Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mohamed Salah (2014-2016, 19 nastupa)

Istaknuti odgovori

Al istrci covek kontru krv ti jebem,ja reko promenio se kanal i ovo trka na 100 metara :D

• Odgovori 560
  • Pregledi 42,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Bit će koristi od njega... Da je ono zavukao savršen debi ali dobro, nema mu se šta zamjerit, nek se polako uhoda i bit će to odlično. 

čitao sam neki članak o njemu,strane neke novine ne mogu da se setim sad koje tačno,uglavnom ljudi su oduševljeni njegovim prelaskom u Čelzi,u fazonu kao "veliki plus za naš narod da se neko probije do jednog od najboljih klubova na svetu,pored reala,barselone i minhena....." svi se raduju,opšte slavlje itd.

eto očekujte armiju novih navijača čelzija nakon dolaska salaha

inače mogo bi da dodam i to da je sportski direktor njukasla izjavio kako bi mogo da dovede salaha za nekih 25 miliona funti a svi znamo za koju je cifru kod nas preš,dobio otkaz na kraju!!  

Sudeci po tome koliko Murinjo daje igracima sa klupe sansu na kasicicu ovaj brat je zavrsio sa igrom u Celsiju :D Imao dvije sanse nije da gol ,moze se pakovat :D

Koliko su se Egipcani napali na Salaha ne bi me zacudilo sledece godine da njegov dres bude najprodavaniji na svijetu :D 

Trebat će mu neko vrijeme da se prilagodi samoj ekipi, ali najviše Premiershipu i načinu kako se igra. Izgledao mi je malo previše impresionirano, izgorio je u silnoj želji da se pokaže. Ali to je sasvim normalna situacija za jednog novog igrača koji dolazi iz dosta slabije lige, tako da ne trebamo stavljati prevelik pritisak na njega u početku.

Vidi se da se covek uplasio malo pogledajte izgubljene lopte cim je usao.Koja reakcija kod promasene sanse :D

bez sumnje, bice nase najbolje januarsko pojacanje jos od dolaska Torresa

1014129_614168528654462_174318475_n.png

pogledaj taj osmijeh na licu, radost, srecu, tu strast i zelju za dokazivanjem

mogu slobodno reci da cemo imati jos jednog igraca u ekipi koji ce se boriti za Ballon d´or

Spaha ulazi u troll mode.

Ne budel dobijao sanse ebat ce Mourinhu milioni egipcana mater. :D

Bit ce  u LP i FA sanse i za schurrlea i njega.

Dobro je sto nemamo potrebe za njima, tj dobro nas idu rezultati zadnje vrijeme pa nam nisu potrebna krila kako bi popravili ofanzivu do kraja tekme.

pa to nije troll mode

ja govorim uvjek onako stvari kakve jesu, i uvjek cu stojati iza toga

on je dosaao da se dokazuje, i u tome ce uspjeti, a pritom ce i zavoliti Chelsea  jos vise

Može trčat, to smo već zaključili, ali meni prvi dojam i nije baš nešto, mada i nije nešto previše igrao. Vidjet ćemo..

Nije mi jasno kako možeš steći dojam na osnovu 15 minuta što je odigrao od kako je došao. Stvarno smješno. Igrača tek možeš ocijeniti nakon sezonu i po ili dvije, al da igra. A ne ko Salah na kapaljku. Sjeti se Maloude prve sezone kako je bio loš, pa kasnije sjevnuo. Ili Hazard prošle sezone kako je igrao promjenjivo. A Salah odigrao pišljivih 15 min otkako je došao u CFC i ti ocjenjuješ njegove igre.

Danas vala nije mogao nista ni pokazat sa ovim klocevima. Iako msm da nece od njega nista veliko biti

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Ove 3-4 utakmice u kojima je dobio minute nije pokazao apsolutno ništa  :-?

21 godina

nije ni mjesec dana s nama

došao iz švicarske lige

švicarci imali zimsku pauzu

Prerano mu sudiš

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.