21. decembar 2014.11 god. comment_195761 Gledam Liverpool-Arsenal... Očajne ekipe, da ne kažem prosječne engleske ekipe. Na Markoviću tačno vidiš da frajer ne zna... Kad uzme loptu i vodi vidiš da nije za fudbala. Kakva prevara od igrača. Zanima me samo ko je taj agent koji je izmudrio 20m funti za njega, treba mu kip podić. Aaj ne seri. Sasvim je solidno odigrao i ima samo 20 godina odigrao 3,4 utakmice u PL i hoces da igra kao Ronaldo. Ima vremena Prijavi
21. decembar 2014.11 god. comment_195762 Aaj ne seri. Sasvim je solidno odigrao i ima samo 20 godina odigrao 3,4 utakmice u PL i hoces da igra kao Ronaldo. Ima vremena Bajo moj on samo kod Rodgersa može igrat. Dobije li Rodgers otkaz ni on više terena neće vidjeti. Prijavi
21. decembar 2014.11 god. comment_195763 Nikako drag igrač ali mora mu se priznati da je pravi ratnik . Prečesto strijelac za jednog štopera , prošle sezone 6 komada uvalio . Prijavi
21. decembar 2014.11 god. comment_195769 Nekako mi žao ovog Liverpoola jer baš nemaju sreće i lomi im se o glavu ova mrtva odbrana. Ubiju nogama i mrtvi junajted i arsenal ali ne znaju gola dati a hvala bogu kad god se pruži prilika da ga prime to se odmah i desi, šteta će biti ako brendinator dobije otkaz... Prijavi
22. decembar 2014.11 god. comment_195789 Nekako mi žao ovog Liverpoola Ne znam kako da ti sročim ovo al'... nekako me boli kurčina, ako me razumiješ. Prijavi
22. decembar 2014.11 god. comment_195790 Niste mi jasni vi kojima je žao Liverpula sada i Junajteda prošle sezone. Očekujem da ukoliko Siti počne da vezuje loše rezultate neko napiše "žao mi je Sitija". Prijavi
22. decembar 2014.11 god. comment_195792 Cuj zao mu Liverpoola. Nije ni minute. Tko je nesposoban neka trune. I to je to. Nitko njima nije kriv sto su uludo ulupali novce od prodaje Suareza. Prijavi
22. decembar 2014.11 god. comment_195794 Ja se uvek radujem kada neko od top timova engleske izgubi. Njihovi navijaci slave kada mi izgubimo. Prijavi
22. decembar 2014.11 god. comment_195800 ruku na srce i naši navijači,bar ovi na tviteru sve i svašta slave,podjebavaju,tako da im ne zameram za to inače fin gol lamele,sad baš gledam motd a i ovaj od barnlija je lud kane zabija ponovo,valjda neće i protiv nas :D Prijavi
22. decembar 2014.11 god. comment_195811 na kurac vas nabijem, timove iz mančestera mrzim i volio bih da se raspadnu pogotovo United, a Liverpool kako ja znam za sebe je kurčina od tima i nikada nisu bili neki problem, možda samo onih par sezona u lš Prijavi
24. decembar 2014.11 god. comment_195983 https://www.youtube.com/watch?v=-PUlQ7624U8 Predbožićni humor, naravno, u režiji karikature Mourinha Prijavi
24. decembar 2014.11 god. comment_196017 http://www.telegraph.co.uk/sport/football/news/11310347/Revealed-The-dirtiest-teams-in-the-Premier-League.html Revealed: The dirtiest teams in the Premier League najmanje prekršaja su napravili Everton i Čelzi molim lepo Prijavi
24. decembar 2014.11 god. comment_196037 Španska radio stanica Kadena Kope objavila je informaciju da je Mančester Junajted ponudio Real Madridu 170 miliona evra za Gareta Bejla. Novinar ove radio stanice Migel Anhel Dijas, koji prati Real Madrid, rekao je da "Crveni đavoli" u svojim redovima žele da vide sjajnog Velšanina. Bajl je Real Madrid stigao pre 18 meseci iz Totenhema za 100 miliona evra, a Dijas je rekao da će Real odbiti ponudu ako Velšanin lično ne izrazi želju da napusti madridski klub. Junajted je letos oborio britanski rekord dovođenjem Anhela di Marije iz Reala u transferu vrednom 75 miliona evra. Prijavi
25. decembar 2014.11 god. comment_196055 kakav post o bože,posuti kamion pepela nemoj tolko informacija molim te edit meni adblock blokirao sliku koju je grena postao i vidim samo prazan post =)) #-o Prijavi
25. decembar 2014.11 god. comment_196058 sta mislite ima li wba sutra sanse da izvuce remi protiv citya city ih je posljednje dvije sezone tuka na jedvite jade i city trenutno ima sve dobivene i vrijeme mu je na kiks i boxing day je uvik bude iznenadenja Prijavi
25. decembar 2014.11 god. comment_196059 Da bi WBA uzeo bod protiv Citya, WBA mora da bude na maksimumu i da plus imaju svoj dan, a da City bude prosjek, nešto tipa kao utakmica QPR-City. Što je najgore City je ušao u rutinu, rješavaju utakmice onako bez nekih problema.. Mi imamo puno teži raspored u ovom ludom ritmu... Prijavi
25. decembar 2014.11 god. comment_196061 Jako su male sanse za to. WBA iz proslih sezona bi mogao iznenadit al ove godine su ocajni i mislim da nemaju sta traziti u toj tekmi. Daj Boze da nisam u pravu.. Prijavi
25. decembar 2014.11 god. comment_196063 ma nema teorije (doduše u premu je sve moguće) sa onim ubacivanjem slive izmedju redova,te dodavanjima turea,kolarova,ubacivanjem zabalete probiće tu njihovu odbranu kao švajcarski sir pa mi smo ih lagano probijali što smo tutubani za bunkere a siti je tu baš,baš jak da nema silve pa i ajde,nisam neki optimista ko zna možda sitiju bude loš dan ali to ne isključuje činjenicu da wba može da zabije koj gol Prijavi
25. decembar 2014.11 god. comment_196064 sta mislite ima li wba sutra sanse da izvuce remi protiv citya Ako VBA odigra utakmicu sezone, možda izgube sa manje od tri gola razlike. Mada čak i da Siti odigra očajno, imaju Lamparda. Prijavi
25. decembar 2014.11 god. comment_196067 WBA nema neki rooster, mnogo su lošiji u odnosu na prethodne sezone, tako da treba čudo da se desi da city kiksa protiv njih iako tu nema kuna edina i kompanya očekujem neku minimalnu pobjedu 0:1. Govna su imala sreće i sa rasporedom jer imaju lagan raspored i sad na kraju godine, igraju kući dvije utakmice i to Burnley i Sunderland... Prijavi
25. decembar 2014.11 god. comment_196075 Ne treba očekivati ništa od ekipe koja je uspela da prokocka dva gola prednosti protiv QPR-a i izgubi. :lol: Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.