6. april 2014.12 god. comment_170423 .....Salah........Salah...... .. Salah.......................... ....Salah......................... .......Salah...................... ............Salah................. ...................Salah.......... .....................Salah........ .....Salah.........Salah...... ..........Salahsalah.......... ..............Salah................. .............Salah................. .........Salahsalah............ .......Salah.... Salah......... .....Salah.........Salah....... ..Salah ............. Salah.... .Salahsalahsalahsalah.... .Salahsalahsalahsalah... Salah...................Salah.. Salah...................Salah.. Salah...................Salah.. Salah...................Salah.. Salah.............................. Salah.............................. Salah.............................. Salah.............................. Salah.............................. Salah.............................. Salah.............................. Salah.............................. Salah.............................. Salah.............................. Salah.............................. Salahsalahsalah........... Salahsalahsalah........... Salahsalahsalah........... .............Salah................. .........Salahsalah............ .......Salah.... Salah......... .....Salah.........Salah....... ..Salah ............. Salah.... .Salahsalahsalahsalah.... .Salahsalahsalahsalah... Salah...................Salah.. Salah...................Salah.. Salah...................Salah.. Salah...................Salah.. Salah...................Salah... Salah...................Salah... Salah...................Salah... Salah...................Salah... Salah...................Salah... ..Salahsalahsalahsalah... ..Salahsalahsalahsalah... ..Salahsalahsalahsalah... Salah...................Salah... Salah...................Salah... Salah...................Salah... Salah...................Salah Prijavi
7. april 2014.12 god. comment_170583 Citam komentare posle utakmice, kako je sjajan fudbaler, kako ce sigurno uspeti u Chelsea-ju, bla, bla, truc, a kad je potpisivao bio je sve samo ne dostojan plavog dresa. Tuzno je sve to.... Prijavi
7. april 2014.12 god. comment_170592 Citam komentare posle utakmice, kako je sjajan fudbaler, kako ce sigurno uspeti u Chelsea-ju, bla, bla, truc, a kad je potpisivao bio je sve samo ne dostojan plavog dresa. Tuzno je sve to.... Whisp bilo je sve to pod utiskom Mate,zato sto je Mata otisao,ipak je Juan bio jedan od omiljenih igraca skoro svim navijacima i tesko je palo vecini sto odlazi jedan od najzasluznijih za neke nase uspehe. Mrzeli smo i sto je dosao Eto,pogresi covek,nije problem jednom menjati misljenje,problem je posle svake utakmice ga menjati. Prijavi
7. april 2014.12 god. comment_170595 Ma nema to veze s Matom. Misljenje vecine se formira onako kako vetar duva, i to je opste poznato. Prijavi
7. april 2014.12 god. comment_170601 Ima i toga,ali znam kako je kod mene. Nisam bio za Salaha zato sto je Mata otisao,jbg,povrede te neke stvari pa imas drugacije misljenje,vodjen emocijom nekom. Kod Mourinha sam i dan danas za to kada pogresi u nekim svojim odlukama,da se to napise,kao i za Edena,nema veze sto su najbolji,nisu bezgresni. To za menjanje kako vetar duva,se najvise vidi kod Schurlea,mada ja njega nikada nesto posebno nisam gotivio,prema njemu sam nekako ravnodusan,ne znam,nije mi seo kao licnost,kao igra,i pri tome sam ostao. Kod Etoa je isto bilo jedno vreme drugacije,a sadaa je postao drag,misljenja se menjaju i to je zdravo,ali svakodnevno ih menjati to je lose. Kaloudine fore su me nervirale na pocetku,ali vremenom promenis misljenje,slicno kao i za jos jednog decka na drugom forumu,na pocetku te i iznervira,ali kada ga skontas,opet drugaciji ti je i cenis ga. To je tako. Prijavi
7. april 2014.12 god. comment_170602 Citam komentare posle utakmice, kako je sjajan fudbaler, kako ce sigurno uspeti u Chelsea-ju, bla, bla, truc, a kad je potpisivao bio je sve samo ne dostojan plavog dresa. Tuzno je sve to.... Nemoj govoriti u cijelini i trpati sve u isti koš.. Nego fino kažeš na koga se tačno to odnosi jer mrzim ono kada neko nešto kaže samo da bi se pojedinci iz grupe ljudi pronašli u tome. Prijavi
7. april 2014.12 god. comment_170630 Nemoj govoriti u cijelini i trpati sve u isti koš.. Nego fino kažeš na koga se tačno to odnosi jer mrzim ono kada neko nešto kaže samo da bi se pojedinci iz grupe ljudi pronašli u tome. Ne govorim ja u celini, a sigudno necu tebi da se pravdam ;) Prijavi
7. april 2014.12 god. comment_170654 Ma Whisp je zajeban, samo da mi je znati 'ko ga je zajebo, jer on izgleda odavno nije jebo. Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170660 Ne govorim ja u celini, a sigudno necu tebi da se pravdam ;) Ma ni ne očekujem da se meni pravdaš jer bi sigurno otišli u offtopic ;) Prijavi
13. april 2014.12 god. comment_171484 Danas se bas trudio, al ga nije htelo, vidi se u njemu veliki potencijal i zelja, samo da vredno trenira i slusa Murinja, i bice igracina. Samo napred! Total Shots 4 Touches 67 Dribbles Won 9 Prijavi
13. april 2014.12 god. comment_171487 Bit će on igračina, igra fenomenalno, samo da se malo više ohrabri pa opuca koji put Prijavi
13. april 2014.12 god. comment_171493 Dobro igrao ali je bio stisnut kad je trebalo dat gol . Sjajnu asistenciju Baneta nije iskoristio. Prijavi
13. april 2014.12 god. comment_171507 Bit će on igračina, igra fenomenalno, samo da se malo više ohrabri pa opuca koji put Opucao je on mnogo puta al ga sut nije isao. Salah je pokazao da ima kvaliteta i da je talentovan igrac, mlad je moze napredovati kao i vecina nasih. Meni je drago sto je sutirao par puta jer treba sutirat. Nece uvijek biti los dan, uci ce nekad jedna dvije itd. Svidja mi se sto ne komplikuje puno, odmah ide u dribling, odmah dodaje kad vidi covjeka. Ono sto bih ja volio da Willian radi. Al eto. Prijavi
13. april 2014.12 god. comment_171563 Samo malo sigurnosti pred golom i malo šut popraviti, ali to sve dođe vremenom... Zgotivio sam ovoga momka puno Prijavi
14. april 2014.12 god. comment_171639 Dobar je ali pomalo škrt .. neka slabija kopija ćelavog Robbena Prijavi
14. april 2014.12 god. comment_171643 Što je navažnije igra konkretan fudbal,mogao je uvalit koji gol Swanseau ali jbg u završnici je bio nesiguran. Nadam se da će se ovi promašaji protiv Swansea vratiti u golovima na nekoj od narednih utakmica. Prijavi
19. april 2014.12 god. comment_172218 Biće ovo odlično pojačanje, već sada je doktor za Schurrlea. Prijavi
19. april 2014.12 god. comment_172233 Biće ovo odlično pojačanje, već sada je doktor za Schurrlea. :-$ :-$ Prijavi
19. april 2014.12 god. comment_172255 Da li ima negdje ono kada je Alonsu provukao loptu kroz noge kod korner zastavice? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.