19. juli 2014.12 god. comment_181453 Valjda će se pronaći neko rješenje, žao mi čovjeka... Vjerujem da mu nije lako. Prijavi
19. juli 2014.12 god. comment_181461 Nije valjda da nisu znali za to kad su ga dovodili, kakav bi to blam bio. Očito nisu. http://www.mozzartsport.com/vesti/plavac-postaje-guster-salah-mora-da-se-vrati-u-egipat-zbog-sluzenja-vojnog-roka/80981 A i Egipat mu je ukinuo dozvolu boravka u UK. Može sada zatražiti azil u EU, ali se ne bi više nikada mogao vratiti u Egipat niti igrati za tu reprezentaciju. Prijavi
19. juli 2014.12 god. comment_181467 Ma za ovo se ne treba brinut sredit ce se njemu da ne služi kao ni ostali reprezentativci egipta ;) Prijavi
19. juli 2014.12 god. comment_181470 Imamo Kurtu, Čeha, a i Švarcer je tu... eto onda nek ide kurta cech i svarcer u vojsku egipta umjesto salaha Prijavi
19. juli 2014.12 god. comment_181478 Osim što je zidan potrgao ligamente, išao na operaciju i preko pol godine bio izvan stroja pa su ga proglasili nesposobnim za služenje. Što ćemo Salahu pajserom lomiti nešto :D Nebitno je to, poenta je da ne cujemo prvi put za tako nesto i kao ozbiljan klub nasi su morali znati za mogucnost da se ovako nesto dogodi. Nadam se ipak da ce se sve rijesiti uspjesno jer ocekujem od Salaha da pokaze jos vise u narednoj sezoni. Prijavi
19. juli 2014.12 god. comment_181491 Jel treba da tata Roman riješava stvari? Mislim da je i Egipčanima jasno da nema ništa od ovoga... Prijavi
19. juli 2014.12 god. comment_181497 Ne bi mi bilo ni malo zao kad bi ga morali pustit da ide. Svejedno mi ne ulijeva neko povjerenje da imamo neke velike koristi od njega :D Prijavi
19. juli 2014.12 god. comment_181499 https://twitter.com/22mosalah Salah ce nositi 22, a Willian 17. To ostavlja #15 za Drogbu. :) Prijavi
19. juli 2014.12 god. comment_181501 15-ku jeste nosio Drogba u prve dvije sezone u Chelseaju, ali bilo bi tužno kad bi 15 bio Drogba, a 11 ona brazilska prevara. Prijavi
20. juli 2014.12 god. comment_181523 Seća li se iko Chu Yong Parka iz Arsenala.. [spoiler]“Moraću da napustim Evropu za dve godine i mislio sam da bi ovo bilo najbolje mesto da završim svoj boravak. Vojska u mojoj zemlji ne može da se izbegne i nema smisla razmišljati kako to zaobićiâ€, rekao je 26-godišnji Park, koji je u Arsenal došao iz Monaka za oko četiri i po miliona evra. Park je istakao da odlazak u vojsku ne znači i zbogom fudbalu. “I dalje ću igrati fudbal, ali za svoj vojni klub. Mislim da će biti teško vratiti se u Evropu posle toga, ali može da se desi da nešto zanimljivo iskrsne. Nikad se ne znaâ€, naglasio je fudbaler iz Južne Koreje, koji je za reprezentaciju odigrao 55 mečeva i postigao 21 gol. Ja mislio da je plaćen oko 8-10 miliona, a sad gore piše 4,5..[/spoiler] Prijavi
20. juli 2014.12 god. comment_181545 15-ku jeste nosio Drogba u prve dvije sezone u Chelseaju, ali bilo bi tužno kad bi 15 bio Drogba, a 11 ona brazilska prevara. oscar nije prevara Prijavi
20. juli 2014.12 god. comment_181555 Možda dobro dođe ona vojska, ipak nije previše lep. Imitira Azara bradicom, ali nikako mu ne stoji, previše zaraslo, a u faci mu se vidi da je još dečak. :/ Tamo će taman malo da sazri. Samo da ne pušta kosu i da malo sredi obrve i imaćemo pravi magnet za Arapkinje. Prijavi
20. juli 2014.12 god. comment_181572 Možda dobro dođe ona vojska, ipak nije previše lep. Imitira Azara bradicom, ali nikako mu ne stoji, previše zaraslo, a u faci mu se vidi da je još dečak. :/ Tamo će taman malo da sazri. Samo da ne pušta kosu i da malo sredi obrve i imaćemo pravi magnet za Arapkinje. mene nisi hahahhahahahhaha Salah nam ostaje sigruno, nije on lud da ugrozi priliku ovdje. Na kraju krajeva ne mora nikako u Egipat... Prijavi
22. juli 2014.12 god. comment_181710 Ako ode u vojsku tu mu je negdje i kraj , mogao bi se vratiti ali negdje tamo u 2-3 ligu . Prijavi
22. juli 2014.12 god. comment_181720 Ako ode u vojsku tu mu je negdje i kraj , mogao bi se vratiti ali negdje tamo u 2-3 ligu . Oslobođen je vojske - premijer urgirao kod ministra obrazovanja. Prijavi
23. juli 2014.12 god. comment_181864 Ajde ti lijepo razmisli o angazmanu u nekom drugom klubu, poput Augsburga, Aachena, Arminie Bielefeld, Arsenala...daj postedi me muke da te gledam. Da barem donosis zaradu na dresovima. Imas opciju i u vojsku, molim te. Prijavi
23. juli 2014.12 god. comment_181871 Wow, i to nakon dve pripremne utakmice. A i donosi zaradu, Egipćani ga obožavaju. :D Prijavi
23. juli 2014.12 god. comment_181873 Izvini, ali ne pratim ja Chelsea, odnosno Salaha samo ove dvije tekme :) moje licno misljenje je jasno. Prijavi
23. juli 2014.12 god. comment_181876 Izvini, ali ne pratim ja Chelsea, odnosno Salaha samo ove dvije tekme :) moje licno misljenje je jasno. Pa dobro, uzevsi u obzir da tebi Cahill ne valja, onda mozemo skontati kakvo ti je misljenje :D Prijavi
23. juli 2014.12 god. comment_181882 Pa dobro, uzevsi u obzir da tebi Cahill ne valja, onda mozemo skontati kakvo ti je misljenje :D Cahill mi ne valja? O cemu pricas? Jebo vas Muhamed, karina obicna. Prijavi
24. juli 2014.12 god. comment_181898 Biće Mo dobar, ne sumnjam u to... A ako ne bude, uzećemo dobre pare za njega. Mou rijetko griješi sa transferima. Momak ima tek 22 godine i ima puno mjesto za napredak. Uzmimo u obzir da i Thorgan ima 22 pa se i dalje vuče po posudbama, a ovaj je u klubu i ostaće. Mourinho zna njegove kvalitete i ne sumnjam da će izvući ono najbolje iz njega. Prijavi
24. juli 2014.12 god. comment_181904 Nek pokaze to i na terenu, od njega sto sam vidio je samo atletska sposobnost ( sprint na 100m ) ... Prijavi
24. juli 2014.12 god. comment_181907 Salah, prošle sezone ono što je igrao je dobro odradio i ne sumnjam u njega. Ne možemo očekivati od igrača da na prvi par utakmica predsezone tempira formu, stavite se u situaciju da mjesec i po dana boravite na odmoru i onda odjednom dolaze pripreme i dupli trening gotovo svaki dan, nije to lako izdržati posebno prvih 20-tak dana kada su noge još uvijek teške. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.