Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Ja stvarno ne mogu da vjerujem koliko ovaj United ima srece ili bolje receno koliko ih De Gea vadi. Jebem im familiju nafakasku.
Da Bog da zavrsili 4. u ligi,a neko od ovih engleza osvojio Evropa ligu. Fuj, gamad jedna. Nema mi odvratnijeg kluba. Cak bih i za Bayern i Barcelonu navijao kada igraju protiv njih. Fuj fuj fuj fuj. Igra nikakva, a oni vezu 6 pobjeda, pa do kad vise u picku materinu. Pa to nema nigdje. Malo je reci da sam popizdio. :O :O

Jel moguce da je Junajtedova raspad odbrana uspjela na ovom mecu da dodje do clean sheet-a, gledao sam citav mec i samo je bilo pitanje kad ce primit gol, toliko su se raspadali,ooo srecnika maloumnih, da bog da ih AFC Wimbldon isprasio sledece godine u liga kupu.

Nisam gledo utakmicu danas, nisam otvarao razne sportske stranice.. Zanima me jel se 'vracaju u trku za titulu'? :D

Čelsi i Siti ih se boje, tako kaže LVG.

http://talksport.com/football/chelsea-and-man-city-are-frightened-man-united-claims-van-gaal-141214128674?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Ma čega da se bojiš čovječe, sere ih nenormalno ih sere, kad su dali prvi gol, čitam statistiku od zadnjih 6 šuteva upućenih PREMA golu pet puta su zatresli mrežu, pa zar te može više srati, u odbrani takođe, ne mogu se sastaviti kako treba ali opet malo De Gea vadi malo sreće i jebi ga provuku se, ako se dobro pojačaju u januaru i pametno iskoriste pare kojih će sigurno biti mogu imati respektabilan tim, ipak na kraju krajeva korporacija ne može da ispašta dvije sezone bez Lige Šampiona

Priznali vi ili ne, cinjenica je da dobijamo novog konkurenta za titulu, a to je United.

Imaju najbolji napad u ligi i najgoru odbranu. Ali i Liverpool je prosle sezone imao najbolji napad i najgoru odbranu pa umalo nisu dosli do titule, a uspeli bi da nije bilo Celsija. Tako da je po meni United drugi konkurent pored City-a. 

Medjutim, ukoliko Chelsea igra svoju igru, nemaju sanse jer Chelsea ima najbolji tim ove sezone.

Priznali vi ili ne, cinjenica je da dobijamo novog konkurenta za titulu, a to je United.

Imaju najbolji napad u ligi i najgoru odbranu. Ali i Liverpool je prosle sezone imao najbolji napad i najgoru odbranu pa umalo nisu dosli do titule, a uspeli bi da nije bilo Celsija. Tako da je po meni United drugi konkurent pored City-a. 

Medjutim, ukoliko Chelsea igra svoju igru, nemaju sanse jer Chelsea ima najbolji tim ove sezone.

Ricky-Gervais.gif

Zasto bi uopste tako nesto pozelio? Ja zelim da Profa i Rodgers ostanu jos 10 godina u svojim klubovima.

Sada pricamo da United nije konkurent za titulu, a pola foruma je pre par sedmica strepelo od Southamptona i svi smo jedva cekali njihov kiks. :D

biće junajted konkurent za titulu al kad uloži još 150 miliona  :D  a potrošiće ih ih hi hi 

imaju oni milion problema,ne zavaravajte se sa ovim pobedama

imaju napredak u odnosu na mojesa ali daleko od toga da su neki konkurenti zajebani

što se mene tiče,LVG je promašaj,al eto to je samo moje mišljenje

čitao sam dosta komentara nekih navijača junajteda koji su mi ok,iz njihovog ugla,top 4 je njihov cilj pa sledeće godine borba za naslov

nisu nešto oduševljeni sa lvg,posle svršavanju u početku,pao im je dosta u očima,sad se dosta kuka oko njeogove taktike,forsiranja rvp,uloge runija,mate na terenu

svašta se piše

bilo je puno njih koji su bili protiv prodaje velbeka,mali milion gluposti

https://www.youtube.com/watch?v=3n-Cl_cUnUM 

Sustina fudbala, zar ne? 

Lep gest obojice,skidam im kapu. 

I dobija posao u Sky-u kao konsultant.

Velik igrac, nema sta.

Henry ce postati najplaceniji komentator/konsultant/pundit u istoriji engleskog fudbala sa platom od 4 miliona funti godisnje.

Ocekujem da za 4 miliona svaka izgovorena rijec bude suvisla i vispreno umotana velom mudrosti.

Fudbaleri su debelo preplaceni, naspram svojih doprinosa covecanstvu,a evo nove profesije koja ce biti preplacena i to ne znam koliko puno. Cuj 4 miliona. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.