Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mohamed Salah (2014-2016, 19 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 560
  • Pregledi 42,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Drag igrac nekako, ima tu potencijala, mada mislim da mu Mourinho ne veruje previse. Brz je, zeli da igra,zeli da se nadmece, zeli da da gol, trci kao navijen, mozda malo kao i bez glave,ali ajde,uzeleo se terena. 

• 3 sedmice kasnije...

Jeste li vidjeli možda Mourinhovu reakciju nakon što je Salah pucao po golu umjesto da je dodao na drugu za Costu. :D :D

• 4 sedmice kasnije...

SalahahahaAHAHAHAHHAH

E al ona scena kad je ošuto u aut a okolo čuješ čitav stadion se smije HAHAHAHHA tačno podsjetilo na naše terene po Bosni i nas na tribinama haha

Nervirala ga ona dodatno instalirana tribina, kaže nije estetski nimalo pa zato

Ma ovaj je zalutao u Celsi. Kupljen kao da u Celsiju rade skauti iz Partizana, odigra dobar mec protiv nas i dodje u tim :D 

Ma ovaj je zalutao u Celsi. Kupljen kao da u Celsiju rade skauti iz Partizana, odigra dobar mec protiv nas i dodje u tim :D

kupljen je da ne bi otisao u Tottenham :D 

kupljen je da ne bi otisao u Tottenham :D

i ta prica moze :D 

• 1 mjesec kasnije...

Šta ima s ovim nesretnikom, jel živ on ikako?

Gledam ovog Oscara i Williana, stalno igraju. Puno zuje a malo meda daju. Pa daj Mou kad si kupio Egipćanina, neka bar izađe na teren 15-20 minuta da pomiriše travu.

Jbt da niste poceli pisati u njegovoj temi,zaboravio bi da igra za nas i dalje :D 

Cae pokidao postom :D

Odlican veceras, driblao, prolazio, kreirao sanse, sutirao, ma sve odlicno. Izgleda se konacno probudio posle one utakmice protiv Strawberry-a. 

Nisam baš impresioniran, nekako mi nije konkretan, boji se u duel, ali nije ni loše, daleko od toga, više nego što sam očekivao, samo ne treba baš ni pretjerivati

Jos malo u kupu, ako metne koji gol, odlicno, pa u januaru ga prodat

Talksport:

Izvori bliski Salahu tvrde da je spreman da napusti klub. Sportski direktor Intera (Piero Ausilio) je već stupio u kontakt sa Salahovim predstavnicima. Murinjo je spreman da ga pusti na pozajmicu sa klauzulom koja omogućava Interu da ga kupi.

Zbogom, egipatski Mesi, niko ne zna zašto si doveden.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.