23. januar 2014.12 god. comment_159407 nova akvizicija tate Romana Abramovića, po naredbi special one-a, Josea Mourinha http://en.wikipedia.org/wiki/Mohamed_Salah Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159409 Želim mu svu sreću u klubu, ali ako je on "zamjena" za Matu moram priznat da mi ne izgleda nimalo fiziÄki superiornije od njega. Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159410 Sta da kazem za ovaj transfer,vidim neki su odusevljeni,verovatno su ga pratili,ja iskreno nisam osim one 2 utakmice,tako da neko misljenje nemam o njemu. Dosao je i zelim mu sve najbolje u klubu,da bude pojacanje i da imamo koristi od njega. Toliko od mene. Dobrodosao. Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159412 Chelsea Football Club can confirm an agreement has been reached with FC Basel for the transfer of their 21-year-old attacking midfielder Mohamed Salah. The move is subject to the Egyptian international agreeing personal terms and completing a medical examination. Zašto je on u prvom timu kada nije ni potpisao za nas? Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159417 Chelsea Football Club can confirm an agreement has been reached with FC Basel for the transfer of their 21-year-old attacking midfielder Mohamed Salah. The move is subject to the Egyptian international agreeing personal terms and completing a medical examination. Zašto je on u prvom timu kada nije ni potpisao za nas? Zato što je šansa da ne dogovori uslove prelaska i ne prođe ljekarski ravna šansi da Mata popravi svoju igru u defanzivi. Prijavi
23. januar 2014.12 god. Autor comment_159424 mislio sam da će neki prestati Äitati Äim vide da sam ja otvorio temu welcome salah, i sretno...nije on niÅ¡ta kriv, nemojte po njemu pljuvati (doduÅ¡e joÅ¡ nije nitko)...brz je i eksplozivan igraÄ, u one 2 tekme LP bio je najbolji pojedinac basela protiv nas, mlad je, a nadamo se da je pred njim i svijetla budućnost... jedina Å¡teta je Å¡to opet naÅ¡i mladi ne dobivaju Å¡ansu, al jbg, oÄito nisu zaslužili.. a definitivno je sigurno jedno, a to je da mou slaže ekipu po svom ukusu i za svoj stil igre, a taj stil nas je dovodio nekoliko puta do slave,,, znaÄi preostaje nam da budemo strpljivi i Äekamo veselja i pobjede :D Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159425 dobice on priliku, Mou ga je doveo, Mou ce mu i pruziti sansu, ne odmah dobice on svoju priliku to je sigurno Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159427 Neodoljivo me njegovo dovođenje podsjeća na ono dovođenje Marina, ništa, ništa i bum, dogovor pao, samo se nadam da će se ovaj proslavit u CFC za razliku od Marina Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159431 ne znam niÅ¡ta o njemu, Ãzuzev onih golova u ajmo reć Äudnim utakmicama protiv nas u LP. mislim da nije trajno rjeÅ¡enje za napadaÄa, već samo do dovoÄ‘enja novog kapitalcau biti on je neki hibrid napadaÄa i 10ke Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159434 Zato što je šansa da ne dogovori uslove prelaska i ne prođe ljekarski ravna šansi da Mata popravi svoju igru u defanzivi. Vidjet ćeš ti kada ga Mojzi ustroji :D Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159436 Nek mu je sa srecom. Brzo krilo koji isto moze trcat mnogo, zato ga je Mou i izabrao. Nadam se samo da ce ispostavit se da mu lezi engleska liga i hajd znaj mozda ispadne stroj. Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159437 Dobar igrac. Ali opet imamo i Piazona na pozajmici jos je mladji sta cemo sa njim. Tu su jos Thorgan i Marin cak i Moses omg kolko ih to imamo Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159443 Å ta znam, nisam ga pratio, ali iskreno nisam oduÅ¡evljen njegovim transferom. NajviÅ¡e zato Å¡to dolazi iz Å¡vajcarske lige. Mogli su jednostavno jednog takvog igraÄa vratiti sa pozajmice. Ni statistika mu ne ide u prilog. Moraće mnogo da radi da bih ga zgotivio. Nek mu je srećno. http://www.youtube.com/watch?v=B1bYa57llOk Naslov :D Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159447 ali dolazi iz Bazela, a Bazel nije opet ekipa koju mozes otpisati tek tako Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159448 ne znam niÅ¡ta o njemu, Ãzuzev onih golova u ajmo reć Äudnim utakmicama protiv nas u LP. mislim da nije trajno rjeÅ¡enje za napadaÄa, već samo do dovoÄ‘enja novog kapitalca u biti on je neki hibrid napadaÄa i 10ke On je IZRAZITO DESNO KRILO, a takav igraÄ nam je falio i jako mi je drago Å¡to je doÅ¡ao u klub. Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159451 Nisam imao niÅ¡ta protiv Matinog odlaska u sluÄaju da doÄ‘e Rooney. Jebavali su nas cijelo ljeto, zavlaÄili do kraja prelaznog roka. Ovaj Salah mi je isti tip igraÄa kao i Willian. Nisam oduÅ¡evljen. Nadam se da transfer nije veći od 15 miliona. Vidjet ćemo na kraju da li će ovaj posao sa Matom i Salahom ispasti dobar... Da smo makar Rooneya doveli pa i doplatili ako treba. Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159452 On i Demba u tandemu, ima da se prodaju dresovi njihovi kod muslimana kao alva. :D Eto zašto je doveden. :P Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159454 Klasicno desno krilo falio je jedan ovakav igrac.Svi mogu igrati desno,ali nije im najbolja pozicija ovom coveku jeste jer je levak i moze da ulazi u sredinu kao i Hazard. Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159460 dobrodoso majstore, nadam se da ces se dobro pokazati i cisto posto se pise da je napadac, desetka i sl., on je desno krilo, taman Willian i on taom da se rotiraju, predobro :sal2: Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.