Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Glavni razlog neuspjeha Sitija :

Silva-Joveta-Sako.jpgDzeko-i-Sako.jpgSilva-Sako-Kolarov.jpg

poceli svi slusat seljacku muziku uz ove nase seljacine :D 

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

David Silva i Sako Polumenta ahhaahahahahhaa

Sent from my Nokia 909

Sta mislis Drogba se slika sa Sabanom Saulicem :D 

Dobro je sve dok nije Kemal Malovcic :D

il Jasar Ahmedovski :D

Komentar wallcotta o onom napadu arsenala kad su uzeli ligu bez poraza i ovim sad

''Kad sam stigao u Arsenal, ta momčad je imala strašnu navalu, no uvjeren sam da ova momčad ima čak i bolju i to ćemo dokazati. Danny je radoholik, koji trči i radi za trojicu, a što reći u Sanchezu. A tu sam i ja'', rekao je Walcott.

Dream team igraca koje je Venger htio da dovede u Arsenal na pocetcima njihovih karijera.

14220335536571.jpg

„Pre odlaska u Ren gledali su me ljudi iz Arsenala, ali pošto nisam mogao da dobijem radnu dozvolu posao je propao. U poslednji čas sam pomislio da je čovek koji je u to vreme bio šef skaut službe snmatrao da nisam bio dovoljno dobar za Premijer ligu. Zato se transfer nije ni ostvario“, priznao je Čeh nekoliko godina kasnije.

„Makelele je bio blizu potpisa za nas. Pojavio se odmah pošto je Patrik Vijera stigao na Hajberi u avgustu 1996, pa smo smatrali da je najbolje da ostene u Nantu“, rekao jeVenger

„Pažljivo smo ga pratili dok je bio u Le Manu, ali nismo bili jedni zainteresovani. Smatrali smo da Didije možda nije dovoljno spreman za Premijer ligu. Pogrešili smo, ali ko radi u fudbalu razume zbog čega smo tako postupili, jer smo u to vreme imali Tjerija Anrija. Rekli smo da ćemo pratriti Drogbin napredak, što znači da ga nikad nismo otpisali“, rekao je Arsen Venger.

Talijanska Serie A je prestigla Premiership nakon dugog niza godina. Sada je engleska liga lošija od talijanske.

http://www.germanijak.hr/vijesti/najbolje-svjetske-lige-serie-a-preskocila-premierligu-hnl-s-26-mjestom-najbolji-u-regiji/5925

Kakva sprdnja od statistike jebo te trohljeb,,, Pa Seria A je čak ispod francuske lige, a po ovom druga u Europi, lol.

Cambridge 0:0 Man United

Cambridge ovim bodom izborio uzvrat na Old Traffordu i zaradu od 1,7 miliona funti. Njihov godišnji budžet je 1,6 miliona.

24F5378D00000578-2922379-While_United_s_

TRADICIJA, ODANOST, POŠTENJE

10868082_1297432953630251_17859687724333

a majke vam ga nabijem scumovske...dolaze godine ciganije na naplatu polako..

mada se silna guranja od strane saveza ne mogu, niti će se ikada naplatiti u potpunosti..

Da Uefa nije podojila sve te korporacijske klubove koji su poput ambrozije preplavili fudbal danas ne bi imali slinu od 16 koja zaradjuje 80k funti sedmicno.

4twitter.png

Pa šta si gledo kad si ga kupovo idiote

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.