17. mart 2013.13 god. comment_112996 Totenham ce na kraju zavrsiti 5.Imaju tezak raspored nekoliko utakmica i danas se vidjelo da cim neide Balea da nije ni blizu Totenham igre kakvu su pruzali nekoliko zadnjih utakmica. Prijavi
18. mart 2013.13 god. comment_113056 Wisey ne prdi, sve je uredu bilo sto se tice Norwicha... :( Pogledajte kako su lijepo zakinuli Newcastle. Prijavi
18. mart 2013.13 god. comment_113191 Wisey ne prdi, sve je uredu bilo sto se tice Norwicha... :( Pogledajte kako su lijepo zakinuli Newcastle. Crvenog za golmana nije vidjelo, penal se onakav svira jedino u našoj ligi kad Sarajevo igra kući protiv Leotara u 94. minuti od 3 nadoknađene a rezultat je 0:0. Da ne pričam o penalčini na drugoj strani, slična situacija kao tekma Everton - City kad je Fellaini odbranio rukom metar i po unutar 16-erca a sudio izvukao van. Prijavi
18. mart 2013.13 god. comment_113203 joj sta bi volia da wigan pretekne villu i da villa ispadne...... em sta bi svima solija pamet....em sta bi villa ispala Prijavi
18. mart 2013.13 god. comment_113205 joj sta bi volia da wigan pretekne villu i da villa ispadne...... em sta bi svima solija pamet....em sta bi villa ispala Vrlo, vrlo moguće. Wigan je dosta slabija ekipa, ali to ne znači ništa. S Martinezom i svojim mentalitetom mogu oni ponovo čudo napraviti. Prijavi
18. mart 2013.13 god. comment_113244 http://www.youtube.com/watch?v=b01BRG9eV2E Jeste videli krvnicki start McManamana? U nastavku akcije igra namerno rukom i ne dobije ni zuti...ajde sto zuti nije dobio,sudija ni faul nije svirao?!?!?! Pa covece gde su ti oci? Prijavi
19. mart 2013.13 god. comment_113260 Nije vidio, bila je analiza, zasmetao je jedan igrac newcastlea sudiji i tako ga onemogucio da vidi sta se desilo... Prijavi
19. mart 2013.13 god. comment_113275 MA ovaj start mora da se vidi,ne moze da prodje bez sankcije,pa makar slon bio ispred sudije,a ne igrac. Toliko neoprezan,grub i bezobrazan prekrsaj,videlo se da je isao u njega sa tom namerom. Ima sudija koliko volis na terenu,jedan je morao videti. Po meni direktan crveni. Prijavi
19. mart 2013.13 god. comment_113277 slažem se, ako sudac to i nije vidio ovo se mora naknadno kaznit, ovo je za zatvor ! džonom u koljeno tako uč, ode karjera u tr pičke materine ko da je nikad nije ni bilo, sramota ako se ovo ne kazni s nešto više utakmica suspenzije, neznam dal se može novčana kazna dobit zbog ovoga ali bi mu nabio i novčanu kaznu, ovakvim startovima nesmije bit mjesta u nogometu, kaznu masnu treba nabit za primjer ostalima Prijavi
19. mart 2013.13 god. comment_113278 Pošto je McMannaman englez ja ne očekujem neku rigoroznu kaznu. Isto ko kad je Taylor polomio Eduarda i sjeba mu karijeru i dobio 3 utakmice kazne! fuj! Prijavi
19. mart 2013.13 god. comment_113293 http://www.leagueslider.com/premier-league-2012-13 Evo kako smo se kretali na tabeli PL. Prijavi
20. mart 2013.13 god. comment_113448 Pošto je McMannaman englez ja ne očekujem neku rigoroznu kaznu. Isto ko kad je Taylor polomio Eduarda i sjeba mu karijeru i dobio 3 utakmice kazne! fuj! Ko što rekoh. Izgleda da FA ni službeno neće dodijeliti nikakve sankcije McMannamanu unatoč tome št je ono bio krvnički start koji je mogao okončat karijeru. Fuj, fuj, fuj! Prijavi
20. mart 2013.13 god. comment_113454 Ako je sudija vidio i procijenio da to nije za karton, onda FA tu nista ne moze. Prijavi
20. mart 2013.13 god. comment_113460 Ako je sudija vidio i procijenio da to nije za karton, onda FA tu nista ne moze. Ne znam jel to bilo sarkastično, ali tačno sigurno nije. Sudija nije vidio tu situaciju, kao što nije ni vidio kad je Ivanović prošle godine udario Maloneya (nakon što je ovaj prvi njega), ali je ipak Bane kažnjen za taj prekršaj dok je McManaman za start koji može prekinuti karijeru prošao bez ičega. FA je najveće zlo engleskog nogometa. Prijavi
21. mart 2013.13 god. comment_113617 Novine nagadjaju nezadovoljstvo Suareza i moguci odlazak. Ako im se to desi gotovi su :D Prijavi
21. mart 2013.13 god. comment_113630 Norwich izgleda sredio potpis igraca po imenu Ricky Wolfswinkel. Strasan potez, ako dodje do njega a sanse su velike da to tako bidne. http://web3.cmvm.pt/sdi2004/emitentes/docs/FR44008.pdf Fantastican potez zaista i odlicna stvar za ligu da i ovi osrednji klubovi mogu sebi priustiti jednog ovakvog igraca. Prijavi
21. mart 2013.13 god. comment_113641 Ako mene pitas, bolje je biti u donjem dijelu tabele u najjacoj ligi nego donjem dijelu tabele u Portugalu. Ne znam sta mu je bilo, ali nije ni bitno, bitno je da postoje velike sanse da dodje u Norwich. Nego, dajte mi imena poznatih likova s twittera koji imaju dobre informacije o transferima. Prijavi
21. mart 2013.13 god. comment_113643 Transferčina. RvW će biti odlično pojačanje abd. Taman da uskoči kad Holta zabole leđa. :D Prijavi
21. mart 2013.13 god. comment_113645 Ne mogu vjerovat da će takav igrač u Norwich, mislim da se razumijemo Norwich je dobar klub, ali očekivao sam ga prije u Evertonu, L'poolu ili Arsenalu Prijavi
21. mart 2013.13 god. comment_113680 Nagradno pitanje :D Čiji je navijač novi predsjednik FA ? :D I ima li uopće potrebe komentarisati :P Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.