18. januar 2015.11 god. comment_198837 Reklo bi se eto šta je nogomet, ali ja bih prije rekao eto šta je Premier liga... Isto tako bih htio napomenuti jer vidim da neki već upisali titulu ako dobijemo City u idućem kolu, nemojte prerano slaviti, to je Premier liga, neka se dogodi loš dan, teže gostovanje i evo ti sranja, a onda Arsenal, United, Liverpool sve ekipe koje i kad su u lošoj formi su opasne odnosno u glavi znaš da nije isto kad ti dolazi United i kad ti dolazi Newcastle.. Dakle bit će tu još svega Prijavi
18. januar 2015.11 god. comment_198838 Odlican rezultat. Da mi je neko poslije Tottenhama rekao da cemo imati priliku pobjedom protiv Citya otici na 8 razlike, samo bih se nasmijao. Konacno jedna zrela tekma Arsenala, fala kurcu da je i Wenger ukopcao neke stvari bas veceras. Moramo ovo kapitalizirati pobjedom protiv Citya i pokazati da smo sampionski materijal. Vrijeme je doslo. Prijavi
18. januar 2015.11 god. comment_198839 Neće ova borba za titulu završiti do zadnjeg kola, al' raduje što je City prosuo bodove u zadnje 2 tekme iako su već unaprijed upisali 6. Al moramo ih dobiti čisto radi svog samopouzdanja. Prije 2 sezone smo im nanijeli prvi poraz kod kuće, sad bi se mogli osvetiti.Sent from my Lumia 920 using Tapatalk Prijavi
18. januar 2015.11 god. comment_198840 Paznja! Veliko nevrijeme i niska temperatura je u Manchesteru, u Cityu je trenutno -5. Meterolozi najavljuju da bi 31. januara moglo biti i -8. Prijavi
18. januar 2015.11 god. comment_198841 Nema se tu šta pametovat, svim silama na City i to je to.. Prijavi
18. januar 2015.11 god. comment_198842 Mi smo jedna ekipa kuci,a druga u gostima kada se gledaju derbi utakmice. Jose ih ne gubi tako lako, tj nikako. Uzdam se u njega. Prijavi
18. januar 2015.11 god. comment_198843 Nije ni Venger pobeđivao derbije DO VEČERAS, posložiće Inženjer ekipu, Aguero će ući u formu i stižu na minus dva opet. Prijavi
18. januar 2015.11 god. comment_198844 Samo da nebude isao na soluciju samo da ne izgubimo jer ako kod kuce nebudemo isli na pobjedu nece mi biti nimalo drago, misljena sam da je Manchester City ekipa koja se moze pobijediti samo ako budemo mi to zeljeli i dali svoj maksimum u toj utakmici. Prijavi
18. januar 2015.11 god. comment_198845 Ma sta vam je, kakve kalkulacije, igramo kuci i krenucemo silovito na njih. Prijavi
18. januar 2015.11 god. comment_198853 Ono kad ti Vengerovi momci donesu titulu. COYG !!! THANKS PEOPLE !!! Karacemo Junajted da vam obezbijedimo 4. mjesto :D Jes los Siti bez Jaja, Rosicki im kicmu lomi :D Prijavi
18. januar 2015.11 god. comment_198867 Manchester City have not won a game in the Premier League without Yaya Touré since April 2013 :D Prijavi
18. januar 2015.11 god. comment_198872 Citam komentare Arsenalovaca i jedan glasi: -Topimo plastiku, Celsi je na redu. Satira je u tome da je prethodnih godina plastika topila njih. Prijavi
18. januar 2015.11 god. comment_198876 Jednom u 5 godina dobiju nekog iz top 4 i odmah osvajaju titulu. Arsenalova posla. Prijavi
18. januar 2015.11 god. comment_198877 Meh, navijači, mada su inteligentni navijači retka pojava. Prijavi
19. januar 2015.11 god. comment_198915 Paznja! Veliko nevrijeme i niska temperatura je u Manchesteru, u Cityu je trenutno -5. Meterolozi najavljuju da bi 31. januara moglo biti i -8. Sedmi razred, je l' da? Elem, još 48 bodova je ostalo do kraja u igri tako da se u dva kola može sve opet resetovati. Al' vaistinu bi bio pravi smeč da ih uzmemo za vikend ko zadnji ološ. Uglavnom, Wenger pokazo svijetu kakav je zagondžija, čovjek je otplatio stadion i sa ograničenim budžetom dobio City na Etihadu inovativnim taktičkim metodama uprkos velikom broju nesretnih povreda. I na kraju će opet naći način da završi kao četvrti. Možete da mu se sagnete svi vi koji u životu niste nijednu utakmicu vodili. Prijavi
19. januar 2015.11 god. comment_199003 Evo pundita jebenog, Didi Hammann u augustu: "Costa is overrated. He had a couple of good years for Atlético Madrid, but his biggest asset is his physicality and while he could bully defenders in Spain, in England they will not be scared of him; as we saw at the World Cup, he is not a ball-playing striker. He was badly found out for Spain. They should have kept Samuel Eto'o for another season and I do not see Diego Costa offering them much." "Cesc Fábregas is obviously a very good signing. I played against him a few times and he is gifted. But is he dominant enough to change Chelsea's style? Can he do that on his own? Has he got the players around him to bring out the best in him? I am not so sure." "Forget about Chelsea, I have a feeling that Van Gaal's United will be the biggest threat to City." "I am happy with the players Liverpool have signed, although they still need a centre-forward. Lambert and Adam Lallana have shown they can play in the Premier League; Emre Can and Lazar Markovic still have to do that but they are very exciting. Dejan Lovren will also improve the Liverpool defence, although the criticism of them was too harsh last season. They have moved to strengthen the full-back positions and are better defensively than people make out." "Arsenal look like the best London team" Prijavi
20. januar 2015.11 god. comment_199009 Evo pundita jebenog, Didi Hammann u augustu: Ko plaća ovog imbecila, ko ga je zaposlio, kakvu vezu ima i ko ga je slagao da se razume u fudbal? Izguglao sam nešto o njemu i jasno mi je zašto je u trenerskoj karijeri vodio samo renomirani STOCKPORT COUNTY. Prijavi
20. januar 2015.11 god. comment_199034 Kramaric-ric-ric, he’s a wizard on the pitch, Kramaric-ric-ric, he said fuc** Abramovic, to the left to the right he’ll be scoring goals tonight, do you know Mourinho, he is Leicester's new hero Ahahaha dobra, dobra Prijavi
20. januar 2015.11 god. comment_199043 WBA pod Pulisom, jes da je rano bilo šta zaključivati al 3 tekme bez poraza (2 pobjede) i 0 primljenih golova. Ako i WBA uspije održati u PL on prosto mora da dobije priliku u jačem klubu iz sredine tabele. Možda Sunderland krene po njega, Newcastle... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.