Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mohamed Salah (2014-2016, 19 nastupa)

Istaknuti odgovori

Nevjerujem da će on biti isti kao Marin ipak Salah je došao na inicijativu Mourinha i to je velika razlika u odnosu na Marina.

Mourinho slaže tim po svojoj želji i zato nije igrao Mata već je igrao Willian kojeg je doveo Mourinho.

• Odgovori 560
  • Pregledi 42,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

I Širlea je tražio Murinjo pa već dva meseca ne igra.

Zar nije Schurrle bio u fazi dogovora sa Chelsea pre nego sto je Mourinho dosao,kasnije je samo Mou potvrdio da moze da dodje,tj nije stopirao transfer,dozvolio je da se odradi.

• 3 sedmice kasnije...
Stalno pokazuje da je igračina, što u Baselu prije, što u reprezentaciji. Mora u Chelseaju dobiti bar 2-3 tekme po 90 min da se adaptira i pokaže znanje. Salah desno, Willian u sredinu, Hazard lijevo, Schurrle u napad. Pa da se vidi od čeg je Chelsea sazdan - od papira il od čelika.

Neznam,nisam nešto bio za njegovo dovodjenje i sve to ali sad je već sve gotovo

da smo doveli aubumejanga bio bi prezadovoljan,njega je dortmund doveo za manje pare nego što smo mi pljunuli za salaha

nego dobro,možda nas i usere na kraju,mada čisto sumnjam,ionako smo prenatrpani,neće on imati kad da se razigra

panic buy

Ma ja se samo plašim,čuj plašim,boli me uvo

nego da ne bude kao rajt filips,njega sam isto tako gotivio kao salaha,bio mi skroz super igrač,mali,sitan,brz a dali smo neko brdo love za njega,skoro 30 miliona,jedan od najvećih promašaja pored toresa sigurno,kad samo pomislim da smo za koje milionce doveli azara

a evo danas,mislim da je i rodjena majka zaboravila na njega

jedino što salah nije baš tolko plaćen pa neće tolko teško da mi padne ako se ispalimo

• 2 sedmice kasnije...

Odlicno iskoristio svoju sansu ,dao gol i imao par dobrih poteza . 

Drago mi je zbog njegovog gola,danas dobro odigrao i pored gola imao par dobrih poteza..

Kada je izašao jedan ja jedan sa golmanom kroz glavu su mi prošle one šanse kada je promašio protiv Newcastlea,ali ipak sada je dobro završio akciju.

Nisam video prvenac,ali cu pregledati kasnije reprizu u pola 11 veceras,svaka cast,drago mi je,samo neka se ustima,da mozemo i na njega racunati polako. Bravo.

Kako me konstitucijom i stilom igre podsjeća na Hazarda.

Volio bih da Mou proba ovako nešto malo češće

Eto'o u napadu, a iza Hazard na lijevom krilu, Schurrle u sredini, Salah na desnom krilu. 

Čestitam na prevjencu.

Jose najviše proslavio njegov gol iako je najmanje bitan. Ko je dovoljno pametan i razumije ovu igru zaključit će zašto je to tako i zašto je Jose Mourinho jedan nenadjebiv psihološki majstor.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.