30. decembar 2013.12 god. comment_156038 Dok ostalih 5 timova iz sestorke imaju sjeban raspored, Arsenal u narednih 5 kola ima ovo: Cardiff (H), Aston Villa (A), Fulham (H), Southampton (A), Palace (H). Wengeru je ovo zadnja sansa da uzme PL. Prijavi
30. decembar 2013.12 god. comment_156040 Wenger ce se prosuti u derbijima. Njegova najveca mana, a samim tim i mana Arsenala je manjak mentalne snage. Poslednjih godina su kao zeleznicka stanica, igraci dolaze, odlaze, dolaze, odlaze... Ne stvara se zajednistvo, kult ekipe... Nikad se ne zna ko ce sledeci da izleti iz gnezda, i to je njihov najveci problem. Kad sa stvaranja igraca predju na stvaranje tima, moci ce da racunaju na ozbiljnije rezultate. To sto su oni prvi je delom i njihova zasluga, ali oni su igrali na 120% da bi dotle dosli, a Chelsea, City i United se tek zahuktavaju, a opet im disu za vratom. Prijavi
30. decembar 2013.12 god. comment_156078 Najefikasniji igrači kada se gleda broj golova i vreme provedeno na terenu. Prijavi
30. decembar 2013.12 god. comment_156088 Henry uz Drogbu meni jedan od najjačih napadača ikada.. Prijavi
31. decembar 2013.12 god. comment_156174 Ma na ''malim'' utakmicama se gubi i dobiva prvenstvo Prijavi
1. januar 2014.12 god. comment_156196 Mi smo u ovom kolu pod najvecim pritiskom jer imamo najtežeg protivnika dok Arsenal dočekuje Cardiff a City ide u goste Swanseau.Tako da vidjecemo kako ce ekipa reagovati pod pritiskom,prije nas je krasila osobina da smo najbolji kada najviše treba.Mislim da ce Arsenal i City upisati lagane pobijede. Hahahah sinoc sam iskoristi priliku kada su svi malo više popili pa sam svog druga inace vjernog navijaca Arsenala "navukao" da pjeva "Blue is the colour" jbg znam da sam bezobrazan ali šta da se radi :D sada cim počne da govori kako je on veliki topnik samo ću ga podsjetiti na događaj od sinoc.. Prijavi
1. januar 2014.12 god. comment_156197 Hahahah sinoc sam iskoristi priliku kada su svi malo više popili pa sam svog druga inace vjernog navijaca Arsenala "navukao" da pjeva "Blue is the colour" jbg znam da sam bezobrazan ali šta da se radi :D sada cim počne da govori kako je on veliki topnik samo ću ga podsjetiti na događaj od sinoc.. Snimak or didn't happen ? :D Prijavi
1. januar 2014.12 god. comment_156198 Snimak or didn't happen ? :D Ma kakav crni snimak,bio sam pod gasom :Diako je i meni krivo što nisam snimao. Al najjače kažem ja njemu "hajd samnom pjevaj Blue is the colour" pita on mene ko pjeva tu pjesmu a ja reko ma Rolling Stones i on počne samnom pjevat =)) Prijavi
1. januar 2014.12 god. comment_156199 Kod Manchester Citya kad nedaju napadaci golove daju Fernandinho i Yaya Toure.Prvi kandidati za titulu. Prijavi
1. januar 2014.12 god. comment_156233 Je li ovo dan sume ? Torres i Bendnter dali golove ;D Zašto je Bendtner bolji od Messija?- Bendtner je zabijao golove u Premier ligi, Messi nije.- Bendnter je 2009. bio sportista godine u Danskoj, Messi nije.- Bendnter je mlađi od Messija.- Bendnter je viši od Messija.- Bendnter je zabio gol Barci, Messi nije.- Bendnter je zabio gol na EP, Messi nije.- Bendtner se zove Nicklas, Messi ne. Prijavi
1. januar 2014.12 god. comment_156248 Da je neke pravde ovo bi scumovcima bio drugi poraz jer ih je Norwich osramotio prije koji dan. Isto su i danas odigrali, isti pristup utakmici, ista bezidejnost. Do 67. minuta su stvorili jednu sansu na svom stadionu i to na samom otvaranju utakmice kada Erisken nije pomogao pa je Rose ostao 1v2. To je to. U zivot ih vratili stoperi perutnine. Los pokusaj ofsajda, nesporazum i pomislih kako ce ih usrati do kraja neki gol. Aj sad Mojzi izadji pred medije i reci da ste u borbi za titulu, samo je -11. Dusa boli kad vidis Rooneyja u ulozi industrijalca kako igra paralelno 3 pozicije. Sherwood je lud lik. Prijavi
2. januar 2014.12 god. comment_156275 Kad Sherwood osvoji prvenstvo hahahah Nek su ih tuknuli fino. Prijavi
2. januar 2014.12 god. comment_156293 18 yr old Januzaj is already the 4th most booked player in Premier league history for simulation. Adnan Janudive. Prijavi
2. januar 2014.12 god. comment_156296 ne dok je bendtner u napaduSent from my GT-I9001 using Tapatalk Prijavi
2. januar 2014.12 god. comment_156300 Imal' ovaj Arsenal namjeru kiksat' vise ?? Od februara njima krece fin raspored a izmedju Bayern. Milina. Elem, Solskjaer novi trener Cardiffa. Kazu da ce dobiti oko €30m za transfere. Prijavi
4. januar 2014.12 god. comment_156514 http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/ko-je-najcesce-faulirani-fudbaler-u-premijer-ligi-161042.html Najcesce faulirani igraci ove sezone,tj do sada. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.