Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Kako prenosi ESPN i Telegraph, United razmišlja o prodaji Wayne Rooneya na ljeto za sumu od otprilike 35 milijuna funti.

Izvor sa OT-a kaže da svaki propektivni transfer ovisi o kompliciranom slijedu događanja, pa se možda i u nekom drugom scenariju može dogoditi da se u Manchester vrati C. Ronaldo. 

LOL Rooney 35 miliona funti?! lol lol lol i još jednom lol

evo jedna zanimljivost

Top 10 fastest footballers to score 100 goals in BPL
1)Alan shearer(100 goals in 134 matches)

2)T.Henry(100 goals in 140 matches)

3)Ian wright(100 goals in 173 matches)

4)R.fowler(100 goals in 174 matches)

5)Les ferdinand(100 goals in 176 matches)

6)M.Owen(100 goals in 186 matches)

7)Andy cole(100 goals in 188 matches)

8)RVP(100 goals in 190 matches)

9)Jimmy.h.hasselbaink(100 goals in 200 matches)

10)Drogba(100 goals in 220 matches)

Kalouda

Sta je smijesno u vezi Rooneyjeve cijene? Ne kontam, zaista.

Smiješno je to što je Carroll plaćen 35 miliona, što je Torres plaćen 50 miliona, što je Bent plaćen 20 miliona, što je Benzema plaćen 35 miliona... A igračina kao što je Rooney je najmanje dva puta bolji od svakog od ovih nabrojanih. Vrijedi najmanje 50...

jebo te kru i ovo citiranje veze neam

Kalouda

Sta je smijesno u vezi Rooneyjeve cijene? Ne kontam, zaista.

Suska se da ce LFC podebljati platu Suarezu sa sadasnjih 80k na 120k sedmicno. Jos jedna potvrda da bez novca ne mozes zadrzati najbolje igrace ma koliko poznato ime imao.

Danas tekma protiv Southamptona na Carrow Roadu. Strahovito važan meč, pobjedom bi se još više odlijepili od opasne zone i približili sredini tabele. 35 bodova bi bila lijepa zaliha za sam finiš sezone.

COME ON YOU CANARIES !

Vec vidim kako Wisey osniva Norwich Balkan. :D

Danas tekma protiv Southamptona na Carrow Roadu. Strahovito važan meč, pobjedom bi se još više odlijepili od opasne zone i približili sredini tabele. 35 bodova bi bila lijepa zaliha za sam finiš sezone.

COME ON YOU CANARIES !

Jel Norwich pratis samo onako površinski il' bas gledas utakmice i ostalo kao sa Chelsea-om ? 

Jel Norwich pratis samo onako površinski il' bas gledas utakmice i ostalo kao sa Chelsea-om ? 

Pratim koliko mi vrijeme dozvoli. Chelsea gledam skoro svaku utakmicu, a Norwich kad god sam u mogućnosti. Recimo da sam zavaljen u kauču, da mi je u ruci daljinski i u isto vrijeme utakmica Real - Barcelona i s druge strane Norwich - Reading, ja bih gledao Norwich.

Nije to nešto dugotrajna ljubav, jednostavno pratim ih otkako je Lambert poveo tim iz League One do Premiershipa, volim njihov duh i borbenost i uživam gledati kako se nose s puno jačim, boljim i skupljim od njih samih. Navijači su im velika gotiva također. Nadam se da mogu ostati u ligi ove sezone. Veoma simpatičan tim, meni drugi najdraži u Engleskoj, pa možda trenutno i na svijetu (ne računajući moj lokalni klub).

Navijaci Loserpoola prozivaju Kapitenovu staru.

[spoiler]screen-shot-2013-03-10-at-3-04-34-pm.png[/spoiler]

Da su u pitanju navijaci nekog drugog kluba, pa da se covjek i cimne na sekund, ali ovo... zadnji vapaji nemoci i frustracije. Tako se ponasa manja navijacka grupacija u gradu Liverpulu. Bili su i ispred Goodisona i trolovali... to im je u podsvjesti, taj osjecaj manjine i kompleksa, sta ces... Sljedeca godina je nji'ova. Yes it is.

E golemo, Liverpool ima 3 vezane pobjede u ligi uz gol razliku 12:2 .. da mi je netko prico reko bi mu u lice LAZES ! :P

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.