Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Da znam da li mda igram na njih ili ne :D 

Soton ce sada da dobije sutra tekmu i onda naostreni idu na nas :D I ovi ce prodati bubrege da nas dobiju,a drugima skidaju gace kao i Newcastle, Sunderland itd.

A sta je sa napadacima Citya,jel se neki oporavio? 

Siti ima jednog napadaca, ostalo su panjevi koji su usadjeni u protivnicki sesnesterac :) 

Jedino pozitivna stvar je što WBA igra na svom terenu , tu iole dobri. Ja se uvijek nadam kiksu protivnika pa tako i sutra.
Mnogo je bitnije da mi dobijemo svoju utakmicu a ako City kiksa to je samo dodatni bonus.

Prodjem danas engleze:

Chelsea, Soton,Liverpul i City.. uzeo oko 90e. 

Samo gledam onaj Newcastle,jebote,kako su oni nas pobedili,pa jebem ti zivot,svi ih pune sada redom... a protiv nas bubrege prodali.

nisan prognozira nego pita ima li nade u njihov kiks, al s obziron na njihovu igru dns moga im je wba odrzat lekciju

Mogao si i ti jebavati veceras s obzirom na zene. Otprilike su iste sanse za tebe i ovaj WBA.
Warnock je karina teska, ubleha tipa Alan Irvine u WBA. Palace je sjebo sa Pulisom i sada jedu vlastita govna.

Martinez je takodjer ove sezone poceo kenjati, nesto izmislja, pocinje me nervirati svojim pristupom i jednim nacinom igre koji forsira. U Wiganu je, a i u Evertonu prosle sezone, ipak bio vise pragmatican i bolje analizirao protivnike, vise se njima prilagodjavao. Sad mu se valjda digo kurac pa glumi Guardiolu, sta li vec, i ujebali su poprilicno sezonu a nikad bolju sansu nece imati za top 4. Steta jer imaju dobar roster i bilo bi lijepo da mogu ostvariti znacajnije rezultate.

Martinez je takodjer ove sezone poceo kenjati, nesto izmislja, pocinje me nervirati svojim pristupom i jednim nacinom igre koji forsira. U Wiganu je, a i u Evertonu prosle sezone, ipak bio vise pragmatican i bolje analizirao protivnike, vise se njima prilagodjavao. Sad mu se valjda digo kurac pa glumi Guardiolu, sta li vec, i ujebali su poprilicno sezonu a nikad bolju sansu nece imati za top 4. Steta jer imaju dobar roster i bilo bi lijepo da mogu ostvariti znacajnije rezultate.

Everton je prosle sezone igrao apsolutno isto kao i ove, s loptom u nogama, po zemlji. Razlika je sto su prosle sezone igrali vikend-vikend i bili svjezi tokom cijele sezone, svaku tekmu diktirali jak ritam sa dosta trke. Ove godine imaju LE i koliko god beznacajno to zvucalo, zivot sportiste je jedan ogroman ritual i kad se naviknes na nesto, potrebno je vrijeme da to promijenis. Zato ove godine izgledaju sporo, istroseno i zbog toga se cini da Everton ove sezone igra neki drugi fudbal, a u sustini je sve isto kao i prosle samo sto imaju vise tekmi i vise putovanja.

Istu situaciju je imao Swansea kad se probio u Evropu. Isto ce biti i sa Sotonom ako izbore LE.

Warnock je karina teska, ubleha tipa Alan Irvine u WBA. Palace je sjebo sa Pulisom i sada jedu vlastita govna.

Everton kojeg je vodio Moyes je bio duplo slabiji po igrackom kadru od ovog sada a igrali su jako dobro, kod kuce su bili najtezi protivnik to znamo po sebi jer smo nekoliko puta tamo gubili utakmice. Martinez je doveo Mcartya, Besica, Lukakua, Etoa i Atsua a prodali su samo Felainia i igraju jako slabo. Nije samo ovaj kiks protiv Stouka oni kiksaju citavu sezonu, prije nekoliko sedmica su isto kod kuce kiksali sa Hulom, gube bodove na malim utakmicama.

IMAM viziju

city-burnley gg3+  2.50

stoke-wba   1          2.oo

soton-chelsea   2     1.90

hull-leicester   X         3.00

qpr-palace bez gola u 1.p.  2.40

villa-sunderland gol u oba p ne  1.65

totham-manu  tot daje min 2 gola   2.40

castle-everton 1.p   X      2.00

west ham-ars  west daje gol svako p   4.10

liver-swansea   3+  1.70

TEČAJ: 3.775,8442

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.