Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Ma kakvi gotovo prvenstvo, prvenstvo tek sada počinje..

Sada nam iz kola u kolo slijede kaukulacije i strah jer bi nas City do kraja godine vrlo lako mogao maknuti sa vrha.

Nadam se da je Aguero out bar mjesec dana, ali nismo mi te sreće...

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Samo +3  nije još ni blizu gotovo prvenstvo .

Samo teška neznalica je mogla da kaže da je prvenstvo gotovo.

Sitiju fale ključni igrači, ali pregrmeće to uz smešan raspored i malo fortune, kao danas Everton.

Je gledam danas utakmicu sa drugarom,on navija za Arsenal i gledamo prvo Čelzi(znate kako se to završilo  :D )...posle kreće Arsenal,Krauč zabija,ništa mi ćutimo,mlatimo nešto(a već nas uhvatilo pivo) posle Stuouk 2:0 pa 3:0 ....ja reko mamu mu jebem ne gledamo više utakmice zajedno  =;

inače,gledam i ne mogu da se načudim kako Krkić igra u Stouku i to fino igra ^:)^  

Everton dobro igrao,al jbg čini mi se da im se sad malo vraća od prošle sezone kad su se u ovakvim situacijama izvlačili,sad uglavnom gube utakmice a ništa gore ne igraju

Treba napomenuti da City nije igrao sva teska gostovanja za razliku od nas, i treba uzeti u obzir da smo mi njima igrali u gostima. I da nas stignu, nece daleko.

jebem ti raspored utakmica

siti ima sad lester u gostima,pa CP kući a pred N.G igraju sa wba u gostima i onda kući dočekuju barnli nakon toga sanderlend  kupanje.gif

mi na drugu stranu sad čekamo hal kući,zatim stouk u gostima,pa vest hem kući i onda dva gostovanja(suprotno sitiju) sautemptonu i totenhemu  swear1.gif

Juče se "pola sveta" klanja debelom semu  :D

Vilijams je debil,kako je kiksao,njega krivim najviše za crveni karton 

još se Kerol razigrao,onaj drugi go i dalje mi nije jasno kako je to ušlo,bolid iz svonsija je zakucao u svoju mrežu

"proper" fudbal u svakom slučaju,pogodili su sa transferima ovi iz vest hema,song(preporodio se),valensija,onaj napadač,sašo(kako već)čine razliku

inače Ki iz Svonsija mi je drag igrač,da im kapiten juče nije bio tolki tupson možda bi bilo drugačije

sećam se utakmice protiv Sitija,vest hem ih je ubijao ali ubijao na centaršut,bukvalno šansa kad god ubace loptu,to im je najače oružje,nisam pratio statistiku ali verujem da su većinu golova postigli na taj način

biće zajebano

Večeras igraju Junajted i Sautempton,treba izguglati ali mislim da sveci imaju problema sa sastavom a znate da klupu kao da nemaju

nisu mogli da dodju u bolje vreme junajtedu na megdan

Bruji se i o tom rivalitetu LVG i Kumana,navodno su sad kao ok,poštuju se kao treneri(proseravanje što se mene tiče)

After that, they communicated as little as possible for many years, though some arrows were fired through the media. Van Gaal at one point called Koeman “weak” in his later seasons at Ajax. When the two men both purchased holiday homes in the same region in Portugal, Van Gaal reportedly boasted that his abode was bigger, while Koeman bragged about his home having a superior view from his terrace.

Korporacija s Old Trafforda sprema jos 100 miliona fantasticnom Van Gaalu da u januaru skrse jos para kako bi izborili mjesto u LS jer bi se u suprotnom osuli i City bi preuzeo grad u svakom aspektu.

Dabogda im svaki transfer bio uspjesan kao Matin, Falcaov i Fellainijev. Sve najgore srdacno im zelim.

Dabogda im svaki transfer bio uspjesan kao Matin, Falcaov i Fellainijev. Sve najgore srdacno im zelim.

Mata im je drugi strijelac tima :D a Felaini im igra najbolje u par zadnjih meceva :)

Mata im je drugi strijelac tima :D a Felaini im igra najbolje u par zadnjih meceva :)

I Torres je bio najbolji strijelac kad se uzela LE pa jel to dovoljno? Kad otreses na dva igraca 70 miliona onda moraju da budu nosioci ekipe kroz cijelu sezonu a ne da budu dobri "zadnjih par meceva". 

1410378189103_wps_12_image001_png.jpg

Cityjeva nova akademija pocela s radom.

je,je,videli smo Lamparda,umalo je zaplakao kad su ga vodili u obilazak  :hljeb:

za Junajted večeras najverovatnije kao bekovi Jang i Valensija  :D

a pominje se nešto da bi Januzaj mogo na pozajmicu kod Mojesa ~O)

sautemptonu izgleda fale Šnajderlin,Kork,izgleda Tadić

pa neko iz odbrane,prilično oslabljeni

I Torres je bio najbolji strijelac kad se uzela LE pa jel to dovoljno? Kad otreses na dva igraca 70 miliona onda moraju da budu nosioci ekipe kroz cijelu sezonu a ne da budu dobri "zadnjih par meceva". 

1410378189103_wps_12_image001_png.jpg

Cityjeva nova akademija pocela s radom.

14 pomoćnih i 1 glavni teren. Pa jebo te hljeb je li to humano? Ko će im igrati i trenirati na svim tim terenima? Koliko su uložili u ovo sranje?

I šta je s ovim skroz desno u donjem čošku? Hladno cesta prolazi kroz korner zastavicu, izvodiš korner s ceste :D

14 pomoćnih i 1 glavni teren. Pa jebo te hljeb je li to humano? Ko će im igrati i trenirati na svim tim terenima? Koliko su uložili u ovo sranje?

I šta je s ovim skroz desno u donjem čošku? Hladno cesta prolazi kroz korner zastavicu, izvodiš korner s ceste :D

reLo jesi glup, to je pola terena za viktoriju

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.