8. april 2013.13 god. comment_116045 ma da hocemo treci biti al sve se bojim da cemo kiksat protiv manjih ekipa i na 4,5 otici Prijavi
9. april 2013.13 god. comment_116066 Cityju nije problem slaviti na Old Traffordu. Mada je sinoc matorac u sredinu stavio kombinaciju Carrick - GIggs. To je popustalo mnogo. Kako bi ovaj City dominirao sa normalnijim trenerom. Njima fali "samo" konstatnost u igri. Rezultati bi dolazili sigurno. Sreca pa ce Mou kod nas, nadam se. Prijavi
9. april 2013.13 god. Autor comment_116071 Ma sinoć se vidjelo koliko je u zadnje dvije-tri godine engleska liga pala u kvaliteti. Po meni ni ManU ni ManC ništa posebno, nema tu više one engleske mašinerije. Nije ni čudo što su i jedna i druga ekipa ispale iz LP, zajedno sa nama i Arsenalom. Jedino vrijedno pomena je gol Augera i to je to. Mancini je i dalje smješan trener. Prijavi
9. april 2013.13 god. comment_116073 Igrač Evertona, Leighton Baines, je iznenadio jednog navijača Evertona sezonskim ulaznicama za sljedeću sezonu nakon što mu je nakon 5 godina borbe s rakom, umrla žena. http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2306151/Leighton-Baines-delivers-season-ticket-Everton-fan.html Prijavi
9. april 2013.13 god. comment_116112 Inace Ferguson izjavio kako mu je Chelsea zeznuo sezonu,hteli su FA kup da osvoje,ali su izbaceni od strane Chelsea :D Prijavi
9. april 2013.13 god. comment_116117 Ma sinoć se vidjelo koliko je u zadnje dvije-tri godine engleska liga pala u kvaliteti. Po meni ni ManU ni ManC ništa posebno, nema tu više one engleske mašinerije. Nije ni čudo što su i jedna i druga ekipa ispale iz LP, zajedno sa nama i Arsenalom. Jedino vrijedno pomena je gol Augera i to je to. Mancini je i dalje smješan trener. U 8 godina 7 finala LS i aktuelni prvak je Englez. To je taj pad. Prijavi
9. april 2013.13 god. comment_116148 Cuj history channel ccc, pa opet ce sljedece sezone derati englezi, samo lagano... Prijavi
9. april 2013.13 god. comment_116153 i to mi cemo derati. a i city ako bi smijenio trenera mogao bi postati opasnost. Prijavi
10. april 2013.13 god. comment_116190 pa ne mogu englezi svake godine da igraju finala. Vec sledece godine uz pravog trenera mi smo bar u polufinalu :) Prijavi
10. april 2013.13 god. comment_116195 http://www.bljesak.info/web/article.aspx?a=80b2e18a-ef5e-4f31-9cee-2117d8403592&c=2e4902b1-8cfa-4dde-82f5-024581f02d1f Kako je lijepo nesto ovakvo procitati , nebitno o kojem se klubu radi .. svaka cast kraljice ! Prijavi
10. april 2013.13 god. comment_116199 Koliki ti je ovo nonsens, nisi ni svjestan. Misliš da ne znam? :D http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=04&dd=10&nav_id=703631 Pike: Hitne promene u Premijer ligi E, vala ako Pike kaže, mora da je tako. Prema njegovom mišljenju, jedan od problema u Premijer ligi bi mogla da bude raspodela prihoda od prava na televizijske prenose utakmica. U Engleskoj se taj novac deli ravnomernije nego u Španiji, gde najveći deo “kolača†odlazi u kase Barselone i Real Madrida. “Zbog toga su na neki način kažnjeni timovi iz Premijera. Čini mi se da su zbog drugačije raspodele novca Barsa i Real u prednosti u odnosu na Engleze.â€, rekao je Pike Ne sine, nisu kažnjeni timovi iz Premijera nego timovi iz Primere koju niko ne bi gledao bez Barse i Reala. Prijavi
10. april 2013.13 god. comment_116231 Fina ova curica što za Manchu navija. Samo joj ne valja baš to. B-) Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116352 http://www1.skysports.com/football/news/11095/8631166/ Da li ce Rooney otici? Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116409 Mislim da će Falcao na kraju završiti u Cityu, ako uopće bude išao iz Atletica. Mi smo, prema svemu sudeći, ohladili od njega. Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116413 U Junajted nece sigurno,ako imalo ima mozga,u Cityu ce imati manju konkurenciju,Aguero nek igra iza njega i to je ubitacan napad,u Junajtedu ne moze sa RVP-om se uklopiti,u slucaju da Rooney ode,a neko ce morati otici ako zele Radamela....City ce se rijesiti nekolicine igraca,tako i mislim napadaca,a rekli su da ce biti nekih maestralnih transfera EDIT: I sto rece Kale,ovo ljeto ide 100%,kako zbog sebe tako i zbog kluba,sumnjam da ce ga moci iduce godine za ovoliko para utopiti,a i ove godine nece nesto zaraditi,stvarno mi ih zao,gube takvu igracinu a kesirace svega 15 M za njega(kupili su ga za 40 M) Prijavi
12. april 2013.13 god. comment_116457 možda sam ja isuviše subjektivan ali kao jednog od glavnog krivca za neuspeh Engleskih klubova u evropskim takmičenjima vidim isključivo FA politaka koju vode je sramna,retko kad izlaze(čitaj nikad) u susret klubovima,prenatrpan raspored,nikad lošije sudjenje od kad pratim fudbal i sve se to zataškava i krije ispod otirača i naravno samo jedan klub koji je blago favorizovan što je sasvim dovoljno da upropasti ostale pratim PL više od 10 godine,tvrdim da nikad nije bilo gore stanje i to ne zbog kvaliteta samih klubova nego zbog samog sudjenja i celog cirkusa koji nažalost nije vezan za fudbal,sramne odluke ostaće dugo zapamćenje inkvizicija kao u srednjem veku,sramota,jedna velika sramota nikad ali nikad neću da im oprostim i zaboravim postupak protiv Terija,to je presedan kakvog nema niti će ga ikad biti ponovo kako se prvenstvo bliži kraju sve me hvata neka mučnina,veličanje Junajteda je sramota ,jedva čekam da dodje kraj i da pojedu zasluženi proliv na kraju sezone pošto za bolje nisu Prijavi
12. april 2013.13 god. comment_116506 http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/predstavljamo-engleski-ponos-oko-sokolovo-123747.html Prijavi
12. april 2013.13 god. comment_116516 Navodno ce FAchester platiti 50 miliona evradi za Radamela i dati im i Chicharita. Prijavi
13. april 2013.13 god. comment_116592 http://www.sport.ba/fudbal/iz-uniteda-redovno-lazu-o-broju-gledatelja-na-old-traffordu/ Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.