6. decembar 2014.11 god. comment_194434 Ma kakvi gotovo prvenstvo, prvenstvo tek sada počinje.. Sada nam iz kola u kolo slijede kaukulacije i strah jer bi nas City do kraja godine vrlo lako mogao maknuti sa vrha. Nadam se da je Aguero out bar mjesec dana, ali nismo mi te sreće... Prijavi
6. decembar 2014.11 god. comment_194436 Crouchie legenda. Novinar: Peter, šta biste bili da niste fudbaler? Crouchie: - Djevac. :D Prijavi
6. decembar 2014.11 god. comment_194438 Samo +3 nije još ni blizu gotovo prvenstvo . Samo teška neznalica je mogla da kaže da je prvenstvo gotovo. Sitiju fale ključni igrači, ali pregrmeće to uz smešan raspored i malo fortune, kao danas Everton. Prijavi
6. decembar 2014.11 god. comment_194439 Je gledam danas utakmicu sa drugarom,on navija za Arsenal i gledamo prvo Čelzi(znate kako se to završilo :D )...posle kreće Arsenal,Krauč zabija,ništa mi ćutimo,mlatimo nešto(a već nas uhvatilo pivo) posle Stuouk 2:0 pa 3:0 ....ja reko mamu mu jebem ne gledamo više utakmice zajedno =; inače,gledam i ne mogu da se načudim kako Krkić igra u Stouku i to fino igra ^:)^ Everton dobro igrao,al jbg čini mi se da im se sad malo vraća od prošle sezone kad su se u ovakvim situacijama izvlačili,sad uglavnom gube utakmice a ništa gore ne igraju Prijavi
6. decembar 2014.11 god. comment_194440 Pellegrini on Aguero: "It's bad news, he has a problem with his ligament" Bad news je relativno. Prijavi
6. decembar 2014.11 god. comment_194443 Pellegrini on Aguero: "It's bad news, he has a problem with his ligament" Bad news je relativno. Al' ligament ne prolazi bez 8-12 sedmica. Prijavi
6. decembar 2014.11 god. comment_194452 a nap Pellegrini on Aguero: "It's bad news, he has a problem with his ligament" . a napokon da se i meni sipuni zelja Prijavi
7. decembar 2014.11 god. comment_194482 lele Mangala kakav šut u ledja,krvnički sad baš gledam MOTD penal isto smešan,poguranac za siti :hljeb: Prijavi
7. decembar 2014.11 god. comment_194495 Treba napomenuti da City nije igrao sva teska gostovanja za razliku od nas, i treba uzeti u obzir da smo mi njima igrali u gostima. I da nas stignu, nece daleko. Prijavi
7. decembar 2014.11 god. comment_194499 Pozelio mu cojk dobrodoslicu u Premiership.Pazi kako je lik hladan,ono u fazonu upuco bih te ako treba i onda bih te naguzio...! Prijavi
7. decembar 2014.11 god. comment_194536 jebem ti raspored utakmicasiti ima sad lester u gostima,pa CP kući a pred N.G igraju sa wba u gostima i onda kući dočekuju barnli nakon toga sanderlend mi na drugu stranu sad čekamo hal kući,zatim stouk u gostima,pa vest hem kući i onda dva gostovanja(suprotno sitiju) sautemptonu i totenhemu Prijavi
8. decembar 2014.11 god. comment_194570 West Ham i Big Sam jebu, ne vade.Skrsili neugodni Swansea jucer, trenutno na 3. mjestu. Prijavi
8. decembar 2014.11 god. comment_194573 Juče se "pola sveta" klanja debelom semu :D Vilijams je debil,kako je kiksao,njega krivim najviše za crveni karton još se Kerol razigrao,onaj drugi go i dalje mi nije jasno kako je to ušlo,bolid iz svonsija je zakucao u svoju mrežu "proper" fudbal u svakom slučaju,pogodili su sa transferima ovi iz vest hema,song(preporodio se),valensija,onaj napadač,sašo(kako već)čine razliku inače Ki iz Svonsija mi je drag igrač,da im kapiten juče nije bio tolki tupson možda bi bilo drugačije sećam se utakmice protiv Sitija,vest hem ih je ubijao ali ubijao na centaršut,bukvalno šansa kad god ubace loptu,to im je najače oružje,nisam pratio statistiku ali verujem da su većinu golova postigli na taj način biće zajebano Večeras igraju Junajted i Sautempton,treba izguglati ali mislim da sveci imaju problema sa sastavom a znate da klupu kao da nemaju nisu mogli da dodju u bolje vreme junajtedu na megdan Bruji se i o tom rivalitetu LVG i Kumana,navodno su sad kao ok,poštuju se kao treneri(proseravanje što se mene tiče) After that, they communicated as little as possible for many years, though some arrows were fired through the media. Van Gaal at one point called Koeman “weak†in his later seasons at Ajax. When the two men both purchased holiday homes in the same region in Portugal, Van Gaal reportedly boasted that his abode was bigger, while Koeman bragged about his home having a superior view from his terrace. Prijavi
8. decembar 2014.11 god. comment_194597 Korporacija s Old Trafforda sprema jos 100 miliona fantasticnom Van Gaalu da u januaru skrse jos para kako bi izborili mjesto u LS jer bi se u suprotnom osuli i City bi preuzeo grad u svakom aspektu. Dabogda im svaki transfer bio uspjesan kao Matin, Falcaov i Fellainijev. Sve najgore srdacno im zelim. Prijavi
8. decembar 2014.11 god. comment_194598 Dabogda im svaki transfer bio uspjesan kao Matin, Falcaov i Fellainijev. Sve najgore srdacno im zelim. Mata im je drugi strijelac tima :D a Felaini im igra najbolje u par zadnjih meceva :) Prijavi
8. decembar 2014.11 god. comment_194602 Mata im je drugi strijelac tima :D a Felaini im igra najbolje u par zadnjih meceva :) I Torres je bio najbolji strijelac kad se uzela LE pa jel to dovoljno? Kad otreses na dva igraca 70 miliona onda moraju da budu nosioci ekipe kroz cijelu sezonu a ne da budu dobri "zadnjih par meceva". Cityjeva nova akademija pocela s radom. Prijavi
8. decembar 2014.11 god. comment_194603 je,je,videli smo Lamparda,umalo je zaplakao kad su ga vodili u obilazak :hljeb: za Junajted večeras najverovatnije kao bekovi Jang i Valensija :D a pominje se nešto da bi Januzaj mogo na pozajmicu kod Mojesa ~O) sautemptonu izgleda fale Šnajderlin,Kork,izgleda Tadić pa neko iz odbrane,prilično oslabljeni Prijavi
8. decembar 2014.11 god. comment_194606 Čujem da navijači Southamptona polako počinju da simpatišu West Ham. Prijavi
8. decembar 2014.11 god. comment_194607 I Torres je bio najbolji strijelac kad se uzela LE pa jel to dovoljno? Kad otreses na dva igraca 70 miliona onda moraju da budu nosioci ekipe kroz cijelu sezonu a ne da budu dobri "zadnjih par meceva". Cityjeva nova akademija pocela s radom. 14 pomoćnih i 1 glavni teren. Pa jebo te hljeb je li to humano? Ko će im igrati i trenirati na svim tim terenima? Koliko su uložili u ovo sranje? I šta je s ovim skroz desno u donjem čošku? Hladno cesta prolazi kroz korner zastavicu, izvodiš korner s ceste :D Prijavi
8. decembar 2014.11 god. comment_194608 14 pomoćnih i 1 glavni teren. Pa jebo te hljeb je li to humano? Ko će im igrati i trenirati na svim tim terenima? Koliko su uložili u ovo sranje? I šta je s ovim skroz desno u donjem čošku? Hladno cesta prolazi kroz korner zastavicu, izvodiš korner s ceste :D reLo jesi glup, to je pola terena za viktoriju Prijavi
8. decembar 2014.11 god. comment_194616 Sky Sources: Sergio Aguero out for minimum of 4 weeks with knee injury. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.