Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Ubjedljivo najveći nesrazmjer podataka policije i onih službenih iz Manchestera, vezan je za utakmicu Lige prvaka protiv Cluja. Tada je policija prebrojala 46.894 navijača koji su ušli na stadion, a iz Uniteda su objavili da je na tribinama bilo 71.521 gledatelj.

Ljudi lažu nemilice :D

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Još jednom otimačina bodova protiv Norwicha, ovaj puta u režiji pomoćnog sudije koji je sam dobio utakmicu za Arsenal. Samo da im i ovdje jebem mamicu..

1.ARSENAL(59):,Everton,Fulam,Man.J,KPR,Vigan,Njukasl,

2.CELSI(58):Fulam,Liverpul,Svonsi,Man J.,A.Vila,Everton,(+Totenhem)

3.TOTENHEM(58): Man.Siti,Vigan,Sautempton,Stouk,Sanderlend,(+Celsi)

Isto sto i na Pellegrinija ;)

I Murinjo je u smešnoj španskoj ligi iza Barselone, znači Murinjo je kurčina od trenera kad u smešnoj konkurenciji ne može da sakupi barem 112 bodova.

I Murinjo je u smešnoj španskoj ligi iza Barselone, znači Murinjo je kurčina od trenera kad u smešnoj konkurenciji ne može da sakupi barem 112 bodova.

Ocigledno da nemas pojma o cemu pricam.

Na današnjoj utakmici između Stoke Cityja i Manchester Uniteda domaći navijači su 14. minuti aplauzom obilježili smrt 14-godišnjeg navijača Stokea. 'Crveni đavoli' su zvižducima počeli ismijavati ovaj lijep gest. Međutim, navijači Stoke Cityja nisu ostali dužni. Uzvratili su pjesmama o nesreći u Münchenu 1958. godine, u kojoj su život izgubile 23 osobe. (R)

gamad prokleta pederska

If the Barclays Premier League was a classroom.

1. LIVERPOOL is a child who is very proud of the academic achievements of his grandfather.
2. MANCHESTER UNITED is a boy who just performs in the final exams and tops the class.
3. MANCHESTER CITY is a spoiled child who spends money on expensive books but is never interested in reading them.
4. ARSENAL is a boy who used to be top of the class but dropped down because he had to sell his books due to financial problems.
He tries hard but fails to come out on top.
5. TOTTENHAM HOTSPUR is a girl who gets decent marks on 1 specific subject. She always finishes behind Arsenal.
6. CHELSEA is a boy who fails and blames his teachers then his family finds a new teacher for him every year.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.