12. decembar 2014.11 god. comment_195043 http://www.sportklub.rs/od-2016-mecevi-premijer-lige-i-petkom Od 2016 mečevi Premiershipa i petkom uveče. Odlično! Kud ćeš bolje od Premier lige četiri dana sedmično :D Prijavi
14. decembar 2014.11 god. comment_195183 Ja stvarno ne mogu da vjerujem koliko ovaj United ima srece ili bolje receno koliko ih De Gea vadi. Jebem im familiju nafakasku.Da Bog da zavrsili 4. u ligi,a neko od ovih engleza osvojio Evropa ligu. Fuj, gamad jedna. Nema mi odvratnijeg kluba. Cak bih i za Bayern i Barcelonu navijao kada igraju protiv njih. Fuj fuj fuj fuj. Igra nikakva, a oni vezu 6 pobjeda, pa do kad vise u picku materinu. Pa to nema nigdje. Malo je reci da sam popizdio. :O :O Prijavi
14. decembar 2014.11 god. comment_195185 Jel moguce da je Junajtedova raspad odbrana uspjela na ovom mecu da dodje do clean sheet-a, gledao sam citav mec i samo je bilo pitanje kad ce primit gol, toliko su se raspadali,ooo srecnika maloumnih, da bog da ih AFC Wimbldon isprasio sledece godine u liga kupu. Prijavi
14. decembar 2014.11 god. comment_195194 Nisam gledo utakmicu danas, nisam otvarao razne sportske stranice.. Zanima me jel se 'vracaju u trku za titulu'? :D Prijavi
14. decembar 2014.11 god. comment_195198 Nisam gledo utakmicu danas, nisam otvarao razne sportske stranice.. Zanima me jel se 'vracaju u trku za titulu'? :D ma koje Vandal napravio mašineriju melju sve pred sobom Prijavi
14. decembar 2014.11 god. comment_195200 Nisam gledo utakmicu danas, nisam otvarao razne sportske stranice.. Zanima me jel se 'vracaju u trku za titulu'? :D Čelsi i Siti ih se boje, tako kaže LVG. http://talksport.com/football/chelsea-and-man-city-are-frightened-man-united-claims-van-gaal-141214128674?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter Prijavi
14. decembar 2014.11 god. comment_195216 Ma čega da se bojiš čovječe, sere ih nenormalno ih sere, kad su dali prvi gol, čitam statistiku od zadnjih 6 šuteva upućenih PREMA golu pet puta su zatresli mrežu, pa zar te može više srati, u odbrani takođe, ne mogu se sastaviti kako treba ali opet malo De Gea vadi malo sreće i jebi ga provuku se, ako se dobro pojačaju u januaru i pametno iskoriste pare kojih će sigurno biti mogu imati respektabilan tim, ipak na kraju krajeva korporacija ne može da ispašta dvije sezone bez Lige Šampiona Prijavi
14. decembar 2014.11 god. comment_195224 zaboli me ona stvar za united nek dobivaju kako oce -8 je city je probllem koji losom igrom na -3 i cekla nas kiks i svaku tucu po 1-0 Prijavi
15. decembar 2014.11 god. comment_195236 Priznali vi ili ne, cinjenica je da dobijamo novog konkurenta za titulu, a to je United. Imaju najbolji napad u ligi i najgoru odbranu. Ali i Liverpool je prosle sezone imao najbolji napad i najgoru odbranu pa umalo nisu dosli do titule, a uspeli bi da nije bilo Celsija. Tako da je po meni United drugi konkurent pored City-a. Medjutim, ukoliko Chelsea igra svoju igru, nemaju sanse jer Chelsea ima najbolji tim ove sezone. Prijavi
15. decembar 2014.11 god. comment_195244 Priznali vi ili ne, cinjenica je da dobijamo novog konkurenta za titulu, a to je United. Imaju najbolji napad u ligi i najgoru odbranu. Ali i Liverpool je prosle sezone imao najbolji napad i najgoru odbranu pa umalo nisu dosli do titule, a uspeli bi da nije bilo Celsija. Tako da je po meni United drugi konkurent pored City-a. Medjutim, ukoliko Chelsea igra svoju igru, nemaju sanse jer Chelsea ima najbolji tim ove sezone. Prijavi
15. decembar 2014.11 god. comment_195285 Kladionice stavile najmanju kvotu na AVB-a kao zamjenu za Rodgersa: http://www.dailystar.co.uk/sport/football/415451/Andre-Villas-Boas-Liverpool-Brendan-Rodgers E nešto bih volio da dođe i da uspije u Liverpoolu, red je više, nije zaslužio toliko neuspjeha. Prijavi
15. decembar 2014.11 god. comment_195294 Zasto bi uopste tako nesto pozelio? Ja zelim da Profa i Rodgers ostanu jos 10 godina u svojim klubovima. Prijavi
15. decembar 2014.11 god. comment_195295 Smej se slobodno, voleo bih da gresim i nadam se da je tako. Prijavi
15. decembar 2014.11 god. comment_195314 Sada pricamo da United nije konkurent za titulu, a pola foruma je pre par sedmica strepelo od Southamptona i svi smo jedva cekali njihov kiks. :D Prijavi
15. decembar 2014.11 god. comment_195318 biće junajted konkurent za titulu al kad uloži još 150 miliona :D a potrošiće ih ih hi hi imaju oni milion problema,ne zavaravajte se sa ovim pobedama imaju napredak u odnosu na mojesa ali daleko od toga da su neki konkurenti zajebani što se mene tiče,LVG je promašaj,al eto to je samo moje mišljenječitao sam dosta komentara nekih navijača junajteda koji su mi ok,iz njihovog ugla,top 4 je njihov cilj pa sledeće godine borba za naslov nisu nešto oduševljeni sa lvg,posle svršavanju u početku,pao im je dosta u očima,sad se dosta kuka oko njeogove taktike,forsiranja rvp,uloge runija,mate na terenu svašta se piše bilo je puno njih koji su bili protiv prodaje velbeka,mali milion gluposti Prijavi
15. decembar 2014.11 god. comment_195322 United ce dobijati bodove dok De Geu budu pogadjale lopte kao da je magnet. Nakon toga fijasko Prijavi
15. decembar 2014.11 god. Autor comment_195332 Manchester United ima rezultat, ima formu, ali još uvijek ne i igru. A opet mogu biti i više nego zadovoljni. Prijavi
16. decembar 2014.11 god. comment_195365 https://www.youtube.com/watch?v=3n-Cl_cUnUM Sustina fudbala, zar ne? Lep gest obojice,skidam im kapu. Prijavi
16. decembar 2014.11 god. comment_195382 legenda Arsenala i Premiershipa, Thierry Henry odlazi u fudbalsku penziju Prijavi
16. decembar 2014.11 god. comment_195391 I dobija posao u Sky-u kao konsultant. Velik igrac, nema sta. Prijavi
16. decembar 2014.11 god. comment_195392 pa i kosta kolko puta pozdravlja protivničke igrače pa o tome ne prave klipove to se naravno gura pod tepih Prijavi
17. decembar 2014.11 god. comment_195455 Henry ce postati najplaceniji komentator/konsultant/pundit u istoriji engleskog fudbala sa platom od 4 miliona funti godisnje. Ocekujem da za 4 miliona svaka izgovorena rijec bude suvisla i vispreno umotana velom mudrosti. Prijavi
17. decembar 2014.11 god. comment_195481 Fudbaleri su debelo preplaceni, naspram svojih doprinosa covecanstvu,a evo nove profesije koja ce biti preplacena i to ne znam koliko puno. Cuj 4 miliona. Prijavi
18. decembar 2014.11 god. Autor comment_195525 Totač (Tottenham Hotspur) izgleda dobiva novog vlasnika. Bogati investitori iz Dohe žele uložiti 1,2 milijarde eura u Yidse. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.