Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mohamed Salah (2014-2016, 19 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 560
  • Pregledi 42,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Salah, prošle sezone ono što je igrao je dobro odradio i ne sumnjam u njega.

Ne možemo očekivati od igrača da na prvi par utakmica predsezone tempira formu, stavite se u situaciju da mjesec i po dana boravite na odmoru i onda odjednom dolaze pripreme i dupli trening gotovo svaki dan, nije to lako izdržati posebno prvih 20-tak dana kada su noge još uvijek teške.

Normalno, ali opet cu rec, nisam uzeo u obzir samo pripremne utakmice...kako da vam objasnim. Ah da, da sam bio na forumu u vrijeme sezone pljuvo bi ga redovno.

Normalno, ali opet cu rec, nisam uzeo u obzir samo pripremne utakmice...kako da vam objasnim. Ah da, da sam bio na forumu u vrijeme sezone pljuvo bi ga redovno.

Ako nisi uzeo u obzir pripremne utakmice (što i ne bi trebalo da uzimaš kao mjerilo) onda ne znam na osnovu čega kritike na račun Salaha, momak je mislim odigrao 10-tak utakmica prošle sezone i sasvim solidno odigrao. Da je nama prošle sezone Salah bio najveći problem gdje bi nam kraj bio..

Nisam ni rekao da je on bio glavni problem. Prvo skontaj sta pisem, pa onda pricaj. Uostalom svako ima svoje misljenje, sto se mene tice jos jednom PU !

sibinho je rekao da Cahill ne valja

Ma ja, znam da je neki od ove nove dvojice...

Kejhil ne valja! Salah mi je simpatičan ali čekamo da dobije pravu šansu i minutažu, ja bih mu dao minute iskreno ono što je igrao u Bazelu mi se sviđalo...

Cahill je jedan od najboljih stopera EPL.

edit: Zasto pricamo o Cahillu na Salahovoj temi?

Uređeno , autor izmjene: UziceCFC

Neko me prozvao, pa sam se samo javio da vide ljudi da sam aktivan na forumu.

Ja sam se deklarisao kao simpatizer Salaha, što se tiče ove teme... :D

• 4 sedmice kasnije...

Nije mi drago što ga čak nije bilo ni na klupi protiv Burnleyja. Volio bih da puno češće dobiva priliku, jer mislim da za razliku od Oscara i Williana ovaj dečko ima šta pokazati.

Nije mi drago što ga čak nije bilo ni na klupi protiv Burnleyja. Volio bih da puno češće dobiva priliku, jer mislim da za razliku od Oscara i Williana ovaj dečko ima šta pokazati.

Neka se trudi na treningu i ako je tako kao što ti kažeš Mourinho će to primjetiti i bit' će na klupi ili u prvih 11 .

Kad pogledam našu klupu učini mi se da imamo previše defanzivno orijetniranih igrača. A govorim zato što bih volio da je on tu umjesto Mikela. Nema potrebe da je Mikel na klupi protiv nekog tamo Lestera ili Barnlija.

Nemojte zaboraviti da smo prosle sezone  izgubili prvenstvo bas protiv "malih" klubova. I meni je zao Salaha, ali opet mislim u slucaju minimalne prednosti u zadnjih 20ak min.  je uvijek dobro imati Mikela za ubaciti da zatvori igru

Nemojte zaboraviti da smo prosle sezone  izgubili prvenstvo bas protiv "malih" klubova. I meni je zao Salaha, ali opet mislim u slucaju minimalne prednosti u zadnjih 20ak min.  je uvijek dobro imati Mikela za ubaciti da zatvori igru

Vidiš to i jeste problem. Kad smo god protiv tih malih ekipa prošle sezone vodili 1-0 i branili se zadnjih 15-20 minuta uvijek bi nas zbog te Mourinhove pretjerane opreznosti (što netko reče ne možeš s Mercedesom da se ponašaš kao da voziš Fiću) primili gol, a nerjetko u zadnjim minutama.

Baš zbog toga treba ići onom ''napad je najbolja obrana'' i svim silama udariti pri vodstvu od 1-0. Jer ekipa s ovolikim brojem moćnih igrača kao što je Chelsea protiv ekipa kao što su fenjeraši može i mora povećati vodstvo, a ne se zadovoljiti 1-0, ubaciti Mikela i onda primit gol iz neke glupe greške iako si oprezan i iako si pojačao obranu.

Zato bi po meni Salah treba biti na klupi protiv L i B ekipa, a protiv Cityja, Arsenala i tako tih naravno Mikel bi imao prednost.

Baš naprotiv, vrlo rijetko smo imali prednost pa ispustili protiv manjih, naš je problem bio da uglavnom nismo nalazili načina da probijemo protivničku odbranu.

Mada sam i ja zato da se da gas do kraja kad se može, ali eto nekako ne vjerujem ni da Jose toliko utiče nego igrači sami nekada povuku ručnu.

Fenjerasima treba dati 2 gola, tada se useru i prestaju sa igrom. Kao u slucaju Leicestera.

Bice prilike i za Salaha, duga je sezona.

• 2 sedmice kasnije...

Ma igrače i Salah i svi ostali, do sada smo igrali samo u Premiership, ali zato posle ove reprezentativne pauze uz Premiership počinjemo i sa igranjem i u LP i u Liga Kupu znači igraćemo gotovo svaka 3-4 dana. 

Meni je Salah onako drag igrač, prošle sezone je odigrao odlično finiš sezone i nekada mislim da bi bar trebao biti na klupi, ali valjda će dobit šansu. Solidan igrač to je pokazao i prošle sezone..

Što se tiče ovog što pidy kaže da trebao dobit priliku protiv Swansea, mislim da će sastav protiv Swansea zavisiti najviše od toga kada igrači završavaju obaveze u reprezentaciji. Recimo Tibo je završio svoje obaveze već 04.09. Schurrle,Ivanović,Matić i Remy su sinoć završili svoje obaveze dok recimo naši Brazilci, Mikel i Salah imaju utakmice za reprezentacije 10.09. a mi već 13.09. igramo protiv Swansea.

Pa s obzirom na "formu" koju ima, bio je jako dobar. Baš se primijetilo da se želi nametnuti, nekoliko solidnih prodora i jedan udarac. 

Želio bi samo jednu utakmicu vidjeti kako funkcionira veza : -Hazard -Širle -Salah.

Ma ovaj igrac je meni drag i moze biti koristan pogotovo kada igramo bunkericu. Covjek ima dobru zavrsnicu jos je brz. Kada god Murinjo konta igrati na kontre njega treba staviti od prve minute.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.