6. april 2013.13 god. comment_115761 hvala Arsenalu za uhvaceno 3+,ali sada je kod nas zakuvano do maksimuma, bojim se za LS, verujem da ce skinuti Everton bodove Totenhamu, ali opet je zeznuta situacija,sutra moramo tuci Sunderland. Prijavi
6. april 2013.13 god. comment_115766 Arsenal igra dobro i borba za ligu prvaka ce biti neizvjesna do kraja sampionata.Znali neko kad je zadnji put Stoke pobijedio i danas su izgubili na domacem terenu. Prijavi
6. april 2013.13 god. comment_115767 mi posustanemo kad ne smijemo nadam se sutra bilo kakvoj pobjedi Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Prijavi
6. april 2013.13 god. comment_115770 Izvuče se Arsenal, trebaju samo biti zahvali Clarku što Lukaku nije počeo. Ovo sam uslik'o maloprije na twiteru: Prijavi
6. april 2013.13 god. comment_115771 Veoma bitna pobeda za Arsenal i sada smo nazalost pali na 5.mesto,istina sa utakmicom manje od Arsenala i Totenhema. Ako pobedimo sutra,idemo na 3.mesto ali situacija je maksimalno komplikovana 7 kola do kraja. Raspored(ne racunajuci nas mec sutra,boldovana imena su timovi protiv kojih se igra kod kuce): 1.CELSI:Fulam,Liverpul,Svonsi,Man J.,A.Vila,Everton,(+Totenhem) 2.TOTENHEM:Everton, Man.Siti,Vigan,Sautempton,Stouk,Sanderlend,(+Celsi) 3.ARSENAL:Noric,Everton,Fulam,Man.J,KPR,Vigan,Njukasl, Za sigurno mesto u Ligi Sampiona,trebamo da budemo najbolji u konkurenciji sa ova 2 tima,za mesto u kvalifikacijama trebamo da budemo u prva dva. Ako posle svih sranja ove sezone i posle pusenja u skoro svim takmicenjima i ovo ispustimo,onda... Gostovanja su nam uzasno teska ali uzasno. Prijavi
6. april 2013.13 god. comment_115778 Ako ujebe Debeli taj plasman u LŠ trebalo bi njega i onog koga je doveo objesiti za jaja i staviti na vrh Big Bena. Prijavi
7. april 2013.13 god. comment_115898 pa jbt kolko je ovaj Papis Cisse dao 90mins winnera ove sezone... a i ovaj QPR ne znam jel nesretan il retardiran, povedu 1:0 u 85 i u 94 prime za 1:1 pa ja ne znam ljudi nisu uredni Prijavi
7. april 2013.13 god. comment_115905 1.CELSI(58):Fulam,Liverpul,Svonsi,Man J.,A.Vila,Everton,(+Totenhem) 2.TOTENHEM(58): Man.Siti,Vigan,Sautempton,Stouk,Sanderlend,(+Celsi) 3.ARSENAL(56):Noric,Everton,Fulam,Man.J,KPR,Vigan,Njukasl, Prijavi
7. april 2013.13 god. comment_115923 1.CELSI(58):Fulam,Liverpul,Svonsi,Man J.,A.Vila,Everton,(+Totenhem) 2.TOTENHEM(58): Man.Siti,Vigan,Sautempton,Stouk,Sanderlend,(+Celsi) 3.ARSENAL(56):Noric,Everton,Fulam,Man.J,KPR,Vigan,Njukasl, kad bi chelsea ima lagan raspored koze bi s neba padale Prijavi
7. april 2013.13 god. comment_115937 1.CELSI(58):Fulam,Liverpul,Svonsi,Man J.,A.Vila,Everton,(+Totenhem) Fulham - jebeno, jebnei gradski derbi, jebem ti rejsa ako kiksamo. Liverpool - bod kod kuca bi nam bio, kako nam ne leze jebem im sve runjavo. Dobijaju ih ekipe koje nemaju 15 igraca u cijeloj ekipi a mi se mucimo. Swansea e valjda cemo im se revansirati Man U.- jebo ih hljeb zaknul nas sudije A.Villa - Hendikep pobjeda (2il vise razlike) Everton jebeno al valjda ce nas iscupati mata i eden Tottenham OVO BI TREBALI DOBITI JER BIT CE DERBI A IGRACI NAM SE NABRIJU KAD JE DERBI. STETA STO JE ZADNJA JER BOGA PITAj kaKVI CEMO MI A KAKVI ONI DO TAD BITI. PA UBIO BI SE KAD BI AVB ISAO U LP A MI U JEBENU EL Prijavi
7. april 2013.13 god. comment_115938 Pitam zato jer negdje procita da igramo sa Fulamom 17.4 ali je odgodjena,pa me interesuje kad igramo i s kim iducu?! Prijavi
7. april 2013.13 god. comment_115939 Odgodjena je sa tottenhamom kako znam za FULHAM nisam jos nista citao??? Prijavi
8. april 2013.13 god. comment_115957 Veceras aBd pobjeda Uniteda da ostanemo u igri za drugo mjesto ! Prijavi
8. april 2013.13 god. comment_115963 ispustio sam suzu, al onu mušku ! zahvaljujem kolegi Gandalfu :D Prijavi
8. april 2013.13 god. comment_115978 Nije odlozena utakmica protiv Fulama,ona ostaje za 17.4.,odlozena je protiv Totenhema,trebala se igrati narednog vikenda,ali smo usli u 1/2 finale FA Kupa,pa tako imamo raspored: 1.Rubin(11.4.) 2.Man.Siti(14.4) 3.Fulam(17.4) 4.Liverpul(21.4) A pitaj Boga gde ce Totenhem da ubace. Prijavi
8. april 2013.13 god. comment_115995 E pa to me interesuje,procitah da je neka utakmica odgodjena,mozda je i bolje da smaknu Totac poslije kad momci budu odmorniji. Prijavi
8. april 2013.13 god. comment_116017 Bicemo drugi, juce.... Nadao sam se pobedi Uniteda, samo zbog plasmana na tabeli, inace mi je potpuno svejedno. Prijavi
8. april 2013.13 god. comment_116019 E pa to me interesuje,procitah da je neka utakmica odgodjena,mozda je i bolje da smaknu Totac poslije kad momci budu odmorniji. A mozda i nije . Da nije odlozena Tottenham bi bio povrijedjen ovako ce se oporaviti do tekma s nama . Prekrasan pogodak Aguera u pobjedi City-a . Prijavi
8. april 2013.13 god. comment_116020 Veliki trijumf Citya na OT-u. Sve čestitke, jako mi je drago da su pokazali prepotentnim šupcima neke stvari. Aguerov gol je remek-djelo. Bravo City ! Eh sad su dosta manje šanse da ova ekipa Uniteda obori naš rekordan broj bodova iz 04/05 sezone. Šansa postoji ipak, ako sve pobijede do kraja imat će 98. Dakle, moramo ih mi u tome spriječiti pobjedom protiv njih na OT-u isto ko i City i neka još negdje prospu po bod. Prijavi
8. april 2013.13 god. comment_116029 Odličan gol, ali reakcija Evre katastrofalna. Nisam u životu vidio lijeniju reakciju jednog obrambenog igrača, užas. U stvari, sva 3 gola obilježena pogreškama, prvi gol greška Giggsa na sredini terena, gubi loptu pokušavajući proigrati petom, Barry uzima, polukontra, gol. S tim da je gol po pravilima igre neregularan, Tevez je iz zaleđa utjecao na igru tako što je smetao De Gei da vidi loptu kod Milnerovog šuta. Unitedov gol, čista golmanska greška, Hart ispao naivan. Dobro su povezali na Premieru, pokazali su gol (valjda) prošlog derbija kada ga je Hart popio u svoj kut iz slobodnjaka od Van Persieja, ovaj put vjerojatno nije htio da se isto ponovi, preblizu stajao prvoj stativi i na kraju ostao prekratak da spasi loptu koja je išla na drugu stativu. Sve u svemu, najviše sam na kraju začuđen kako Harta mogu prozivati najboljim golmanom Premiershipa pored živog Čecha, a Evru najboljim lijevim bekom pored bilo kojeg drugog. :-/ Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.