Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Spremni su im Aguero, Džeko i Kompani.

Siti nije izgubio na prethodnih 11 utakmica. Everton ima niz od 4 poraza. Slabije.

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Ja ne vjerujem sekunde u ovaj Everton, oni su i na početku sezone bili loši, a sada nisu loši sada su očajni, uz povratak povređenih igrača, prije svega Aguera, ne vidim na koju foru Everton može uzeti bod/bodove.

Mislim, niti je Everton neka ekipa koja se zna braniti 90 minuta, pa da se može reći da bi mogli na neki bunker zaustavit City, niti su trenutno ekipa koja se može direktno nadigravat sa Cityem, niti su u nekoj dobroj formi, znači ama baš ništa..

Da je to Everton od prije 2 ili 3 sezone i vrijeme kad ih je vodio David Moyes mozda bih i povjerovao da mogu nesto napraviti, ovaj Everton je trenutno kako igra ocajna ekipa, duplo vise su potrosili u odnosu na prosle sezone, doveli kvalitetna pojacanja ali neznaju jednostavno. Protiv West Hama su se iscupali na samom kraju utakmice da dodju do druge utakmice u FA cupu. Dobit ce ih Manchester City s pola snage.

ponovo imam viziju, doduše s dosta manjim tečajem nego prošlo kolo..ko želi nek želi

sunderland-liverpool gg3+                                2.20

palace-tot  1.p. palace ne daje g                      1.50

wba-hull     1.p hull ne daje g                            1.45

burnley-qpr       gol u oba pol                           1.80

united-soton       1                                            1.85

everton-city          2                                           2.00

chelsea-svrake   igrač daje g (hazard)& F+2     2.70

swansea-west ham     X2                                  1.50

leicester-aston villa      X/X                                 4.50

arsenal-stoke              F+2                                  2.30

TEČAJ: 1.335,8311

Sunderland odigro tekmu sezone proiv nas

+2 

Imamo sreće samo što ovi muče muku sa povredama, inače bi bilo bar -5!

Trenutno su bez Kompanya, Yaye i Aguera, 3 top igrača (doduše Aguero se danas vratio, ušao u 70min sa klupe) ali i dobar dio utakmica su odigrali bez bar 2 od njih.

Nek' sam i ja jednom ub'o sa prognozom .

Nakon dosta vremena smo povećali prednost u odnosu na pratioce iz Manchestera , lijep osjećaj .
Reakcija igrača Citya :
tumblr_ngmh3rpvBu1tp5565o1_400.gif

Kao sto smo ivanovic i ja jucer prognozirali, Everton uzeo bod protiv Citya. Cestitke. Sad je najvaznije ostati na +2 pobjedom u Velsu i onda, nakon Liverpoola u kupu, ide glavna tekma protiv Citya na SB-u.

Kao sto smo ivanovic i ja jucer prognozirali, Everton uzeo bod protiv Citya. Cestitke. Sad je najvaznije ostati na +2 pobjedom u Velsu i onda, nakon Liverpoola u kupu, ide glavna tekma protiv Citya na SB-u.

A ja nisam o.O ?

Lazar Marković!!! xD

Kakav je sut imao ooo malo falilo da bude gol sezone. Aj sto mu je Jasar uzor, nego se po tom potezu vidjelo i Dzeki Cen da mu je uzor :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.