Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Onaj Taylor je takav cirkus od sudije da to nije realno, ne pamtim utakmicu kada je on odradio posao bez velike greške..

Najviše me kod njega nervira što nakon što napravi grešku odmah pokušava nekom kompenzacijom "smanjiti" štetu i tek onda dolazi do komedije...

Alexis Sanchez: 18 goals and 9 assists. Price: £35M. :: Di Maria: 4 goals and 6 assists. Price: £65M.

Alexis Sanchez has now been involved in 51.4% of Arsenal's 37 Premier League goals this season (12 goals & 7 assists)

Sanchez No.1 u PL, za mene, nema mu ravnoga u ovom trenutku... strašan pogodak Arsenala.

Nosi Arsenal cijelu sezonu, vodi igru, kreira, zabija, asistira i uz sve to trči i trudi se za trojicu, koji samo radnik, koliko se samo zalaže i žrtvuje, i realno gledajući i da ne zabija i asistira toliko, opet posao koji odradi ovamo trkom, zalaganjem i svime je dovoljno za diviti se, malo je skroz ovako zahvalnih igrača plus još sa ovakvim učinkom.

Taj ne zna za pojam izgubiti loptu, a ne potruditi se da je vrati u posjed, ako treba pretrčat će cijeli teren, samo da ispravi svoju grešku, vrati loptu u posjed, a ma baš svaki put kad pogriješi, i dosta puta mu to i uspije, ne zna za pojam odustati.

Ima baš vrhunsku fudbalsku viziju, vrhunsko razmišljane i razumjevanje igre i suigrača, koje je uz sve svoje strašne predispozicije koje je imao pokupio u Barci i tako postao ovo što je. A Barcina igra ga je kočila dosta jer nije imao ovoliko slobode, a i tko bi imao pored Messia, nitko ne može doći do potpunog izražaja zbog patuljka kad je sve podloženo njemu.

Di Maria danas protiv Sotona:

Angel Di Maria half by numbers: 55% pass accuracy, 0/3 shots on target, 0 take-ons, 0/4 crosses completed, 0 key passes.

Alexis Sanchez: 18 goals and 9 assists. Price: £35M. :: Di Maria: 4 goals and 6 assists. Price: £65M.

Sanchez No.1 u PL, za mene, nema mu ravnoga u ovom trenutku... strašan pogodak Arsenala.

šta misliš, koji Manchesterski klub će ga kupit za 2-3 godine ?

Mislim da ga neće ni jedan klub od navedenih kupiti, niti tko drugi u PL.

Nemojmo se zavaravati, ali nije to više onaj isti Arsenal, bar što se poslovanja tiče, sad imaju keš, za razliku od prije kad su bili u kriznom periodu, što je je, sad mogu zadržati najbolje igrače, priuštiti im plaće i mogu si priuštiti još klasnih igrača.
Propatio je Wenger i naučio sigurno dosta toga zadnjih godina na klupi Arsenala, a to je prije svega da se rivalima ne puštaju najbolji igrači ako želiš biti konkurentan, i neće im se sigurno dešavati takve stvari kao prije, bar ne za sad dok je Wenger još tu po mom mišljenju, i uletiti će tu još koji kvalitetat igrač...

Ako ih ne bude išlo i bude on gdje išao, to bi moglo biti van PL, možda Bayern npr. jer mi ne izgleda kao lik koji bi sad otišao u neke rivale, nego mi izgleda kao zahvalan igrač.

A vratili se Arsenalu bitni igrači, od početka sezone sa povredama su nikad gori, sad su se tek sastavili i imaju dobrih opcija, tako da ako ih povrede zaobiđu, mogu oni i u top3, što bi već i bili po mom mišljenju da im nije ovakav cirkus u fitnes timu i medicinskom osoblju.

bar ne za sad dok je Wenger još tu po mom mišljenju, i uletiti će tu još koji kvalitetat igrač...

e baš dok je venger tu ja msm da će ga prodat unitedu za 18 miliona da bi imo dovest nekog mladog francuza, po mogućnosti crnčugu, iz arles avinjona

Ma ako ovako nastavi, već na kraju sezone će biti tražen, ali će mu se cifra dignuti samo tako, komotno se može poduplati.

Kupiće ga United, nema više City toliko para da baca po 50m na igrača... Tj. ima ali ne mogu od FFP-a.

City je prekuco FFP, ne brini se. A Sancheza mogu dovesti vrlo lako tako sto bi prodali Milnera i jos nekog za 15-20 miliona i onda mogu lagano iskesirati 50 za Sancheza. 

Fascinantno je posmatrati kako pojedini jos vjeruju u Wengera kao covjeka koji je nesto naucio, shvatio i koji vise nece grijesiti a koji dosad nije mogao nista vise sem FA kupa uzeti zbog losih finansija i tih kletih povreda nesretnih. Da.

Joj ako Soton zavrsi ispred korpoacije sa preko 150m bacenih hohoho

Dusan TAdiiiiiiic Oooooooo Dusan Tadiiiiiiiiic oooooooooo

Toliko nas bombarduju svakodnevno ovakvim izjava da čovjek prosto razvije antitijela i navikne se al pravi doživljaji će biti kad krene da analizira tekme ili igrače, to me interesuje.

ej 4 miliona jebote

City dogovorio obeštećenje sa Swanseajem za Bonya, javlja Sky. Riječ je oko 25-30 miliona funti. Garry Monk, Swanseajev manager:

"The situation is that I’d prepared for this period without Wilfried as he was going away anyway.

"Obviously I’m focused on what we’re doing and hopefully the Bony situation will get sorted either way sooner rather than later which is best for both parties."

Yaya Sanogo na posudbu iz Arsenala u Palace.

Nastastić na posudbu uz opciju otkupa, iz Citya u Schalke. Već je otputovao u Katar gdje će se priključiti ostatku ekipe na pripremama.

“Schalke is the best option for me and I hope everything will be alright,” he told Sky Sports. “I had a couple of options to stay in the Premier League but the club, my agent and I decided that the best option for me was at Schalke. "At the moment it’s a loan and at the end of the season we will see what happens. I have already spoken with Roberto Di Matteo and he told me about the club and the team and I hope we have a good ship there.

Kramarić dobio radnu dozvolu od FA, time je kompletiran transfer u Leicester.

Lazio nudi ugovor Ravelu Morrisonu, mladom igraču West Hama koji nije u Allardaycovim planovima.

A šta bi trebala reći najveća legenda Arsenala? Zato ga ljudi i obožavaju. A Siguran sam da bi bilo koja legenda nekog kluba u njegovoj situaciji isto rekla.

I uostalom što je najvažnije, to nema to nikakve veze sa Sky-om, van posla je to izjavio, kad bi tako radio na poslu sigurno bi momentalnu nogu dobio...
U nedjelju komentira ja mislim City-Arsenal, bit će zanimljivo baš da vidim kako će reagirati i komentirati...
Ali inače i prije je komentirao ovako bio gost dosta puta po nekim televizijama i emisijama, analize i dosta toga, i da se razumije, razumije se extra, znalac veliki, daleko veći od Caragera i Nevilla npr. ima zaista veliko ime i normalno da će biti plaćen... a ako se odluči kasnije ući u trenerske vode, mislim da bi mogao biti i tu uspješan.
Ovo mu je samo usputna stanica po mojoj procjeni da sagradi još znanja i iskustva na tom putu prema trenerskim vodama.

Kad smo  tu:
Manchester United eyeing move for Arsenal and Tottenham transfer target Morgan Schneiderlin

http://metro.co.uk/2015/01/13/manchester-united-eyeing-move-for-arsenal-and-tottenham-transfer-target-morgan-schneiderlin-5020222/

Izleda se netko malo ukakio u gaće da nebi završio van top4, pa bi da oslabi Saintse, uzme im najboljeg igrača... ali neće moći ove noći!!!

Nemojte protiv Nevilla ako hocete glave da se nanosate. Sjecam se njegovog krika protiv Barce TorreeeEeEeEes, pa poslije toga i Drogba GoOoOoOl. Suze mi krenule na oci.

A dobar je Neville inače, nije loš, razumije se daleko više od Caragera, i daleko bolje analize i sve ima...meni je zanimljiv.

A šta bi trebala reći najveća legenda Arsenala? Zato ga ljudi i obožavaju. A Siguran sam da bi bilo koja legenda nekog kluba u njegovoj situaciji isto rekla.

I uostalom što je najvažnije, to nema to nikakve veze sa Sky-om, van posla je to izjavio, kad bi tako radio na poslu sigurno bi momentalnu nogu dobio...
U nedjelju komentira ja mislim City-Arsenal, bit će zanimljivo baš da vidim kako će reagirati i komentirati...
Ali inače i prije je komentirao ovako bio gost dosta puta po nekim televizijama i emisijama, analize i dosta toga, i da se razumije, razumije se extra, znalac veliki, daleko veći od Caragera i Nevilla npr. ima zaista veliko ime i normalno da će biti plaćen... a ako se odluči kasnije ući u trenerske vode, mislim da bi mogao biti i tu uspješan.
Ovo mu je samo usputna stanica po mojoj procjeni da sagradi još znanja i iskustva na tom putu prema trenerskim vodama.

Kad smo  tu:
Manchester United eyeing move for Arsenal and Tottenham transfer target Morgan Schneiderlin

http://metro.co.uk/2015/01/13/manchester-united-eyeing-move-for-arsenal-and-tottenham-transfer-target-morgan-schneiderlin-5020222/

Izleda se netko malo ukakio u gaće da nebi završio van top4, pa bi da oslabi Saintse, uzme im najboljeg igrača... ali neće moći ove noći!!!

Neville i Carra najjaci tandem na TV-u i Henryja nisam vidio dosad da je u analiziranju tekmi jaci od ove dvojice. On je znalac al na terenu. Ovo je drugi padez.

Rekoh vec, za 4 miliona funti ocekujem nesto novo u pogledu analiziranja utakmica i taktike, potpunu evoluciju, lirske komentare i mudrost monaha sa Tibeta u svakom njegovom pogledu i izjavi.

A evo kako je poceo... ovo se ne izjavljuje ni u kuci u krugu blize familije.

Kao tandem jesu jaki, ali Neville tu dosta čupa i puno mi je jači od Carragera.. a Henrya što sam vidio u par navrata jako extra i realne analize su bile...mislim da će odličan biti.

Može se pronaći na YT dosta, gledao sam baš sad malo pretraživao i jako pozitivni komentari ispod videa, mnogi govore da šije ovu dvojicu..a vjerovatno je i po tim prijašnjim analizama i komentarimana na gostovanjima tako upao i dobio takav posao.

Garry je plaćen vidimoko 1.5M našao sam informaciju,...

A Henry je dobio toliko koliko je, prije svega da ga privuku, zato što je ogromna ikona, jedan od najboljih, po mnogima ako ne i najbolji napadač u povijesti PL i sigurno je pojava gdje god da bio, pa tako i u komentatorskim vodama.

Imat će sigurno velikog profita od njega i podizanje kvalitete i gledanosti televizije i sl. jer je ime veće nego ova dvojica zajedno, a mislim i znalac.

https://www.youtube.com/watch?v=_i9t6MH-b-Q

https://www.youtube.com/watch?v=IdgJAuysirA

https://www.youtube.com/watch?v=VV9-un_nfw0

https://www.youtube.com/watch?v=PXN_OEyZYCU

Ja sam gledao Henryeve analize na ITV za vrijeme Svjetskog, bilo je ok al ništa da se izvrnem sa leđa. Čak je tada Seedorf imao odlične komentare koji je isto bio u studiju, on govori engleski perfektno, tečnije i od Henrya. Neville je doktor nauka u tom poslu i može Henrya podučavati komotno, što će se vidjeti u narednom periodu.

Za ime me boli neka stvar, pogotovo jer ima sjajnih pundita i stručnjaka koji nemaju uopće neko veliko ime. Na kraju krajeva, ima i obične raje koja se razumije u fudbal tako dobro da piše odnosno govori vrhunske komentare na utakmice.

Na kraju krajeva, ima i obične raje koja se razumije u fudbal tako dobro da piše odnosno govori vrhunske komentare na utakmice.

Kao ja na primjer:)

Pa ima, ali 99% će se zaustaviti prije na kanalu kad vidi npr. Henrya nego mene i tebe ili nekog komentatora slabijeg imaena  i u tome je najveća fora...

A sama karijera koju je imao ga je već probila i to je prije svega mu sad olakšica u svemu, kao i svakom uspješnom nogometašu, što jača karijera to i kasnije se lakše probijaš u svemu, pa evo i tu...

Jedini minus mu dajem za taj Engleski i ovo povremeno mucanje, ali iskreno fino mi ga gledati...

https://www.youtube.com/watch?v=IjcfmnJds2s

https://www.youtube.com/watch?v=dn9VD-1IHGU

https://www.youtube.com/watch?v=taf-_Cffnsw

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.