Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Autor
Mogu mrziti sve klubove u Engleskoj, ali opet će mi biti draže vidjeti Liverpoola u vrhu, nego šugavi mrtvi Shity. Naravno IZA NAS u vrhu tablice. Jaka i stabilna Velika četvorka garantira jak i stabilan status Premiershipa u Europi, kao što je i bilo prije par godina. Sjetite se Velike četvorke (Chelsea, ManU, Liverpool, Arsenal), pa tri od četiri tima u polufinalu LP-a budu upravo pripadnici Velike četvorke. Sad kako je došlo do pada Liverpoola, Arsenala, ali i Chelseaja nema više one prave Velike četvorke. Tu je neki Shity koji u grupnoj fazi LP-a nije u stanju ostvariti jebenu pobjedu i sramoti engleski nogomet koji je za mene i dalje No1!

Suarez il bolje reći El Pistolero je igračina nema šta. Uvijek sam ga prije priželjkivao u CFC-u nego u nekom drugom klubu, bez obzira na prgavost. Ali sudbina je bila nešto nemilosrdnija prema nama pa je Suarez otišao u Liverpoolu zamjenivši Torresa. Ne zaboravite da je El Pistolero došao u istom prijelaznom roku kad je u nas došao El Niko. A gdje je sad El Pistolero, a gdje El Niko.
  • Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

[quote name='DROGBA750' timestamp='1362253215' post='110035']
Coutinho je igracina nevidjena,jos mi nije jasno sto ga blentavi Inter proda.Toliko bih volio da se vrati onaj stari,jaki,tvrdi Liverpool i ona neugodna gostovanja na Anfield Road-u,ali cisto sumnjam,suska se opet oko Suareza koji je mozda ponajbolji igrac Pshipa,u odlicnoj je formi i samo sto im nedostaje je malo cvrsca i konstantnija odbrana.Nedostaje mi malo da ih vidim medju prva 4,pa makar i na pocetku sezone u prvih nekoliko kola haha(nedostaje mi da vidim nas na prvom mjesu :-S ).ako uspiju ostati u istom sastavu sljedece sezone,i uz nekolicinu pojacanja mogu se necemu i nadati!!!
[/quote]

Nije Coutinho igracina nevidjena zbog jedne dobre tekme u 100 godina.

Meni ni najmanje ne nedostaje LFC niti ce mi ikada nedostajati. Cak uzivam gledajuci ih kako se saftaju u govnima kojima su se sami okruzili. Pored jaceg igrackog kadra, njima fali pobjednicki mentalitet kojeg nemaju godinama. I mogu se nadati, to se slazem. Svake godine se nadaju i ispadaju smijesni, ali to im niko ne moze oduzeti.

[b]Edit: [/b]Mozda seici ulete i u Arsenal.

[url="http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/arsenal/9904640/Arsenal-poised-to-be-subjected-to-1.5bn-takeover-bid-from-Middle-East-consortium-within-the-next-few-weeks.html"]http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/arsenal/9904640/Arsenal-poised-to-be-subjected-to-1.5bn-takeover-bid-from-Middle-East-consortium-within-the-next-few-weeks.html[/url]
[b]Dosadašnji Igrači mjeseca:[/b]

September: Steven Fletcher (Sunderland)
October: Juan Mata (Chelsea)
November: Marouane Fellaini (Everton)
December: Robin Van Persie (Man United)
January: Adam Le Fondre (Reading)
February: Gareth Bale (Tottenham)

[b]Dosadašnji Menadžeri mjeseca:[/b]

September: David Moyes (Everton)
October: Alex Ferguson (Man United)
November: Steve Clarke (West Brom)
December: Andre Villas-Boas (Tottenham)
January: Brian McDermott (Reading)
February: Andre Villas-Boas (Tottenham)

Top goalscorer: Luis Suarez - 21 goals
Top assister: Steven Gerrard, Juan Mata, Wayne Rooney and Lukas Podolski - 9
Most hat-tricks: Luis Suarez - 2
Most clean sheets: Manchester City - 12
Most yellow cards: Aston Villa - 56
Most red cards: Arsenal, Manchester City and Stoke - 3
[quote name='chibabachi' timestamp='1362315493' post='110113']
Da je igračina nije sigurno ali da je imao više od jedne dobre utakmice to je sigurno!

a tek mu je 20 godina,živi bili pa videli
[/quote]

Nemoj biti bukvalista pobogu, to je obicna fraza. U slucaju da propadne, ne bi bio ni prvi ni posljednji Brazilac koji je to uspio. Vidjecemo da li ce mu ova promjena sredine prijati.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1362316275' post='110116']
Nemoj biti bukvalista pobogu, to je obicna fraza.
[/quote]

Eto,sad bih i ja tebi rekao isto sto i ti Chibi.A da momku prija nova sredina to pokazuje iz utakmice u utakmicu,i da ce biti jos bolji,bice!

Drugo,meni je opet,sto rece Cae, draze gledati klub koji je uvijek bio tu,borio se i izvlacio max iz nas(ne kazem da ovi sad ne izvlace);ne mogu opisati ona vremena sa pocetka ovog mileniuma gdje su se znala 4 kluba koja ce samo mijenjati poziciju na tabeli,ostali su bili tu da im pomrse planove koliko toliko.Ovo sad je postalo prenatrpano,prenabudzeno,samo se gledaju finansije,ovo vise nije fudbal.Mozda je sada kvalitetnija liga,mozda,ali onu ligu u Mou-ovo vrijeme necu nikada zaboraviti,toliko imam lijepih uspomena na to vrijeme.

I sto tako pricati o jednom klubu,ne bitno koji je.Meni je opet draze pobijediti klub u njegovom najboljem izdanju,a svi znamo da to ovaj danasnji Liverpool nije.To je drugo sto postoji bojazan da njih ni sad ovakve ne mozemo uzeti,a kako bi bilo kad bi bili organizovaniji.Ali tu je fazon sto smo mi u fazi smjene generacija i nismo dostigli ni pola svoje snage!Zivi bili pa vidjeli. :)>-
Večeras gradski derbi na Laneu. Kakav je mogući rasplet situacije za nas ?

Pobjeda Spudsa:
- 4. smo, kasnimo dva boda za njima a Arsenal ostaje na -5

Pobjeda Anala:
- 3. smo, Spudsi iza nas jedan bod a onda Arsenal iza njih još jedan (2 iza nas)

Remi:
- Oba tima bi izgubila po dva boda, imali bismo jednak broj bodova ko Tottač a +4 u odnosu na Arsenal

Razlika između 3. i 4. mjesta je ta što četvrtoplasirani mora igrati jedno kolo kvalifikacija za ulazak u LŠ.

Šta velite ?
[quote name='Wisey' timestamp='1362322705' post='110136']
Večeras gradski derbi na Laneu. Kakav je mogući rasplet situacije za nas ?

Pobjeda Spudsa:
- 4. smo, kasnimo dva boda za njima a Arsenal ostaje na -5

Pobjeda Anala:
- 3. smo, Spudsi iza nas jedan bod a onda Arsenal iza njih još jedan (2 iza nas)

Remi:
- Oba tima bi izgubila po dva boda, imali bismo jednak broj bodova ko Tottač a +4 u odnosu na Arsenal

Razlika između 3. i 4. mjesta je ta što četvrtoplasirani mora igrati jedno kolo kvalifikacija za ulazak u LŠ.

Šta velite ?
[/quote]

Daleko je kraj sezone.
The Interim One ima sreće što je Robbie svojevremeno tukao oba rivala na njihovom terenu. Da nije toga bilo, Bog te pito u kakvom bismo sad shitu bili.
[quote name='DROGBA750' timestamp='1362321737' post='110134']
Eto,sad bih i ja tebi rekao isto sto i ti Chibi.A da momku prija nova sredina to pokazuje iz utakmice u utakmicu,i da ce biti jos bolji,bice!

Drugo,meni je opet,sto rece Cae, draze gledati klub koji je uvijek bio tu,borio se i izvlacio max iz nas(ne kazem da ovi sad ne izvlace);ne mogu opisati ona vremena sa pocetka ovog mileniuma [b]gdje su se znala 4 kluba koja ce samo mijenjati poziciju na tabeli,ostali su bili tu da im pomrse planove koliko toliko.[/b]Ovo sad je postalo prenatrpano,prenabudzeno,samo se gledaju finansije,ovo vise nije fudbal.Mozda je sada kvalitetnija liga,mozda,ali onu ligu u Mou-ovo vrijeme necu nikada zaboraviti,toliko imam lijepih uspomena na to vrijeme.

I sto tako pricati o jednom klubu,ne bitno koji je.Meni je opet draze pobijediti klub u njegovom najboljem izdanju,a svi znamo da to ovaj danasnji Liverpool nije.To je drugo sto postoji bojazan da njih ni sad ovakve ne mozemo uzeti,a kako bi bilo kad bi bili organizovaniji.Ali tu je fazon sto smo mi u fazi smjene generacija i nismo dostigli ni pola svoje snage!Zivi bili pa vidjeli. :)>-
[/quote]

Ti si prijatelju rekao da je on nevidjena igracina i tu se moze okoncati diskusija s tobom na temu Coutinho. A ni ti sam ne znas kakav ce Coutinho biti zato nemoj pisati te fazone "da ce biti bolji, bice" jer sutra moze slomiti nogu i odsustvovati pola godine sa terene, kasnije se vratiti poptuno ocajan i onda zaglaviti u nekom venecuelanskom klubu. Neka on veze u kontinuitetu sezonu, pa da i razmislimo o njemu kao nekom buducem superstaru i nevidjenoj igracini.

Ovaj boldovani dio je nista drugo nego strah od konkurencije. Pa nije ti to Jelen Super Liga u kojoj moraju postojati 2 kluba i 10 njihovih filijala + par davljenika da popune broj. I ja nemam ama bas nikakav strah ni od jednog kluba, pa tako ni od LFC-a. Neka nas tuku jos 10 godina u medjusobnim susretima, tabela nikad ne laze. Ovo nije nikakvo pretrpavanje vec najjaca moguca konkurencija i nesto sto ligu cini jacom i zanimljivijom. Bas zato sto se klubovi rotiraju na pozicijama i sto niko nije siguran koje je njegovo mjesto ova liga i jeste posebna. Razumijem da ti se vezu ljepse uspomene u Mouovo vrijeme, ali nemoj mijesati nostalgiju i realnost. Ne valja. I finansije su oduvijek bile vazne, ne budi u zabludi.

Sto se tice derbija, ne znam sta da mislim... Bolje je opet da Arsenal ne pobijedi jer Tottenham ima paklen raspored do kraja i sigurno ce kiksati dok bi nam Arsenal u slucaju pobjede postao prijetnja.

Steta sto necu moci gledait 2. poluvrijeme, dobra utakmica, brz tempo i 2 sjajne akcije za 2 gola Tottenhama, nadam se njihovoj pobjedi.

Koji majstor je ovaj AVB.Lagano pustio Arsenalu da se igra.Jalov posjed Topnika i onda bum.5 minuta u kojem Spursi pokazuju kako ekipa  treba da bude ubojita u napadu.

Dva odlicna proigravanja Sigurdsona i Parkera za Balea odnosno Lennona.Mislim da ovdje Arsenal ne moze ni do boda jer i ako sta uvaljaju njihova komicna odbrana ce primiti duplo.

Tottenham bez ikakve igre lagano 2:0. I ja bih zabio pored onakve Arsenalove odbrane, stvarno jadno djeluju. Vermaelen je rupa bez dna.

Arsen Venger u poslednje vreme pravda svoje neuspehe činjenicom da "drugi" mnogo troše

a nigde se ne spominje da je i sam Arsenal potrošio pravo malo bogatstvo,možda nije dao za jednog igrača 35 miliona al je zato za 5 dao po 15 miliona,jedino je caka u tome da je Venger promašio sa izborom igrača,ili možda nije bacio pare na njih ali oni još nisu pokazali svoje pravo lice,osim Kazorle koji je možda jedini opravao uložene pare,

u svakom slučaju,najlakše je kriviti druge za svoj neuspeh

Ma Wenger je smorina velika. Dosadan lik.

Bjeze nam kokoske 2 boda. Vec u narednom kolu idu na Anfield. Imaju paklen raspored do kraja, ali nemamo ni mi mnogo laksi. Klacemo se s njima.

• Autor

Prijatelj koji navija za Arsenal trubi mi već neko vrijeme kako smo mi u Europa ligi kako je to sramota, kako je Arsenal u LP. A evo sudbina im se okrenu, njih neće biti godinu i pol u LP, a i to je pitanje.

Arsenal je smiješna ekipa. Ekipa koja će u budućnosti, ako ovako nastave teško dolaziti do Lige Prvaka, a da ne pričamo o pokojem trofeju o kojem oni sanjaju toliko. Ne želim dovoditi Wengerove taktičke sposobnosti u pitanje, ali brate tvrdoglav ko mazga, glup da se najbolje izrazim, misli da ima neku ekipu i igrače pa neuspjehe liječi frustracijama na sudijama, novinarima itd.

Rosicky, Ramsey, Jenkinson, Squillaci, Arshavin pa onda Mertesacker, Sagna i Diaby (koji možda i nisu toliko loši igrači koliko su ih povrede uništile i dalje ih uništavaju). Ljudi jednostavno nemaju igrački roster za neke veće uspjehe. Nemaju pravog vođu, u fudbalskom smislu. Nema tu igrača, koji će se uzdignuti iznad ostalih i povesti ekipu kada je najteže. Prošle sezone je to bio RVP, više ga nema. Cazorla jeste dobar igrač, ali nije on za te uloge.

Tottenham zasluženo slavio, slijedi nam grčevita borba sa njima za 3. mjesto.

Prizeljkivao sam X . 

I Spursima i nama pretezak raspored . Nadam se da cemo na kraju zavrsiti 3.  I ovog Bale ce jednom stati . Sjetite se koliko puta je Dzeko vadio City pa onda sve to stalo , tako ce biti i sa Baleom , barem se nadam da ce tako biti :P .

"I think he is one of these people who is a voyeur," said the Portuguese coach. "He likes to watch other people.

"There are some guys who, when they are at home, have a big telescope to see what happens in other families. He speaks, speaks, speaks about Chelsea." - TSO o Wengeru

Ako debeli moron ne zajebe još više stvari, trebali bismo ipak prestići Spudse na tabeli i završiti na 3. mjestu. Tome se svi nadamo.

554940_557655887598123_563717487_n.jpg

Ovo su rasporedi za pomenute klubove.

Mi moramo uzeti 9 bodova iz naredne 4 utakmice jer Tottenham i Arsenal mogu vrlo lako kiksati u njihove naredne 4 tekme. Ove nase prve 4 tekme su i najlakse od preostalog rasporeda jer nam je donji dio tabele strasan i tu cemo sigurno prosipati bodove ali prosipace i komsije. Ja govorim sta bi normalna ekipa morala uraditi, ali kad smo mi u pitanju, nista nije sigurno. 

p.s. Ako moze neko od admina ili ko vec da promijeni ovu plavu boju iz citata, oci mi suze.

Wajz aj da te na citiram  samo ču ovako reči,  mislim da je promjena trenera ono čemu se svi nadamo, ako treba pristao bi i na još jednu sezonu bez LP-a ako to znači odlazak debelog i povratak Moua, Hiddinka ili Wilkinsa, ma i dvije ako treba samo da krenemo pravim putem ejr ovim putem nećemo stić nigdje. Što se jučerašnje tekme tiče bilo je fino za zavalit se i pogledat, Arsenal ako što Rikky reče smješna ekipa, nebi se složio za Mertesackera meni je on dobar al ovo ostalo sve od rječi do rječi,  sad čitam navodno neki arapi spremni na kupnju Arsenala baš me zanima što če od toga bit..

Muze pare od navijaca, od marketinga, od prodaje igraca, Arsenal filijala Cityja i Barcelone, Wenger njegova bicarka. Jes' da nema trofeja, ali dzep je pun i Kroenkeu dobro. Ha ja.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.