3. maj 2014.12 god. comment_173938 Dokaz da Moyes nije kriv za sve i da evo i Gigs kod kuce gubi od manjih ekipa. Prijavi
3. maj 2014.12 god. comment_173947 Dobar je Everton, igra fino, puno dodavanja, nije samo da se brane, ali realno puno su slabiji od Citya, nisu zaprijetili kako treba.. Dok Cityu malo prostora samo treba i oni su ti u golu. Po meni 2 primljena gola na grešku obrane i vratara. Prvi gol u njegov kut, drugi gol mi se čini kao da je putovala 3 dana lopta, ali ajd tu možda i nije kriv... Nažalost, mislim da će im City utrpat još makar 1 gol, ako ne i više Prijavi
3. maj 2014.12 god. comment_173957 Nece Pelegrini luzer da uzme titulu. Kiksnuce City kad se najmanje nadate. Prijavi
3. maj 2014.12 god. comment_173960 Najlakse je da City uzme titulu jer izmedju njih i natalozenog kompleksa u LFC-u ne treba puno razmisljati. Plus tu su i neprofesionalni mediji koji mjesec dana svakodnevno pripremaju proslavu titule L'poola, svi "strucnI" konsultanti dolaze nasminkani i uz svrsaj na LFC komentarisu utakmice, krajnje neprofesionalno i bez mrve objektivnosti. Jos samo da je neko rekao da ce rat u Ukrajini stati ako Lfc uzme titulu. Toliki nivo neobjektivnosti. A zasto da se tradicija od 24 godine prekine bas na broju 24, totalno neokruglom broju, nek bude recimo na 30. Prijavi
3. maj 2014.12 god. comment_173961 MIslim da nema šanse da City kiksa proti Ville ili West Hama. Čak više mislim da će Liverpool kiksat protiv Palacea ili čak Newcastlea. Po meni mi City prvi, mi i Liverpool ćemo dijelit drugo mjesto, odnosno oni će biti drugi radi gol razlike Prijavi
4. maj 2014.12 god. comment_174080 Imamo jednu pobjedu u zadnjih 5 ligaskih tekmi. Zna se protiv koga. Ironija. Prijavi
5. maj 2014.12 god. comment_174270 Koja luda sezona. Ne mogu virovat. Liverpool favorit pa kiksaju na glupostima, mi isto tako. City ni kriv ni dužan uzima titulu, e jebem te živote... Al Liverpool ga podojio. hahaahhaha Prijavi
5. maj 2014.12 god. comment_174271 Čitavu sezonu govorim da Loserpool prima previše golova. Pa svako im je dao gol, ali svako ko je pokazao mrvu želje da krene naprijed. Pa primili su 50 golova EJ 50 GOLOVA a hoće neku titulu i blamiraju se parolama "We go again". WBA je primio 55. Pametnom dosta. I za to je Rodgers odgovoran. YNWA Prijavi
5. maj 2014.12 god. comment_174272 Protiv nas su kmečali zbog bunkera, da vidimo šta na šta će se sad žaliti kad su primili 3 komada od najneefikasnije ekipe u ligi (do sada) za 10 minuta. EDIT: https://vine.co/v/M6MtJ3gTePl Prijavi
6. maj 2014.12 god. comment_174298 Koje sranje na kraju. Ocekivao uzbudjlivu zavrsnicu a nikad jadnija nije bila. Prvak se zna, znaju se timovi koji idu u Ligu Sampiona i Ligu Evvrope, zna se ko ispada Prijavi
6. maj 2014.12 god. comment_174301 Par interesantnih činjenica o šampionima. Ove sezone je LFC primio najviše golova u zadnjih 16 godina Ovo je drugi put da LFC ispušta prednost od 3:0 u istoriji PL Šampionima je trebalo 9 minuta i 5 sekundi da se raspadnu Kakva je to zajebancija od kluba. Mentalitet FK Ujpešta. Prvo smo im mi prsnuli u oko pa su onda sami sebe pokopali. Dostojno naziva Loserpool. I sad su odjednom sve oči wannabe novinara uperene u odbranu jer eto nisu dosad vidjeli koliko golova primaju pa su jelte šokirani. 24 godine nataloženog kompleksa i nemoći + ove dvije tekme protiv nas i Palacea i pomnožiš sa 2 i dobiješ taj nivo suicidnosti koja sad vlada među njima. Trebaće im čitava naredna godina da se oporave a možda i više od godine što bi bio i red. Pa ne bih mijenjao našu betonsku čvrstinu za ovo njihovo nema pičke. Lakše je poboljšati efikasnost nego dotjerati odbranu u red. To se čini jednostavno samo zato što je Mou Bog za te stvari, ali nije nimalo jednostavno. Efikasnost se može popraviti dovođenjem kvalitetnog napadača i uz čvrstinu u ekipi imaš savršen balans. Ove godine Loserpool totalno bez balansa. Mi smo bili bliže tom balansu ali ipak nedovoljno, dok je City najbliže izbalansirao odbranu i napad. Završiće sa 40-ak primljenih golova što je i neki prosjek koji šampionske ekipe prime gledajući prethodne prvake. Prošle godine je ynwa nakot primio 43 gola a igrali su isključivo na posjed, ove godine na kontre a na gol su od cifre od 50 primljenih golova koliko imaju ekipe davljenici. Upitnik za Brendana Rodgersa koji kaže da je ovo fantastična sezona bez obzira na ovu blamažu. Ne, nije fantastična Brendane, to će samo luzer reći. Da se raspadneš u 9 minuta i 5 sekundi na Emirates Cupu to je zabrinjavajuće, a na ovom nivou to je tragedija koja je otšla u istoriju. Ali ovako nešto i zaslužiš kad nisi u stanju odigrati nijednu utakmicu čvrsto, na rezultat koji je iznad svega, jer evo ovo je još jedna luzerska kampanja. Rek'o sam da čekam kraj sezone da uživam u komentarima sa ynwa pečatima i ovo je neprocjenjivo. Merakčina. Hajlajt sezone 2013/14 https://v.cdn.vine.co/r/videos/01B146429A1075208177726922752_2b6feeade7e.0.3.12139702417693275543.mp4?versionId=XND1gJ841NVA6MM31syTIDJW_oCZ_NsP Prijavi
6. maj 2014.12 god. comment_174302 norwich - arsenal utakmica zadnjeg kola! qrac, nema sanse norwich. Bod iz 2 utakmice sunderlandu odgovara. Samo 28 komada zabio norwich, kad se sjetim da sam imao napadaca na fantasyu iz njihovog tima :ooooooj: Prijavi
6. maj 2014.12 god. comment_174316 plačite sa mnom jesenje kiše... https://www.youtube.com/watch?v=ptF89E-MEAs Prijavi
6. maj 2014.12 god. comment_174329 Lijepo je malo podjebavati, ali ne vidim smisao da se toliko time bavimo u ovom trenutku. Meni je zabrinjavajuće da je ekipa koja ima 4-5 poštena igrača uspjela osvojiti više bodova od nas. Što je tu čudno što su primili 50 golova? Pa gledaj im panjeva u obrani. Zašto je čudno što Brendan kaže da je za njih ovo bila fantastična sezona? Ajde nek se javi tko bi s tom skupinom panjeva bolje prošao. Ljudi se s takvom ekipom borili za prvaka do samog kraja. Nego šta da je za njih to fantastično. Prijavi
6. maj 2014.12 god. comment_174330 Ja mislim da Ferguson sad kara sebe u guzicu sto nije ostao jos jednu sezonu da uzme titulu,nikad lakse je ne bi uzeo nego ove sezone . Prijavi
6. maj 2014.12 god. comment_174331 Lijepo je malo podjebavati, ali ne vidim smisao da se toliko time bavimo u ovom trenutku. Meni je zabrinjavajuće da je ekipa koja ima 4-5 poštena igrača uspjela osvojiti više bodova od nas. Što je tu čudno što su primili 50 golova? Pa gledaj im panjeva u obrani. Zašto je čudno što Brendan kaže da je za njih ovo bila fantastična sezona? Ajde nek se javi tko bi s tom skupinom panjeva bolje prošao. Ljudi se s takvom ekipom borili za prvaka do samog kraja. Nego šta da je za njih to fantastično. Čudno je što su primili maltene 50 golova a pod Hodgsonom i Dalglishem primili manje a štoper im bio Sotirios Kyrgiakos. Ne, sezona je fantastična ako ispadneš iz trke za prvaka 10 kola pred kraj. Kad uđeš u zadnja 3 kola kao prvi na tabeli i odlučuješ sam o tituli nema te priče i izgovora koji će saprati ovo blamiranje. Ispali iz svih takmičenja vrlo rano da se posvete samo ligi. Odigrali 15-20 tekmi manje od konkurenata, konstandan odmor od 6 dana između tekmi, uvijek svježi i onda 9 minuta i 5 sekundi. Zamisli da Atletico sad izvisi za titulu pa naravno da bi to bilo razočarenje pobogu. Pusti izjave trenera, obična šminka za javnost a duboko u sebi pizde od muke. Tovari magare dok je u blatu :) Prvi klub još od 1966. koji je dao preko 90 golova a nije uzeo titulu. Prijavi
9. maj 2014.12 god. comment_174513 http://mondo.rs/a689770/Sport/Fudbal/Mihajlovic-na-klupi-Totenhema.html Ne znam da li je iko od stranih medija to preneo, ali ovi tvrde da je Mihajlović jedan od kanidata za novog trenera Totenhema. :)) Prijavi
11. maj 2014.12 god. comment_174613 Prodje jos jedna dojajna sezona. Sreca pa je SP tu inace bih se ukiselio. City i mi smo jedini klubovi koji su dali 100+ golova u istoriji PL. Doduse, i Loserpool je dao ali oni su postavili novi rekord - jedini klub koji je dao 100 golova a da nije uzeo titulu. Alal im vera i neka nastave u luzerskom tonu. Toure je jedini igrac poslije Lampsa koji je dao 20+ golova u istoriji PL. Sto samo govori koliko je nenormalno tesko postici toliko golova s pozicije veznog igraca. Za nas je od krucijalnog znacaja rijesiti se djubreta, Torresa i ekipe jer njihov ostanak u klubu i naredne sezone u startu nas cini slabijim. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.