Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Vjerujem da svi znate, ali da se jos jednom ponovi. WHU od 2016. prelazi na moderni i veliki Olimpijski stadion. Godisnje ce placati 2 miliona funti sto im dodje kao rata otkupljivanja stadiona.

I opet: dajte mi imena poznatih likova s twittera koji imaju dobre informacije o transferima.

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Ne znam za vas ljudi,ali meni nedostaje Premijer liga. Nisam navikao toliko dugo da ne igramo ove sezone utakmice :D Prakticno igramo svaka 3-4 dana,a sada ne igramo 2 nedelje. 

Roberto Mancini: Title race over but I won't be leaving Manchester City

Asked about the link, Mancini said: "Monaco is one of the best teams in the French Second Division and they have a good manager. I'll stay here for a long time - like Yaya!"

http://www1.skysports.com/football/news/11679/8602543/Roberto-Mancini-Title-race-over-but-I-won-t-be-leaving-Manchester-City

5. Manchester City - 9.98 shots-per-goal (17.6 shots-per-game/51 goals)

4. Liverpool - 9.96 shots/goal (568 shots/57 goals)

3. Arsenal - 8.40 shots/goal (462 shots/55 goals)

2. Chelsea - 8.25 shots/goal (479 shots/58 goals)

1. Manchester United - 6.37 shots/goal (440 shots/69 goals)

Top Five: Deadliest teams in the Premier League

Mislio sam da ce se tesko skoro pojaviti onako dominantan tim u PL kao nas u vreme Murinja ali sam se prevario i to debelo jer sam mnogo sumnjao u ovaj tim MU.

Pa oni bre ubijaju,PL nije imala dominantniji tim od ovog,100 bodova ce uzeti i oborice nas rekord.

Skidam im kapu zaista.

ovaj tim sto United ima je kurčina žešća, da se tako izrazim, da je Mourinho ostao, pa nama ravnog nebi bilo, United ima Fergusona, koji zna sta radi, i smrdo je sa iskkustvom, preko 20 godina je na klupi Uniteda

nadam se da nece oboriti nas rekord, dzaba im premier liga

Pa Murinjo je sa Realom i pitaj Boga koliko skupljim i jacim timom igrao protiv tog Junajteda skoro,pa je u 2 meca bio losiji,ako cemo realno,pogotovo je MU rutinski odradio mec u Madridu.

U PL nema lazi ,nema prevare,ako ti u 30 meceva pobedis na 25 znaci da si MNOGO,MNOGO,MNOGO jak.Dzaba papir,dzaba vrednost tima,teren je jedino merilo.

U PL nema lazi ,nema prevare,ako ti u 30 meceva pobedis na 25 znaci da si MNOGO,MNOGO,MNOGO jak.Dzaba papir,dzaba vrednost tima,teren je jedino merilo.

ako si pratio utakmice Junajteda ove godine video bi da su ih sudije pogurale kad je to najviše trebalo,tako da sama tabela nije merilo vrednosti

odkad pratim PL nikad više živaca nisam izgubio,tvrdim da ima bar 4 utakmice a gde su odluke sudija bile "ubi me molim te" ,takve greške se ne prave u seoskim ligama

da nema Junajteda i ljudi koji stoje iza njih PL bi bila pa skoro pa savršena

Pratio sam naravno,i ove i proteklih mnogo godina.Naravno,bilo je gresaka na stetu njihovih protivnika,konkretno u nasem mecu ali je apsolutno glavni utisak njihova pobednicki mentalitet,milion preokreta,golova u zavrsnici i ovolilki broj pobeda.To je moj utisak.

Za 5 koplja ispred ostatka lige.

Pratio sam naravno,i ove i proteklih mnogo godina.Naravno,bilo je gresaka na stetu njihovih protivnika,konkretno u nasem mecu ali je apsolutno glavni utisak njihova pobednicki mentalitet,milion preokreta,golova u zavrsnici i ovolilki broj pobeda.To je moj utisak.

kako onda "nazivas" situaciju kad ja ture predriblao 4 igrača junajteda i imao otvoren put ka golu a sudija zaustavlja igru da bi pokazao karton

mogu da razumem grešku da je bil pa gužva pa da nešto nije video ali za ovako nešto treba streljati sudiju

Za 66 koplja iznad ostatka lige. Danas pokidali i rutinski autogolom uzeli 3 boda. Ajde molim te. Kad mi preokrecemo i dajemo u posljednjim minutama golove onda idu price kako se provlacimo, kad to scum radi to je mentalitet. To je taj problem u vasim glavama.

Za 66 koplja iznad ostatka lige. Danas pokidali i rutinski autogolom uzeli 3 boda. Ajde molim te. Kad mi preokrecemo i dajemo u posljednjim minutama golove onda idu price kako se provlacimo, kad to scum radi to je mentalitet. To je taj problem u vasim glavama.

Objasnio covjek! 

United je konstantan, a ne dominantan. Oni nikad, ili vrlo rijetko, kiksaju na ovim 'manjim' utakmicama i tu prave razliku. Zasluženo će doći do titule svakako i bez obzira na sudijsku pomoć koju su imali kad je najbitnije bilo. Ali brate, stavi ovaj United protiv one naše ekipe iz Joseove prve sezone, 5:0 bismo ih raznijeli. 5 komada !

Gledajte to sa pozitivne strane,ako izvucemo cetvrto mjesto mozda bude mogucnosti da dodju negdje u blizinu da igraju playoff,pa bi se moglo otici na utakmicu  8-}

United je prvi zahvaljujuci karini od konkurencije.

ma to je cijela mudrost

kako Wisey kaže, ona naša najbolja generacija bi pomela pod s njima ako ćemo realno

oni su tu gdje jesu zato što su svi ostali teške karine

pričajte šta hoćete al united je ubjedljivo najjači klub u ligi, najjače oružje - sir alex

ljudi su konstantno dobri, prejak klub

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.