Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Ne znam za vas,ali mene Soton pomalo i plasi. Razbili su Liverpul,jeste da mi nismo Liverpul (mada imamo Benayouna,Torresa i Beniteza),ali bice to veoma teska utakmica.

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

3:1 i to je to.

Normalno da ce biti tesko. Davljenici su i jos znaju igrati fudbal i jos nas docekuju. 

Odlicna utakmica Soton - L'pool , na kraju L'pool moze biti i zadovoljan sto je "samo" 3:1 izgubio . 
Everton zasluzeno slavio protiv City-a , dva prelijepa gola .  
Lukaku danas nije nista mogao . 

koliko sam upućen gledajući ako dobijemo west i zaostalu protiv fulhama došli bi na bod od shitya,a da smo uzeli 9 bodova od ovih levata qpr,south,readin a ne 2 boda sad bi bili u utrci za gaychesterom,a da pritom neizgubimo ove utakmnice

Prislli nam pistolji na 2 boda, bice nam zajebano ako kiksnemo.

Arsenal opet cijelu trku za 4.mjesto učinio dodatno zanimljivom današnjom pobjedom na Libertyu. Ja sam i dalje mišljenja da ćemo s kretenčinom prije završiti izvan, nego unutar TOP 4.

Na početku sezone sam pričao da je sreća relativna stvar, eto vidite danas Citiya, na početku sezonu su skoro svaku utakmicu znali preokrenuti u sudijskoj, a danas sa igračem više nemaju nikakve ideje, još ga primiše.

Inače ovi iz BHTa su umjetnici, svaki vikend prenose Stoke radi Begovića, a utakmica nikakva, prebacivanje lopte sa jedne strane na drugu, da su bilo koju drugu izabrali bila bi zanimljivija.

Očekivao sam pobjedu Liverpoola, nakon fine serije od 3 uzastopne pobjede (što se nije desilo duugo). Arsenal se izgleda vraća u borbu.

Van Persi nije dao gola preko 30 dana. Fino. Nadam se da će ga dati poslije prvog.

Sutra nas čeka važna utakmica, znamo šta su nam uradili u Novembru, sutra je vrijeme da im se revanširamo.

Samo da kažem ovo u vezi BHT-a.  Sportklub je valjda glavni na ovim područjima (što se tiče prenosa premier lige), te oni odlučuju koga će prenositi. BHT samo šta ga zapadne, u tom jednom terminu.

Dakle, suzdržite se ;)

Eto, šuge one crvene iz mancestera osvojise titulu. Neka, dohakat ćemo mi njima kad nam se babo Mou vrati ;)

Dok smo mi u behutu, oni i nemaju pravog protivnika.

Nije bas to tako, BHT ima prvi pik subotom u ovom terminu, al eto oni "pametno" znaju izabrati utakmicu a i svi jaci derbiji se igraju nedjeljom :/

Nego danas rodjendan slave: Shinji Kagawa, Edin Dzeko, Mirallas, Steven Piennar :)

Nakon što je Holt promašio penal u zadnjoj minuti protiv Sotone, danas se ide na Stadium of Light. Tekma počinje za sat i po, idemo po opstanak abd. :D

Danas 2 sumnjive utakmice i Sunderland i Wigan,zadnjih par sezona kao da saradjuju tj, da dele bodove ravnomerno, moguce da obe ekipe izadju kecevi.

raspored narednih utakmica u premiershipu

Arsenal                          Chelsea                         Liverpol            Mancester City                  Mancester Utd             Totenham           

Reading(H)                    West Ham(H)                Aston Vila(A)      Newcastle(H)                    Sunderlan(A)               Fulham(H)

West Brom(A)                 Southampton(A)          West Ham(H)      Mancester utd(A)             Mancester City(H)        Swansea(A)

Norwich(H)                      Sunderland(H)             Reading(A)         Wigan(H)                          Stoke(A)                      Everton(H)

Everton(H)                      Totenham(H)               Chelsea(H)         Totenham(A)                    West Ham(A)                Chelsea(A)

Fulham(H)                       Liverpol(A)                   Everton(H)         West Ham(H)                    Aston Vila(H)                Mancester City(H)              

Arsenal najlaksi raspored.

Bravo, momci. Zasluženo vodstvo. Idemo dalje.

Foy, jebem ti sve po spisku. Govno jedno sudijsko. Fuj.

Kakva krađa, pa ovo je neviđeno. Sramotno.

pomocnik je signalizirao i morao je uvaziti,kad se pogleda snimka bio je neprirodan polozaj,lopta ga je pogodila u prsa i presla niz ruku,vecina sudaca nebi svirala ali ima materijala za penal.

Pobjeda mlađih protiv Juventusa, pobijeda seniora nad West Hamom, Lampsov 200-ti gol, i kako bi Englezi rekli "cherry on top" pobjeda Fulhama nad Spursima....Dobar je nešto ovaj dan :D

Nevjerovatna krađa Foya i njegovih pomoćnika, masakrirali su Norwich danas. I unatoč svemu, uspjeli smo uzeti bod koji bi mogao mnogo značiti u nastavku prvenstva.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.