16. april 2014.12 god. comment_171888 Povećava se lista. Kun_Aguer0 - prepoznao 19 od 20 Bass - prepoznao 15 od 20 Chester - prepoznao 13 od 20 Rikki_Luiz - prepoznao 12 od 20 reLo - prepoznao 11 od 20 najboljem poklanjas ulaznice za Svetsko prvenstvo ? Ili posjeta Stamford Bridza :D Wichkam je moj idol :D Prijavi
16. april 2014.12 god. comment_171892 Ovih 2:2 prosto ne smijemo prosuti vec naredno kolo protiv Sunderlanda. Idemo jako! Idemo tekmu po tekmu, sve je u nasim rukama. Prijavi
16. april 2014.12 god. comment_171896 Sunderland iznenadio Manchester Cty,cak su mogli i pobjedu uzeti,a Everton pokazao da nezasluzuje u ligu prvaka.Ako pobijedimo sve utakmice do kraja uzimamo ligu. Prijavi
16. april 2014.12 god. comment_171898 i,a Everton pokazao da nezasluzuje u ligu prvaka. teško da će everton do tog 4 mesta ali neznam što ih tolko ocrni,vezali su 7 pobede,nije everton neki top klub,bore se kako znaju i umeju,stvarno nemam šta da im zamerim dok mi je Arsenal koji će na kraju da dodje do tog jebanog 4 mesta najveći proliv ove sezoneps : Suarez je trebao da dobije crveni protiv Sitija,aj sve dodaje lopte,šuta,bori se al pička je od igrača,krevelji se nešto i liverpul je dobro prošo što im nije iskljucen Prijavi
16. april 2014.12 god. comment_171901 Oooo kako je ovo dobro. :D Sad je sve u našim rukama, baš kao i u slučaju Liverpoola. Idemo do kraja. Ajmooooo! Prijavi
16. april 2014.12 god. comment_171904 Ne mogu sad da vracam strane i traim postove u kojima sam napisao da nije sve gotovo, te da ce Liverpool biti prekretnica sezone. Po svemu sudeci, bio sam u pravu. Oni su prvo dobili City, sada nam stoje na putu kao najtezi mec do kraja sampionata. Just KTBFFH !!!!!!!!!!! Prijavi
16. april 2014.12 god. Autor comment_171920 Dobili smo Liverpoola već jednom ove sezone. Oni su pokazali da su bolji od nas, a mi smo pokazali da smo zreliji i iskusniji od njih i to može biti prevaga u našu korist. A i sva moguća tradicija i statistika je na strani Mourinha. Nadam se, nadam... Lista se opet povećava... Kun_Aguer0 - prepoznao 19 od 20 chelsea4evercr - prepoznao 19 od 20 Bass - prepoznao 15 od 20 Chester - prepoznao 13 od 20 Rikki_Luiz - prepoznao 12 od 20 reLo - prepoznao 11 od 20 Prijavi
16. april 2014.12 god. comment_171927 Kakvih će to 7 dana biti, ATM, Lpool, ATM, ko preživi pričaće. A ja očekivao da WBA odnese bod sa Etihada, kad ono Sunderland. City će se sad raspasti, WBA kući, Everton i Palace u gostima, u ova 3 meča sledi bar još jedan kiks (remi ili čak poraz). Ostaju Chelsea i Liverpool, ili pobeda na Anfieldu ili remi (pod uslovom da Norwich pobedi Liverpool u nedelju), a ne treba zaboraviti ni Palace - Liverpool u 37. kolu. Sad ne mogu dočekati sledeću sedmicu jer me baš interesuje šta će Mourinho odlučiti/smisliti. Ako bude imao povoljan rezultat iz Madrida (a Norwich - Lpool završi nerešeno, u tom slučaju opet Lpool prvi zbog bolje gol razlike), da li će igrati na bod na Anfieldu, nadati se (kockati se) da i Palace može da otkine bodove Liverpoolu (a po prikazanom u poslednje vreme sigurno može) i potpuno se posvetiti revanšu sa Atleticom. Ili će ipak ići na sve ili ništa... Prijavi
16. april 2014.12 god. comment_171933 Covjece Torres protiv svojih bivsih klubova ima da igra 3 utakmice.Tj njegov sadasnji tim, hocel on igrat, pianje je. Prijavi
16. april 2014.12 god. comment_171938 A koji kurac ne mogu da vjerujem da im je Sun'land umalo otkinuo i sva 3 boda, ljudi ovo je poklon kakav se ne može propustiti ne govorim samo sa BPL govorim i za LŠ, u BPL imamo sve u našim rukama možda i najlakši raspored(gledajući plasman ekiipa protiv kojih igramo) u LŠ igramo protiv Atletica ali oni će biti u problemu Kurta i Costa upitni i takođe trebaju im bodovi u Primeri, moglo bi se opet u finale a moglo bi se i do ligaške titule koju sam baš poželio. Ajmo braćo do duple krune ! Hvala Sunderlandu,Realu,PAOK-u za lijep rođendanski poklon :-* Prijavi
17. april 2014.12 god. comment_171943 Citam malo po ovim nasim portalima i gledam ove Liverpoolove navijace sta pisu pa mi neke stvari nisu jasne. Npr; ''Liverpool još ide u goste crystal palacu ,to ce bit mozda i teza utakmica nego protiv chelsea jer palace je u strasnoj formi '' Neka, neka, samo nek nas podcijene, nama sigurno nece skodit :) Prijavi
17. april 2014.12 god. comment_171984 Manuel Pellegrini's side can become the most prolific team in the history of English football and break United's 56-year old record with two more goals http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/manchester-city/10772589/Manchester-City-need-two-more-goals-to-erase-Uniteds-record-feat-of-143-goals-during-Busby-Babes-days.html Prijavi
17. april 2014.12 god. comment_171985 Manuel Pellegrini's side can become the most prolific team in the history of English football and break United's 56-year old record with two more goals http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/manchester-city/10772589/Manchester-City-need-two-more-goals-to-erase-Uniteds-record-feat-of-143-goals-during-Busby-Babes-days.html Pellegrini stari ublehas, luzercina od trenera. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
17. april 2014.12 god. comment_171992 Kada pogledamo sada situaciju to sve izgleda prosto i vjerovatno nam svima svakodnevno kroz glavu prolazi rečenica "pobijedimo sve do kraja i prvaci smo" ali to je puno lakše reći nego uraditi.. Zamislite situaciju da smo kojim slučajem u prvom dijelu sezone riješili gostovanje na Anfieldu i da sada igramo protiv Liverpoola na Stamford Bridgeu,eh tada bi bio uvjeren da osvajamo ali situacija je takva da moramo sada na Anfieldu tražiti pobijedu. Prijavi
17. april 2014.12 god. comment_171996 a Everton pokazao da nezasluzuje u ligu prvaka. Smiješan komentar. Povežu 6-7 pobjeda i izgube od CP-a (od kojeg smo i mi izgubili) i odma ne zasluzuju LP. Pa onda ni mi ne zaslužujemo biti u prvih 6 s obzirom da imamo puno veći budzet i kvalitetniju ekipu od Evertona. Nemoj srat nakon jedne utakmice nego im čestitaj na lavovskoj borbi ! Prijavi
17. april 2014.12 god. comment_172006 Smiješan komentar. Povežu 6-7 pobjeda i izgube od CP-a (od kojeg smo i mi izgubili) i odma ne zasluzuju LP. Pa onda ni mi ne zaslužujemo biti u prvih 6 s obzirom da imamo puno veći budzet i kvalitetniju ekipu od Evertona. Nemoj srat nakon jedne utakmice nego im čestitaj na lavovskoj borbi ! da jos smjesnije je pobijediti Manchester Utd i Arsenal i izgubiti od Crystal Palacea kuci. Prijavi
17. april 2014.12 god. comment_172018 Krv ti jebem šta Lovren učini suigraču na treningu. @-) https://www.youtube.com/watch?v=S77fYL23cY4 Prijavi
18. april 2014.12 god. comment_172056 http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/aston-villa/10774170/Aston-Villa-set-for-200m-US-takeover-if-they-stay-up.html Prijavi
18. april 2014.12 god. comment_172061 Uzdam se u Wisey-ov Norwich! Ajde kanarinci izvucite x. Prijavi
18. april 2014.12 god. comment_172065 Nek ide FA u kurac ili ko već pravi onu listu nominiranih za igrača godine u PL. Nominirani za najboljeg mladog igrača Premier League: Ross Barkley (Everton) Aaron Ramsey (Arsenal) Eden Hazard (Chelsea) Daniel Sturridge (Liverpool) Raheem Sterling (Liverpool) Luke Shaw (Southampton) Nominirani za naboljeg igrača Premier League: Steven Gerrard (Liverpool) Luis Suarez (Liverpool) Daniel Sturridge (Liverpool) Yaya Toure (Manchester City) Eden Hazard (Chelsea) Adam Lallana (Southampton) Nevjerojatno kako se ne cijene ni Cahill ni Azpilicueta, o igračima iz drugih klubova neću pričat jer ne pratim svaku njihovu utakmicu, za razliku od naših utakmica.. Prijavi
18. april 2014.12 god. comment_172069 Stooge mlad igrac #-o Mogao bi dvojac iz Liverpoola da pobere obe nagrade. Mada mislim da ce Toure, koji igra sezonu karijere dobiti POTY. Prijavi
18. april 2014.12 god. comment_172071 Kad pogledas ove rezultate Norwicha kod kuce, utripujes se da bi mogli nesto nafatati, ali bice neki penal za LFC kojim ce ih naceti. Steve Bruce o nasem rasporedu: "I think we should do everything to help Chelsea, we don't do it enough." "When it gets to this stage [in the Champions League], we have to help the big teams. I've got no problem with that." "As a football issue, let's be fair, we want Chelsea to get to the final. Let's give them all the help they can get." Svaka čas' Bruce. Ne bi im se ruke osušile da naši igraju petkom kad smo već došli ovako daleko u LŠ. Atletico igra večeras a Real ne igra uopšte... Prijavi
18. april 2014.12 god. Autor comment_172079 Najbolji igrač lige je dakako Luis Suarez, tu nema sumnje. Ove sezone je i pokazao najviše, mogao bi biti nominiran za Zlatnu loptu. Najbolji mladi - hmm, nadam se da će izabrati Hazarda. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.