22. mart 2014.12 god. comment_168470 MAtic je dosao da skuplja lopte u poslednjoj trecini i automatski ih prosledjuje napred i stvara sanse, Salah da svojom brzinom unistava ofsajd zamke protivnika i koristi upravo takve lopte.... Prijavi
22. mart 2014.12 god. comment_168471 Plašim se da ne bi ni bio na klupi da je bilo vilijana al ajde,toplo mi oko srca što je iskoristio priliku btw My relationship with Mourinho is very good. He motivated me before the game and told me that I would score today. I am working with the best coach in the world. Salah baš mi je drago a vilijan može da trune Prijavi
23. mart 2014.12 god. comment_168508 http://uk.eurosport.yahoo.com/video/salah-fast-aggressive-direct-mourinho-134226001.html Prijavi
23. mart 2014.12 god. comment_168581 Kako me konstitucijom i stilom igre podsjeća na Hazarda. I mene malo podsjeća na njega, baš sam za vrijeme utakmice sebi rekao, samo da ima jače noge, da je stabilan kao on, ima li bi lijevonogog Hazarda. Mnogo je brz i tu brzinu veoma dobro koristi. Nije kao pojedini igrači koji su brzi ali ništa više od toga (A. Lennon za primjer). Ako Bog da, uspjet će u Čelsiju. Prijavi
23. mart 2014.12 god. comment_168582 I mene malo podsjeća na njega, baš sam za vrijeme utakmice sebi rekao, samo da ima jače noge, da je stabilan kao on, ima li bi lijevonogog Hazarda. Mnogo je brz i tu brzinu veoma dobro koristi. Nije kao pojedini igrači koji su brzi ali ništa više od toga (A. Lennon za primjer). Ako Bog da, uspjet će u Čelsiju. Hazard je bitno popravio fizicke karakteristike u odnosu na prvu sezonu, jaci je i cvrsci a nije izgubio na brzini. Tako ce biti i sa Salahom, mora i on da prodje period adaptacije na igranje u PL. Chelsea ima odlican tim strucnjaka, napravice od njega masinu. Prijavi
23. mart 2014.12 god. comment_168589 Nevjerujem da ce Salah ove sezone dobijati mnogo sanse. WIlly se vraca, pitanje je hocel biti mjesta na klupi. Nece Mou da riskira sa njim vjerovatno jer nije upoznat jos najbolje u njegove sposobnosti. Opet, Salah fino prica o Mourinho iako ne igra mnogo. Vidjet cemo sljedece sezone sta ce biti. Ako se bude trudio bit ce nesto. Azpi nije odustao i evo ga nezamjenjiv. Schurrle daje sve od sebe pa ce se isplatiti izgleda. Trud je najbitniji kako vele svi. Na ljeto prodati Marina i Mosesa, pitanje je hocel se moci prodat. Al nek idu uglavnom. Prijavi
24. mart 2014.12 god. comment_168622 Imam osjecaj da ovaj momak ce puno donijeti nasoj momcadi, ocekujem da ce biti starter sljedece sezone. Prijavi
5. april 2014.12 god. comment_170232 Jako zapazena partija danas. Raste iz meca u mec, i to se vidi. Prijavi
5. april 2014.12 god. comment_170235 Odlican danas,i mislim da ce biti sledece sezone odlican u tandemu sa Edenom,samo da ovaj prestane o PSGu da njace po novinama. Eden levo,Salah desno,Wilian ili Shurle sredina,BOMBONA! Prijavi
5. april 2014.12 god. comment_170239 Odlican danas ,trcao , borio se ,izborio penal i dao gol .Perfektna partija ovog momka . Prijavi
5. april 2014.12 god. comment_170241 Pravo osvježenje za ekipu donio u ekipu nove ideje i opcije.. Odigrao perfektan meč,konstantno bio aktivan i opasan po gol protivnika.Ono što mi se kod njega najviše sviđa je to što nema da tako kažem "prazne igre" već uvijek radi na konkretnim stvarima i stvarima koje će unaprediti napad ekipe.Defanzivno takođe dobro odigrao i iako je onako sitan ipak zna se dobro i zagradit. Bravo Mo =D> Prijavi
5. april 2014.12 god. comment_170242 U utorak od prvog minuta :D Odlican danas ,trcao , borio se ,izborio penal i dao gol .Perfektna partija ovog momka . Ne zaboravi da je i asistirao Vilijanu ;) Prijavi
5. april 2014.12 god. comment_170260 Pokazao da je igracina. Steta sto ne moze u LP za nas igrati. Prijavi
5. april 2014.12 god. comment_170275 Odlican danas,i mislim da ce biti sledece sezone odlican u tandemu sa Edenom,samo da ovaj prestane o PSGu da njace po novinama. Eden levo,Salah desno,Wilian ili Shurle sredina,BOMBONA! Nemoj mi samo Schurrle u sredinu, ni tehnike, ni vizije. Na krilo i nek ulazi iza obrane. Prijavi
5. april 2014.12 god. comment_170280 MOTM! Najbrzi igrac u timu. Postigao sjajan pogodak, prvi na mecu. iznudio penal, i sta ces vise! Prijavi
5. april 2014.12 god. comment_170283 Jos uvijek nije najbrzi u timu, al nadam se da ce od ljeta biti. Ako znate na sta mislim (Wisey zna :p ) Prijavi
5. april 2014.12 god. comment_170316 Ma ja jedva čekam njega u sljedećoj sezoni.. Kako će ga istesati Jose na pripremama, treba malo još poraditi na nekim stvarima i to će mu taman doći. S obzirom da je došao u pola sezone i da je došao iz puno slabije švicarske lige ovo izgleda jako jako dobro. Samo naprijed momak! Prijavi
6. april 2014.12 god. comment_170335 Ma nije on još za prvih 11, ali od sljedeće sezone bi mogao biti. Vrlo dobar dns. Prijavi
6. april 2014.12 god. comment_170341 Gol,iznuđen penal,asistencija odlično ne može bolje, Mou izgleda pogodio sa njegovim dovođenjem. Prijavi
6. april 2014.12 god. comment_170374 i gdje su oni sto su govorili " nepotrebno pojačanje" ???? Prijavi
6. april 2014.12 god. comment_170375 O'ladite malo, za koju stranicu će, po običaju, biti skroz druga priča. :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.