Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Dosad su krpili kraj s krajem

nema zime bertrand je spreman 

Pozajmljen igrač ne može da zaigra protiv matičnog kluba.

Ili je ono gore za Sotonovu sledeću utakmicu

http://www.saintsfc.co.uk/news/article/20141218-matt-targett-contract-2152722.aspx

vidi ovi igrači sautemptona svi liče jbeš mu lebac  :D

a mi jadni nikog do njih nismo pazarili

čitam da igra levog beka,igrao bi i više al bertrand kida(nisu moje reči) pa nije dobijao tolko prilike ali bi trebalo da bude nešto od njega

neka light verzija luk šou 

Pozajmljen igrač ne može da zaigra protiv matičnog kluba.

Ili je ono gore za Sotonovu sledeću utakmicu

bez komentara  :hljeb:

Manchester City-Crystal Palace 3:0

Nisu imali nikako napadaca i opet ih razbili, uz to je ponisten cist gol Crystal Palaceu i nije dat cist crveni karton Fernandinu zbog lakta na protivnickog igraca.

Dobicemo kurac, predosjecam. Ako nekako i iscupamo 3 boda, samo je pitanje trenutka kad ce City na 1. mjesto jer imaju idealan raspored WBA, Burnley, Sunderland a mi WHU i onda gostovanja Sotonu i Spudsima.

Naredne 3-4 tekme ce biti haos. Jos ne vjerujem da smo imali +8

To i jest i kad sam rekao da smo mogli imati i vecu prednost kazete gdje ces vise od 12 pobjeda, primili smo gol s igracem vise na terenu i primili smo gol u zadnjim sekundama i to su 4 boda.

Sunderland i Newcastle. Zasad. Zna se koje tekme su za titulu.

Prekosutra mozda Stoke

Zakuvalo se,mora da se ona kladionica sto je isplatila uplate na nas za osvajanje PL lupa tiganjem po glavi.

Van Gaal otpisao United iz utrke za titulu.

On ne zna ocel kakit il nece kakit, ne mozes otpisat svoju ekipu iz trke za titulu posle jednog kiksa, a onda nakon tri trijumfa u nizu kazes : Na pravom smo putu, vjerujte mi bicemo Sampioni.

Gledam Liverpool-Arsenal... Očajne ekipe, da ne kažem prosječne engleske ekipe. Na Markoviću tačno vidiš da frajer ne zna... Kad uzme loptu i vodi vidiš da nije za fudbala. Kakva prevara od igrača. Zanima me samo ko je taj agent koji je izmudrio 20m funti za njega, treba mu kip podić.

Gledam Liverpool-Arsenal... Očajne ekipe, da ne kažem prosječne engleske ekipe. Na Markoviću tačno vidiš da frajer ne zna... Kad uzme loptu i vodi vidiš da nije za fudbala. Kakva prevara od igrača. Zanima me samo ko je taj agent koji je izmudrio 20m funti za njega, treba mu kip podić.

Ma najveca prevara u historiji covjecanstva je Baloteli.Pa ja ne mogu sebi da dodjem da jedna takva fudbalska neznalica ima tako uspjesnu karijeru.Mislim Inter,City,Milan,Liverpul.Pa to su fudbalski velikani ako cemo iskreno(izuzev City-a mada se i oni dizu).Da ne pricam o kletim novcima koje je zaradio.Na osnovu cega?Zar je toliko bitno biti NErodjen u BiH,Srbiji ili Hrvatskoj pa da imas momentalno 87% sansi vise za uspjeti u bilo kojoj vrsti posla,konkretno u ovom slucaju fudbalu?!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.