Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Gledam Liverpool-Arsenal... Očajne ekipe, da ne kažem prosječne engleske ekipe. Na Markoviću tačno vidiš da frajer ne zna... Kad uzme loptu i vodi vidiš da nije za fudbala. Kakva prevara od igrača. Zanima me samo ko je taj agent koji je izmudrio 20m funti za njega, treba mu kip podić.

Aaj ne seri. Sasvim je solidno odigrao i ima samo 20 godina odigrao 3,4 utakmice u PL i hoces da igra kao Ronaldo. Ima vremena 

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

10405693_10153429844714745_2011515303900
988961_769486396471729_35091972293648131
Nikako drag igrač ali mora mu se priznati da je pravi ratnik .  Prečesto strijelac za jednog štopera , prošle sezone 6 komada uvalio .

Nekako mi žao ovog Liverpoola 

Ne znam kako da ti sročim ovo al'... nekako me boli kurčina, ako me razumiješ.

Niste mi jasni vi kojima je žao Liverpula sada i Junajteda prošle sezone. Očekujem da ukoliko Siti počne da vezuje loše rezultate neko napiše "žao mi je Sitija".

Cuj zao mu Liverpoola.
Nije ni minute. Tko je nesposoban neka trune. I to je to.
Nitko njima nije kriv sto su uludo ulupali novce od prodaje Suareza.

Ja se uvek radujem kada neko od top timova engleske izgubi. 

Njihovi navijaci slave kada mi izgubimo. 

Španska radio stanica Kadena Kope objavila je informaciju da je Mančester Junajted ponudio Real Madridu 170 miliona evra za Gareta Bejla.

Novinar ove radio stanice Migel Anhel Dijas, koji prati Real Madrid, rekao je da "Crveni đavoli" u svojim redovima žele da vide sjajnog Velšanina.

Bajl je Real Madrid stigao pre 18 meseci iz Totenhema za 100 miliona evra, a Dijas je rekao da će Real odbiti ponudu ako Velšanin lično ne izrazi želju da napusti madridski klub.

Junajted je letos oborio britanski rekord dovođenjem Anhela di Marije iz Reala u transferu vrednom 75 miliona evra.

sta mislite ima li wba sutra sanse da izvuce remi protiv citya

city ih je posljednje dvije sezone tuka na jedvite jade

i city trenutno ima sve dobivene i vrijeme mu je na kiks i boxing day je uvik bude iznenadenja

Da bi WBA uzeo bod protiv Citya, WBA mora da bude na maksimumu i da plus imaju svoj dan, a da City bude prosjek, nešto tipa kao utakmica QPR-City. Što je najgore City je ušao u rutinu, rješavaju utakmice onako bez nekih problema..

Mi imamo puno teži raspored u ovom ludom ritmu...

Jako su male sanse za to. WBA iz proslih sezona bi mogao iznenadit al ove godine su ocajni i mislim da nemaju sta traziti u toj tekmi. Daj Boze da nisam u pravu..

ma nema teorije (doduše u premu je sve moguće)

sa onim ubacivanjem slive izmedju redova,te dodavanjima turea,kolarova,ubacivanjem zabalete probiće tu njihovu odbranu kao švajcarski sir

pa mi smo ih lagano probijali što smo tutubani za bunkere a siti je tu baš,baš jak

da nema silve pa i ajde,nisam neki optimista 

ko zna možda sitiju bude loš dan ali to ne isključuje činjenicu da wba može da zabije koj gol

sta mislite ima li wba sutra sanse da izvuce remi protiv citya

Ako VBA odigra utakmicu sezone, možda izgube sa manje od tri gola razlike. Mada čak i da Siti odigra očajno, imaju Lamparda.

WBA nema neki rooster, mnogo su lošiji u odnosu na prethodne sezone, tako da treba čudo da se desi da city kiksa protiv njih iako tu nema kuna edina i kompanya očekujem neku minimalnu pobjedu 0:1. Govna su imala sreće i sa rasporedom jer imaju lagan raspored i sad na kraju godine, igraju kući dvije utakmice i to Burnley i Sunderland...

Ne treba očekivati ništa od ekipe koja je uspela da prokocka dva gola prednosti protiv QPR-a i izgubi. :lol:

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.