Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Može li FK Četvrto mjesto napraviti senzaciju sutra protiv Građana i remizirati?

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Evo opet navijača Arsenala. :D

Gotivim ih, samo zbog Wengera i stila igre i onog što je donjeo u engleski fudbal, nemam šta skrivati...
A i uvijek pokušavam biti realan da je ne znam bilo tko u pitanju, kako i bilo koji klub, igrač i sve ostalo i pokušavam biti objektivan, i nisam od onih koji voli predstavljati nekoga ili nešto onakvim kakvim nije, šprdati se na nečij račun ili šta ja znam...

:-bd

Wenger je najbolji covjek za Arsenal.

Krystian Bielik, 17-godišnji fudbaler Legije Varšava, preći će u engleski Arsenal gdje će odmah zaigrati u prvom timu.

Wenger želi 17-godišnjaka u prvoj postavi Arsenala Kako kaže menadžer Topnika Arsene Wenger, odbrambeni igrač će odmah po prelasku u London početi igrati među prvih 11.

Bielik, koji je Engleze koštao tri miliona eura, u petak je obavio i prošao ljekaraski pregled, a sam tvrdi kako "nije spreman" za Wengerov plan.

"Da, on će odmah u prvi tim, i da, to je kockanje. Ali, ako je suditi prema onome šta smo vidjeli, ova kocka vrijedi rizika", rekao je Wenger, a prenosi Goal.com.

Pogodili sa Aguerom i donekle sa Džekom pa haj i Tevezom ostalo sve promašaji.

Bony ce da bude pogodak, nazalost

Sautempton ne posustaje, hahaha masinjerija.

Fala mizernoj ekipi s Emiratesa, živio Profesor!

+5 a za vikend idemo po nokaut!

PROFA IGRO OTVORENO NADIGRAVO SE A NE KO SMORINJO NA KONTRU 

Hvala Arsenalu, ko bi se nadao da će oni pobjedit na Etihadu, kada pogledaš kako su igrali derbi utakmice u posljednjih par godina ovaj je rezultat svemirski brod i za nas i za njih.

Ko da je juče bilo da je nas City stigao na tabeli, a sada već +5, eto šta ti je život.. :D

Kukali ste za Everton,kukali za Arsenal. Sada je sve na nama, opet imamo prvenstvo u rukama, ne smemo se vise kockati. 

Šta se radujete, ovaj Arsenal će i nas otrest :D

Nek nas otresu :D

Protiv njih igramo tek u 34. kolu a ako budemo materijal za prvaka, do tada ćemo već obezbijedit titulu :D

Još će nam i špalir morat pripremit :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.