Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Daj Boze da nije preozbiljno,ono je jako lose izgledalo...

Mada bi to za Totenhem bilo katastrafalno kad bi duze izostao,samim tim za nas bi trebalo da bude povljna vest ali jebes ti to...

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

daj boze da bude odsutan jedno 2 sedmice jer cini mi se za sad igramo protiv sunderlanda pa onda tottenhama.. Poslije toga nek se oporavi bmk :D

Iako mogu nam popusit i ako on bude igrao

Pise za Bejla ako je istina da je slomio kost i da je za njega sezona gotova,sada koliko je  verovati natpisima...

Zanimljivo da Bale nije igrao ni u prvom dijelu sezone protiv nas. Tad mu se žena porađala, a evo sad ova povreda. Mislim da mu jedno mjesec dana out ne gine.

Potpuno se slažem s Vahom, ljudi prije svega, a i bilo bi mi ga žao kao igrača, ovakve ozljede su uništile dosta karijera. Sent from my LT26i using Tapatalk 2

Ja necu da budem takav covjek, idemo bale, odsustvuj do kraja sezone! Boli me kurac, cuj, sve sto je bolje za moj klub, tome cu se radovati.

Hvala Bogu pa niste u vecini,bar se nadam..
Ako mi zavisimo o Balea onda i ne trebamo da igramo LP sljedece sezone.

I crve nisam zivcan ali se brzo iznerviram kada vidim dokle ljudska sebicnost moze ici..

Baksuz covjek. Bas kad je uhvatio zalet i poceo dominirati, ode sve u kurac i sad je pitanje kad ce povratiti ovu formu.

ma daj, cime onda ga lijece ako ce se vratiti za dvije sedmice (kako kazu), pa istegao lik istegao ligamente i tek tako da se brzo vrati

i ja sam povrijedio glezanj od lijeve noge i istegao ligamente takodjer, i jbt nisam mogao 3 mjesec stati kako treba na nogu, al opet tamo imaju svu potrebnu opermu da zalijeci povredu, ne znam koliko to moze biti pametno vratiti ga u igru nakon tako malo vremena, neka opet obnovi povredu i nek se jebe onda do kraja zivota

zao mi bas momka, krenulo ga fino u zadnje vrijeme

ma daj, cime onda ga lijece ako ce se vratiti za dvije sedmice (kako kazu), pa istegao lik istegao ligamente i tek tako da se brzo vrati

i ja sam povrijedio glezanj od lijeve noge i istegao ligamente takodjer, i jbt nisam mogao 3 mjesec stati kako treba na nogu, al opet tamo imaju svu potrebnu opermu da zalijeci povredu, ne znam koliko to moze biti pametno vratiti ga u igru nakon tako malo vremena, neka opet obnovi povredu i nek se jebe onda do kraja zivota

zao mi bas momka, krenulo ga fino u zadnje vrijeme

I ja sam razmišljao o tome, i došao na zaključak da je moguće. Ipak je Bale vrhunski sportista i sjajan atleta, pa je samim time izuzetno fizički spreman. Ovakva povreda prosječnog rekreativca ili slabijeg spremnog igrača odvoji od terena minimalno mjesec dana, a najčešće je to i dva puta toliko. Međutim, kod ovakvih slučajeva moguć je raniji povratak pogotovo ukoliko nije došlo do neke frakture.

Svi znamo koliko je ta medicina, tehnologija napredovala znam frenda koji isto na slican nacin na utakmici ugano zglob istegnuo ligamente isao je u nekakve komore gutao 30 tableta dnevno za 2-3 tjedna je bio kao nov. Jednostavno sve je to predaleko otislo.

Ja sam citao da je najuspjesnije, ali ubjedljivo najuspjesnije, koristiti vlastitu krv za oporavak tetiva, zila, zglobova i svega ostalog. A tu je i konjska placenta. Bila emisija o tome prije mozda 2 mjeseca. Zlo koliko je efikasno. Povrede zbog kojih bi morao odsustvovati 2-3 mjeseca, odradis za 2 sedmice i nista ti nije.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.