod Banetovog gol. Mislim ono, Willian ovo ubaci jednom od milion i sad mu to uzmu.. E NEĆE MOĆI! Prijavi
29. januar 2015.11 god. comment_200648 To je taj najveći klub na svijetu :D Manchester United are demanding season ticket holders make their FA Cup replay with Cambridge United. The Daily Mail says fans have been warned by United if they do not buy a ticket for their FA Cup replay with Cambridge they will have their season tickets suspended. The club have written to season ticket holders who have not yet paid to see the televised fourth-round clash and informed them that if they do not do so they will not be allowed entry to their Premier League home fixture against Sunderland. United insist fans are made aware of this before they buy season cards and by doing so they agree to the rules. Korporacijski pristup na nivou onog kad ljudima prijete za oduzimanje radnog mjesta. Prijavi
31. januar 2015.11 god. comment_200926 šta je je, momci igraju prekorektno.. ih da se hoće do kraja sezone zamjeniti za mjesto sa šugavim unitedom, valjalo bi :D Prijavi
31. januar 2015.11 god. comment_201011 zaboravili ste da dodate da je i primio jedan :D http://www.youtube.com/watch?v=VbhBuZGIm4g Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.