20. april 2013.13 god. comment_117397 http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/nastasic-nije-medju-kandidatima-za-najboljeg-mladog-igraca-pl-124823.html kakva bre smejurija Sramota, kida lik. I još samo ne znam šta Velbek radi na toj listi, koji ove sezone nije dao ni 2 gola... Svejedno, nadam se da Lukaku ovo uzima. Prijavi
20. april 2013.13 god. comment_117410 Danas londonski derbi Fulhama i Arsenala,ocekujem da Fulham uzme bar 1 bod i to bi nam dobro doslo.Arsenal ima problema sa sastavom povređeni su im Fabianski,Diaby i Rosicky,dok su pod upitnikom Cazorla,Wilshere i Chamberlain.Fulham uz hrabru i raspolozenog Berbatova sigurno moze do bodova..prenos na BHT. Prijavi
20. april 2013.13 god. comment_117414 Samo da Arsenal kiksa, Everton ide na teško gostovanje Sunderlandu i nadam se da će City poderati kokoške. :) I onda naravno Chelsea mora uzeti Liverpoola. Prijavi
20. april 2013.13 god. comment_117468 Pobeda Arsenala protiv Fulama,na nasu nesrecu imali su igraca vise od 15.minuta pa sve do skoro samog kraja kada je Ziru dobio crveni. Arsenal ima ubedljivo najlaksi raspored do kraja,i sa ovom pobedom postaju blagi favoriti za to trece mesto koje vodi direktno,ali mi se jos uvek pitamo sve sto se tice naseg plasmana. 3.ARSENAL(63,+30 gol razlika):,Man.J,KPR,Vigan,Njukasl, 4.CELSI(61,+31 gol razlika):Liverpul,Svonsi,Man J,Totenhem,A.Vila,Everton ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- 5.TOTENHEM(58,+15): Man.Siti,Vigan,Sautempton,Celsi,Stouk,Sanderlend 6.EVERTON(56,+13):Fulam,Liverpul,Vest Hem,Celsi. Everton je pobedom protiv Sanderlenda najverovatnije ispao iz trke ali ajde treba postovati njihov rad u toku sezone i ,na kraju karejva,jos uvek imaju teoretske sanse. Prijavi
20. april 2013.13 god. comment_117469 Koliko je mrtav ovaj Arsenal ja ne vjerujem. Ma dobice ih rutinski United. Prijavi
20. april 2013.13 god. comment_117476 Kod nas sve do jedne teska. Sutra se nadam pobjedi. Swansea nas dobio ove sezone, znaci ni njih ne mozemo otpisati, mogu nas iznenadit, united tottenham i everton ne trebam komentarisat. na A.Villi smo nabili gol razliku ali bit ce drugacija tekma. Momci se bore za opstanak Prijavi
20. april 2013.13 god. comment_117479 Jebem ti Arsenal, eto preuzeše 3. mjesto, 2 manje utakmice Cheslea ima. Everton izgubio, kako sam i očekivao, kod Di Cania. Prijavi
20. april 2013.13 god. comment_117495 Vjerovatno QPR i Reading putuju u cvajtu sto se s aplauzom treba ispratiti. Wigan je na korak od istog cilja, ali aj da sacekamo. Volio bih da i oni odu malo na kiseljenje cisto da bi onaj Martinez otisao u neki malo jaci klub pa da vidimo od cega je. Zao mi sto ce perspektivan trener poput Nigela Adkinsa s Readingom u nizi rang. Valjda ce dati otkaz i dobiti ponudu u nekoj prvoj ligi, moze PL a i ne mora. Perverzan posao je radio u Sotonu. Prijavi
20. april 2013.13 god. comment_117496 arsenal nema šta da se žali da nemaju pare,jedan od njihovih suvlasnika je bogatiji od Abramoviča,imaju i više od Čelzija Prijavi
20. april 2013.13 god. comment_117505 Ide i Wigan u drugu ligu, nema im provlacenja ovaj put. Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117514 Meni nekako zao Wigana,uvijek su nam bili dobra musterija :D,a i dragi su mi kao ekipa.S druge strane onako bas mi je drago sto QPR ispada oni su nam nekoliko puta unijeli nemir u ekipu,posebno u onom slucaju sa Terryom.Ali evo sada kada QPR ispande u drugu ligu mi imamo veliku priliku da vratimo naseg Bosingvu hahaha :P ,neznam jestel primjetili da u QPR-u Bosingva izvodi slobodne udarce,eto kada su dosli do toga da im on izvodi slobodne udarce i zasluzili su da ispadnu. Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117517 Wigan sledece sezone Ligu Evrope, boli njih tuki za PL :D Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117518 Uvek su nam bili dobra musterija osim kad su nam 2008.godine,pa mogu slobodno da kazem, uzeli titulu golom Heskija u 90.minutu... :( Mislim da ce se opet spasiti,mada mi je tesko da zamislim da pored njih velikan kao sto je Aston Vila ispadne,ali ko zna, mora da dodje vreme i za to jednom ocigledno. Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117542 Sta kaze SAF FA reprieve for Sergio Aguero could cost Spurs a Champions League place, says Sir Alex Ferguson http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/manchester-united/10007926/FA-reprieve-for-Sergio-Aguero-could-cost-Spurs-a-Champions-League-place-says-Sir-Alex-Ferguson.html Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117578 Jučer nisam bio u mogućnosti gledati svoj Norwich kako ostaje u ligi. :-S U 2 minute razmaka dva Benetta su osigurala tri zlata vrijedna boda protiv Readinga. Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117594 Velika pobeda za Totenhem kojoj je najvise "kumovao" Kompani sa prvo ogromnom greskom na nivou amatera a onda i laganim ispadanjem protiv Defoa gde nije mogao da izblokira sut iako ovaj nema sta drugo da uradi u toj situaciji nego da gurne loptu na desnu nogu. Nista nismo profitirali iz dva teska meca nasih rivala,i sada je nas karakter na ispitu.I bod bi mnogo znacio.Da vidimo od cega smo... Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117634 Vrlo los vikend za nas,Arsenal i Totenhem dobili svoje meceve,mi primili gol u 97.minutu i izgubili prevelika 2 boda koja mogu skupo da nas kostaju. Sledece kolo je ipak kolo koje u smislu rasporeda nama daje neku nadu za bolju situaciju posle njegovog zavrsetka.Arsenal docekuje Man.J. a Totenhem gostuje "davljeniku" Viganu.Mi moramo pobediti Svonsi kako znamo i umemo. 3.ARSENAL(63,+30 gol razlika):,Man.J,KPR,Vigan,Njukasl, 4.CELSI(62,+31 gol razlika):,Svonsi,Man J,Totenhem,A.Vila,Everton ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- 5.TOTENHEM(61,+17): Vigan,Sautempton,Celsi,Stouk,Sanderlend Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117667 FA i PL upucajte se sudijske greške na izvoze,strašno,nemam više reči,ne mogu da verujem šta se sve radi pa kakvo je to sudjenje danas iako je možda najrealniji rezultat bio 2:2 kad bi imali u vidu samo igru ,na drugu stranu sudija ponovo igrao aktivnu ulogu,dokle više dokle sudije igraju fudbal pa ovo nema nigde,sudija nažalost podlego pritisku dovoljno da prospemo bodove u 97 minutu našim igračima svka čast liverpul nek se srami kao i sudije Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117680 Kakva ce ovo biti borb za 3. i 4. poziciju do kraja , strasno . Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117686 SUAREZ UGRIZO IVANOVIĆA ZA RUKU zemljo otvori se i progutaj ga molim te http://www.101greatgoals.com/ Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117695 Stvarno ovo suđenje više nema smisla. Pa mi smo u zadnje tri utakmice dva puta oštećeni. I čitavu sezonu je tako, ne samo u PL nego i u CL. Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117733 Ma jebo ih otac sviju. Jebem prvo Romanu mater, drugo emanelu trece benitezu cetvrto sudiji peto ostaloj upravi. Jebo vas hljeb glupe.. Joj da se necemo kvalifikovati u LP pa da Mou ode u City il united. Nek pisha onda City/United po nama cijelo vrijeme. Jebo li te romane kurac od debelog. Debeli smradu, hamelju, konju. Pa jebo te rejsulema. Pa hoces li ijednom odigrati 2 poluvremena kako treba. Pa nije 45 min utakmica. O majku ti jebemm! Ajde basel izbaci nas majke ti tvoje i ti jos. Prijavi
22. april 2013.13 god. comment_117739 hazard udari loptu ispod dječaka 3 utakmice i red card aguero skoči na luiza s 2 noge ništa ništa suarez zabije očnjake u ivanovića kartona vidio nije i još prije tog igro rukom i đe retard nađe jebenih 6 minuta nadoknade? sigurno jer je 96 ljudi poginulo, pa kao da se igra 96 minuta... i bilo bi dobro da se igralo 96 ! nego 96:25 sec lopta na liveproolovoj polovini.. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.