Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mohamed Salah (2014-2016, 19 nastupa)

Istaknuti odgovori

Izvinite zbog offtopic-a ali zasto ti Cae toliko hejtas Oscara o.O?

Zato što mi se ne sviđa njeg stil igre i što mislim da nije dorastao Chelseaju. Mislim da će Lucas Piazon, ako dobije pravu priliku iduće godine u Chelseaju na poziciji AMF-a pokazati puno više od svog sunarodnjaka.

• Odgovori 560
  • Pregledi 42,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Zato što mi se ne sviđa njeg stil igre i što mislim da nije dorastao Chelseaju. Mislim da će Lucas Piazon, ako dobije pravu priliku iduće godine u Chelseaju na poziciji AMF-a pokazati puno više od svog sunarodnjaka.

Prije će Fuhrer potpisati predaju ovog foruma nego što je Piazon zaigrati za Chelsea :D

Kolko god bili tuzni zbog Mate,mislim da moramo reci da je ovaj transfer bas ono sto nam trebalo da popunimo rupu na toj desnoj strani.

Samo da ne bude propalitet kao Moses kojeg ne želim više nikada vidjeti u Čelsijevom dresu!

on je meni izgledao koda se usrao kad je usao u igru! pa mu je trebalo 45 min da dode sebi na terenu!

'I hope I can make the Chelsea supporters happy and have a good career at the club for many years to come.' #CFC

'I'm very happy to sign for Chelsea, such a big club in the world." #CFC

Sve viÅ¡e imam osjećaj da će ovaj igrač eksplodirat kod nas.. Vidit ćete kad zabetonira sebi poziciju na desnom krilu. U kotrama je fenomenalan, a i radi za ekipu puno. 

Jedva čekam da debituje.

Mourinho on Salah: "Now he won’t score against #CFC! No, seriously, we had to react to the Juan Mata transfer situation. It was unexpected"

"We tried to go for a young player, obviously, a left-footed player, obviously, and a fast player with the ball."

"He is the kind of top player who likes to get behind players so I think he was a good option."

Ivanović ga uporedio sa Robbenom, inače našom legendom. Sličan stil igre, ljevak koji sa krila ulazi ka šesnaestercu praveći sebi poziciju za šut.

Nadam se da će biti i bolji od Robbena i da neće biti te nesreće sa povredama.

JM confirms Salah has arrived and will be available for training tomorrow.

Znaci za ocekivat je ga tek nakon Citya da dobije sansu..

JM confirms Salah has arrived and will be available for training tomorrow.

Znaci za ocekivat je ga tek nakon Citya da dobije sansu..

Zamisli igramo nulu na Etihadu, 80. je minuta, ulazi egipatski sin umjesto Williana i onda u 87. trči kontru, zabija za pobjedu. Haos. :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.