Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Cityju nije problem slaviti na Old Traffordu. Mada je sinoc matorac u sredinu stavio kombinaciju Carrick - GIggs. To je popustalo mnogo. Kako bi ovaj City dominirao sa normalnijim trenerom. Njima fali "samo" konstatnost u igri. Rezultati bi dolazili sigurno. Sreca pa ce Mou kod nas, nadam se. 

• Autor

Ma sinoć se vidjelo koliko je u zadnje dvije-tri godine engleska liga pala u kvaliteti. Po meni ni ManU ni ManC ništa posebno, nema tu više one engleske mašinerije. Nije ni čudo što su i jedna i druga ekipa ispale iz LP, zajedno sa nama i Arsenalom. Jedino vrijedno pomena je gol Augera i to je to. Mancini je i dalje smješan trener.

541571_626604304020471_1815447901_n.jpg

Inace Ferguson izjavio kako mu je Chelsea zeznuo sezonu,hteli su FA kup da osvoje,ali su izbaceni od strane Chelsea :D 

Ma sinoć se vidjelo koliko je u zadnje dvije-tri godine engleska liga pala u kvaliteti. Po meni ni ManU ni ManC ništa posebno, nema tu više one engleske mašinerije. Nije ni čudo što su i jedna i druga ekipa ispale iz LP, zajedno sa nama i Arsenalom. Jedino vrijedno pomena je gol Augera i to je to. Mancini je i dalje smješan trener.

U 8 godina 7 finala LS i aktuelni prvak je Englez. To je taj pad.

pa ne mogu englezi svake godine da igraju finala. Vec sledece godine uz pravog trenera mi smo bar u polufinalu :)

history-channel.gif

Koliki ti je ovo nonsens, nisi ni svjestan.

Koliki ti je ovo nonsens, nisi ni svjestan.

Misliš da ne znam? :D

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=04&dd=10&nav_id=703631

Pike: Hitne promene u Premijer ligi

E, vala ako Pike kaže, mora da je tako.

Prema njegovom mišljenju, jedan od problema u Premijer ligi bi mogla da bude raspodela prihoda od prava na televizijske prenose utakmica. U Engleskoj se taj novac deli ravnomernije nego u Španiji, gde najveći deo “kolača” odlazi u kase Barselone i Real Madrida.

“Zbog toga su na neki način kažnjeni timovi iz Premijera. Čini mi se da su zbog drugačije raspodele novca Barsa i Real u prednosti u odnosu na Engleze.”, rekao je Pike

Ne sine, nisu kažnjeni timovi iz Premijera nego timovi iz Primere koju niko ne bi gledao bez Barse i Reala.

U Junajted nece sigurno,ako imalo ima mozga,u Cityu ce imati manju konkurenciju,Aguero nek igra iza njega i to je ubitacan napad,u Junajtedu ne moze sa RVP-om se uklopiti,u slucaju da Rooney ode,a neko ce morati otici ako zele Radamela....City ce se rijesiti nekolicine igraca,tako i mislim napadaca,a rekli su da ce biti nekih maestralnih transfera 

EDIT: I sto rece Kale,ovo ljeto ide 100%,kako zbog sebe tako i zbog kluba,sumnjam da ce ga moci iduce godine za ovoliko para utopiti,a i ove godine nece nesto zaraditi,stvarno mi ih zao,gube takvu igracinu a kesirace svega 15 M za njega(kupili su ga za 40 M)

možda sam ja isuviše subjektivan ali kao jednog od glavnog krivca za neuspeh Engleskih klubova u evropskim takmičenjima vidim isključivo FA 

politaka koju vode je sramna,retko kad izlaze(čitaj nikad) u susret klubovima,prenatrpan raspored,nikad lošije sudjenje od kad pratim fudbal i sve se to zataškava i krije ispod otirača

i naravno samo jedan klub koji je blago favorizovan što je sasvim dovoljno da upropasti ostale

pratim PL više od 10 godine,tvrdim da nikad nije bilo gore stanje i to ne zbog kvaliteta samih klubova nego zbog samog sudjenja i celog cirkusa koji nažalost nije vezan za fudbal,sramne odluke ostaće dugo zapamćenje

inkvizicija kao u srednjem veku,sramota,jedna velika sramota

nikad ali nikad neću da im oprostim i zaboravim postupak protiv Terija,to je presedan kakvog nema niti će ga  ikad biti ponovo

kako se prvenstvo bliži kraju sve me hvata neka mučnina,veličanje Junajteda je sramota  ,jedva čekam da  dodje kraj i da pojedu zasluženi proliv na kraju sezone pošto za bolje nisu

Navodno ce FAchester platiti 50 miliona evradi za Radamela i dati im i Chicharita.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.