Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Upravo nije dosudjen penal za Norwich. Skrtel citavu sezonu trga dresove sa protivnickih igraca. Standardna slika.

edit: Kakvim userskim golom ynwa nakot dolazi do titule.

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

• Autor
Aaron Ramsey izabran za igrača utakmice na meču između Hulla i Arsenala. Velšanin je danas ubilježio gol i asistenciju, a bio je ovo njegov prvi start u BPL još od prosinca.

Fino Everton zguzi JUnajted ,dako izbore Ligu sampiona Luks i drugari . 

Kakva pitbulčina je Coleman u oba pravca. Taman mu 25, da imamo njega umjesto Baneta pfff...

majku ti zubatu napaćenu jebem, jesi čuo...dabru jedan luzerpulski, puj.,..

pa jebem ti danove, kako ga nije jebeno sram nakon svih pizdarija opet ovakve gluposti raditi..treba mu dati doživotnu suspenziju od premiershipa...

što mu nije otpala noga odmah, da vidim kako bi onda odglumio..

pas mater dajversku

http://www.youtube.com/watch?v=mWgFthufKi8

Kakav masterpis uprave Uniteda. Dovedeš čovjeka i daš mu ugovor na 6 godina i onda mu ne daš ni da završi sezonu već ga otpuštaš 4 kola prije kraja kao da sada mogu nešto bitno promijeniti. To se radi u januaru ako misliš da možeš nešto bitnije da promijeniš u sezoni. Mojzi je imao platu od 5 miliona funti, znači još 25 miliona odštete da mu plate + najmanje 150 miliona funti na transfere. Al' da se zapamti: kad Utd troši to je za narodno dobro.

Ljudi su izisli iz nestvarnog svijeta s Fergusonom i sada ulaze u kolotecinu modernog fudbala. Moyes je zasluzeno dobio otkaz, ali da je ovo radio u Chelseaju npr. dobio ga vec za Bozic pa ne bi ispusili LP.
Eto razbijen i taj njihov mit o strpljenju.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Gigs i Klop mozda treneri

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Gary Neville i Jamie Carragher su izabrali svoj najbolji tim ove sezone u Premiershipu. Slažete li se s njihovim izborom ili biste nešto promijenili?

Hajde, mogu se složiti sa svime (možda bi stavio Azpia umjesto Shawa, ali obzirom da Azpi ne igra svoje mjesto OK ili možda Baneta umjesto Colemana), ali s tim da je Marshall najbolji golman PL, ne mogu ni u ludilu.

Pa čovjek je popio 65 golova u Cardiffu i samo Fulham u cijeloj PL ima lošiju obranu od njih(Chelsea ih je dobio tek 26)...  8-}

Meni je Ok postava. Samo bih izbacio sterlinga i ubacio Lallanu. Sterling zadnjih par utakmica razvalio i odmah kao zasluzio u ovaj tim da upadne :D

Coleman je najbolji desni bek ove sezone 100% Covjek ore i ofanzivno i defanzivno dok za Baneta ne mozemo to reci.

Btw. Ne znam uopste kakav je Marshall. nisam pratio ga uopste al haj znaj Gandalfe kakva mu je statistika. Mozda ima dosta odbrana/intervencija jer nije odbrana Cardiffa za pohvalu :)

Kakav masterpis uprave Uniteda. Dovedeš čovjeka i daš mu ugovor na 6 godina i onda mu ne daš ni da završi sezonu već ga otpuštaš 4 kola prije kraja kao da sada mogu nešto bitno promijeniti. To se radi u januaru ako misliš da možeš nešto bitnije da promijeniš u sezoni. Mojzi je imao platu od 5 miliona funti, znači još 25 miliona odštete da mu plate + najmanje 150 miliona funti na transfere. Al' da se zapamti: kad Utd troši to je za narodno dobro.

Ne prdi na usta . Mi i sad isplaćujemo RDM-a a ni sam Bog ne zna koliko je AVB ukupno novca pobrao.

Manchester United je klub koji zaslužuje boljeg trenera a prošle godine uprava nije ni tražila nikoga jer se SAF izjasnio koga želi za nasljednika... jebiga nije uspjelo i čovjek je naravno dobio otkaz. A razlog zašto ga je dobio 4 kola prije kraja je sigurno da vide kakvi će biti sa Giggsom na čelu i isplati li se njega ostavit na klupi ;) 

Ne prdi na usta . Mi i sad isplaćujemo RDM-a a ni sam Bog ne zna koliko je AVB ukupno novca pobrao.

Manchester United je klub koji zaslužuje boljeg trenera a prošle godine uprava nije ni tražila nikoga jer se SAF izjasnio koga želi za nasljednika... jebiga nije uspjelo i čovjek je naravno dobio otkaz. A razlog zašto ga je dobio 4 kola prije kraja je sigurno da vide kakvi će biti sa Giggsom na čelu i isplati li se njega ostavit na klupi ;)

Ajde mi ovo objasni molim te, Moyes nije dobar trener ?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.