10. novembar 2013.12 god. comment_150559 Utakmica koja Refree Unitedu može biti prekretnica sezone,baš kao i protiv vas prošle godine na S.Bridgu,ako ovo ispuše otpadaju sigurno , a za nas utakmica koja nam može samo dati još veća krila za naprijed,ako ovo uzmemo sigurno da će nas već početi proglasivati glavnim favoritima za titulu. Moja prognoza je remi. Prijavi
10. novembar 2013.12 god. comment_150571 volio bih i ja da arsenal dobije, ali FA će sigurno United pogurat Prijavi
10. novembar 2013.12 god. comment_150580 volio bih i ja da arsenal dobije, ali FA će sigurno United pogurat Valjda će sudci otvoriti oči nakon onakvih sranja A.Younga ali i par ostalih igrača i da će posebnu pažnju obratiti na njih. Prijavi
10. novembar 2013.12 god. comment_150581 Biće zanimljivo sigurno, pogotovo zato što nema Fergusona koji je ovakve utakmice uvijek pobjeđivao protiv Arsenala, na bilo koji način. Prošle je godine Arsenal odigrao jednu od svojih najlošijih utakmica baš u gostima protiv ManU. Mislim da Unitedu samo pobjeda igra, sve ostalo na stranu gostiju. Prijavi
10. novembar 2013.12 god. comment_150583 Utakmica koja Refree Unitedu može biti prekretnica sezone,baš kao i protiv vas prošle godine na S.Bridgu,ako ovo ispuše otpadaju sigurno , a za nas utakmica koja nam može samo dati još veća krila za naprijed,ako ovo uzmemo sigurno da će nas već početi proglasivati glavnim favoritima za titulu. Moja prognoza je remi. Cak i ako dobijete daleko da je ista gotovo jer cete tek uci u sjeban raspored i ritam, sto je mozda jos gore. Decembarsko ludilo ni dopingovan stvor ne bi izgurao kako valja. Ali bila bi vam psiha brutalno visoka ako bi dobili ovo. Ali ne bi me cudilo nimalo da vas sudija skenja ko nas prosle sezone. Prijavi
10. novembar 2013.12 god. comment_150584 Nevjerujem da ce Arsenal dobiti. Najvise bih volio da bude remi. Prijavi
10. novembar 2013.12 god. comment_150591 Poslije ovakvih rezultata i još da City kiksa (ali teško) mogli bi biti dosta zadovoljni i bodom. Prijavi
10. novembar 2013.12 god. comment_150595 Veliki Gustavo Poyet, majstor svog zanata. Nisam očekivao da će ovako brzo podići potpuno raštimani orkestar koji je preuzeo od Di Cania. Svaka čast. A City kad bi igrao na Piroti protiv NK Travnik izgubio bi golom Varupe :P Prijavi
10. novembar 2013.12 god. comment_150597 Zasad nam kiksevi perutnine i Cityja idu u korist. Jos samo da padne X u derbiju kola. Sjebo je sudija City danas, to se mora reci. Uglavnom, to je razlicita ekipa kad igra kuci i u gostima. Kod kuce su predominantni, medju najjacim ekipama u Evropi uz Bayern, Dortmund, Barcelonu, Atletico... Skor: 5 0 0, gol-razlika: 20:2. Najjaci u ligi. U gostima samo jedna pobjeda uz cak 4 poraza. Gol-razlika: 8:10. Prijavi
10. novembar 2013.12 god. comment_150600 Nikad zanimljivija sezona,nezna se ko koga jebe...mislim da je za nekog neutralnog gledaoca engleske lige stvarno uživanje svaki vikend gledati ovako izjednacenu sezonu,dok ovi koji imaju klub za koji navijaju mislim da je ova sezona veliko gubljenje živaca.. Čestitke Newcastleu i Sunderlandu stvarno su nas izvukli posle našeg kiksa.. Prijavi
10. novembar 2013.12 god. comment_150601 Evo sidim na poslu i koliko mogu gledam Manchester- Arsenal i koliko sam ja upratio Manchester je bolji i trebao bi uzeti 3 boda. Nama to i nije toliko lose jer se Arsenal nece dodatno odvojiti ali zato ostaje zal zbog jucerasnjeg remija protiv WBA. Van Persie proslavom gola pokazao koliki je smrad i cigo. Prijavi
10. novembar 2013.12 god. comment_150602 Stvarno me RVP iznenadio . Onako srcana proslava gola o.O Prijavi
10. novembar 2013.12 god. comment_150605 Van Persie pokazao da je 0 od čovjeka...ok shvatam da sretan zbog gola ali ipak treba biti čovjek i iz poštovanja prema bivšem klubu malo to pristojnije proslaviti. Prijavi
10. novembar 2013.12 god. comment_150606 Rvp je pokazao kakav je kad je presao u rivala ali ne zamjerim mu ovu proslavu. Jebi ga, ljudi ga pljuju svaki dan gdje stignu nisu drugo ni zasluzili. Dzaba i da se ne raduje kad ce ga pljuvati i sutra. Prijavi
10. novembar 2013.12 god. comment_150607 Da je šupčina to se zna, ali moram reći da je ovaj gol glavom fantazija. Prijavi
10. novembar 2013.12 god. comment_150608 Pa i prošle godine je slavio golove protiv Arsenala, zašto ga sada napadate zbog toga? Svašta. Profesionalizam surovi. Prijavi
10. novembar 2013.12 god. Autor comment_150615 RVP je došao u Arsenal iste godine kad i Drogba u Chelsea. Obojica sjajni napadači. Jedan ostao vjeran svome klubu, drugi otišao u redove velikog rivala. Ja ne bi mogao zamisliti da se Drogba ovako ponio, on to nikad ne bi uradio. Jel to dokaz da je RVP smećar, što jeste, ili da igrači Arsenala ne cijene dovoljno svoj klub što su dokazali i mnogi drugi što su ga napustili. Prijavi
10. novembar 2013.12 god. comment_150616 Da je šupčina to se zna, ali moram reći da je ovaj gol glavom fantazija. Ramenom je dao gol. Sagna da jebe majke svima iz tima. Covjek je imao sigurno 5-6 genijalnih ubacaja od kojih su 3 bila takva da je samo neko trebao pipnuti loptu i to je gol. Arsenal bez pasa u posljednjoj trecini a i ono malo sto su napravili, nisu znali jednostavno rijesiti. United ocajan. Gol iz prekida i sansa Rooneyja i to je to. To je njihov maksimum. Prijavi
10. novembar 2013.12 god. comment_150617 Tek sad je stvarno steta za prosute bodove protiv WBA,a rezultati u ovom kolu nisu losi po nas pogotovo poraz Arsenala. Prijavi
10. novembar 2013.12 god. comment_150620 Ali najjače bi bilo kada bi Southampton preuzeo prvo mjesto :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.