16. mart 2013.13 god. comment_112655 Ne znam za vas,ali mene Soton pomalo i plasi. Razbili su Liverpul,jeste da mi nismo Liverpul (mada imamo Benayouna,Torresa i Beniteza),ali bice to veoma teska utakmica. Prijavi
16. mart 2013.13 god. comment_112657 3:1 i to je to. Normalno da ce biti tesko. Davljenici su i jos znaju igrati fudbal i jos nas docekuju. Prijavi
16. mart 2013.13 god. comment_112660 Odlicna utakmica Soton - L'pool , na kraju L'pool moze biti i zadovoljan sto je "samo" 3:1 izgubio . Everton zasluzeno slavio protiv City-a , dva prelijepa gola . Lukaku danas nije nista mogao . Prijavi
16. mart 2013.13 god. comment_112664 koliko sam upućen gledajući ako dobijemo west i zaostalu protiv fulhama došli bi na bod od shitya,a da smo uzeli 9 bodova od ovih levata qpr,south,readin a ne 2 boda sad bi bili u utrci za gaychesterom,a da pritom neizgubimo ove utakmnice Prijavi
16. mart 2013.13 god. comment_112667 Prislli nam pistolji na 2 boda, bice nam zajebano ako kiksnemo. Prijavi
16. mart 2013.13 god. comment_112670 Arsenal opet cijelu trku za 4.mjesto učinio dodatno zanimljivom današnjom pobjedom na Libertyu. Ja sam i dalje mišljenja da ćemo s kretenčinom prije završiti izvan, nego unutar TOP 4. Prijavi
16. mart 2013.13 god. comment_112694 Na početku sezone sam pričao da je sreća relativna stvar, eto vidite danas Citiya, na početku sezonu su skoro svaku utakmicu znali preokrenuti u sudijskoj, a danas sa igračem više nemaju nikakve ideje, još ga primiše. Inače ovi iz BHTa su umjetnici, svaki vikend prenose Stoke radi Begovića, a utakmica nikakva, prebacivanje lopte sa jedne strane na drugu, da su bilo koju drugu izabrali bila bi zanimljivija. Očekivao sam pobjedu Liverpoola, nakon fine serije od 3 uzastopne pobjede (što se nije desilo duugo). Arsenal se izgleda vraća u borbu. Van Persi nije dao gola preko 30 dana. Fino. Nadam se da će ga dati poslije prvog. Sutra nas čeka važna utakmica, znamo šta su nam uradili u Novembru, sutra je vrijeme da im se revanširamo. Prijavi
16. mart 2013.13 god. comment_112710 Samo da kažem ovo u vezi BHT-a. Sportklub je valjda glavni na ovim područjima (što se tiče prenosa premier lige), te oni odlučuju koga će prenositi. BHT samo šta ga zapadne, u tom jednom terminu. Dakle, suzdržite se ;) Eto, šuge one crvene iz mancestera osvojise titulu. Neka, dohakat ćemo mi njima kad nam se babo Mou vrati ;) Dok smo mi u behutu, oni i nemaju pravog protivnika. Prijavi
17. mart 2013.13 god. comment_112747 Nije bas to tako, BHT ima prvi pik subotom u ovom terminu, al eto oni "pametno" znaju izabrati utakmicu a i svi jaci derbiji se igraju nedjeljom :/ Nego danas rodjendan slave: Shinji Kagawa, Edin Dzeko, Mirallas, Steven Piennar :) Prijavi
17. mart 2013.13 god. comment_112800 Nakon što je Holt promašio penal u zadnjoj minuti protiv Sotone, danas se ide na Stadium of Light. Tekma počinje za sat i po, idemo po opstanak abd. :D Prijavi
17. mart 2013.13 god. comment_112809 Danas 2 sumnjive utakmice i Sunderland i Wigan,zadnjih par sezona kao da saradjuju tj, da dele bodove ravnomerno, moguce da obe ekipe izadju kecevi. Prijavi
17. mart 2013.13 god. comment_112816 raspored narednih utakmica u premiershipu Arsenal Chelsea Liverpol Mancester City Mancester Utd Totenham Reading(H) West Ham(H) Aston Vila(A) Newcastle(H) Sunderlan(A) Fulham(H) West Brom(A) Southampton(A) West Ham(H) Mancester utd(A) Mancester City(H) Swansea(A) Norwich(H) Sunderland(H) Reading(A) Wigan(H) Stoke(A) Everton(H) Everton(H) Totenham(H) Chelsea(H) Totenham(A) West Ham(A) Chelsea(A) Fulham(H) Liverpol(A) Everton(H) West Ham(H) Aston Vila(H) Mancester City(H) Arsenal najlaksi raspored. Prijavi
17. mart 2013.13 god. comment_112844 Bravo, momci. Zasluženo vodstvo. Idemo dalje. Foy, jebem ti sve po spisku. Govno jedno sudijsko. Fuj. Kakva krađa, pa ovo je neviđeno. Sramotno. Prijavi
17. mart 2013.13 god. comment_112853 pomocnik je signalizirao i morao je uvaziti,kad se pogleda snimka bio je neprirodan polozaj,lopta ga je pogodila u prsa i presla niz ruku,vecina sudaca nebi svirala ali ima materijala za penal. Prijavi
17. mart 2013.13 god. comment_112909 bod više i utakmica manje od kokoški stvari polako dolaze na svoje mjesto Prijavi
17. mart 2013.13 god. comment_112928 Pobjeda mlađih protiv Juventusa, pobijeda seniora nad West Hamom, Lampsov 200-ti gol, i kako bi Englezi rekli "cherry on top" pobjeda Fulhama nad Spursima....Dobar je nešto ovaj dan :D Prijavi
17. mart 2013.13 god. comment_112951 Nevjerovatna krađa Foya i njegovih pomoćnika, masakrirali su Norwich danas. I unatoč svemu, uspjeli smo uzeti bod koji bi mogao mnogo značiti u nastavku prvenstva. Prijavi
17. mart 2013.13 god. comment_112952 De Wisey šta se ložiš... Bitno je da je Chelsea preuzeo treće mjesto :) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.