Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mohamed Salah (2014-2016, 19 nastupa)

Istaknuti odgovori

Moze on u sebi da ima protiv Jevreja,Amerikanaca,Sibiraca,Eskima sta hoce,kada je dosao neka bude svestan da se mora ponasati u skladu sa nekim pravilima lepog ponasanja i normalnog,a privatno neka radi sta hoce. Nadam se da ce biti sankcionisan zestoko ako bude pravio probleme kao sto je pravio u Baselu... 

• Odgovori 560
  • Pregledi 42,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Ovaj nam baÅ¡ treba.  =;

Taj će se u Chelseau naigrati isto koliko i Stipe Perica...

Politika ovog kluba je teški idiotizam.

Wisey sta je uradio Moses de mi objasni,zapetlja se samo s loptom i nista vise,vise smo imali promasaja nego dobrih transfera kada se gleda nizi transferi.

Wisey sta je uradio Moses de mi objasni,zapetlja se samo s loptom i nista vise,vise smo imali promasaja nego dobrih transfera kada se gleda nizi transferi.

10 golova i 4 asistencije za squad igrača je sasvim pristojan učinak.  Ili si ti očekivao da bude u rangu Riberya ?

Salah je idealan igrač za sistem igre koji pokuÅ¡avamo uspostaviti i uigrati, nadam se da će on odraditi svoju ulogu u ekipi i doprinijeti Å¡to viÅ¡e naÅ¡im dobrim rezultatima. To je zahvalan igrač, neće se buniti ako bude svoje mjesto tražio s klupe postepeno, i za rotaciju je sjajan. Gotovo pa da nismo mogli bolje odabrati za jedan transfer ovakvog tipa. 

Marin, Moses, Benayoun, Van Ginkel (tek treba da se pokaže doduše), Meireles, Romeu, Ba.

Videćemo Salaha.

Meireles je igračina!

btw. tak je svejedno koji broj nosi, kaj vas to jebe stalno..jednostavno, nek bude ko nekad, prva postava nosi brojeve od 1 do 11, klupa od 12 do 18 i problem riješen..

Oscar ce uzeti 10, Mo ce onda 11 vjerovatno ....

u pola sezone sad nemogu mjenjat brojeve ;)

i jebo vas broj nek uzme 99 sto se mene tice isto mi dodje :D

Willian uzima cenera.

Da se osvrnem na situaciju oko Mosesa.

On je dao 10 golova al od toga  jedan u PL.

Od toga najvazniji po meni onaj protiv shahtara u pobjedi 3-2.

Liga prvaka 1

Evropska liga 4

PL 1

Carling cup 2

FA cup 2

4 asistencije od toga 3 u karling kupu ...

Sto je po meni vrlo losa statistika, te nadam se da cemo ga se na ljeto rijesiti.

Uvjek ista priča kad se dovodi jeftino neki igrač. Odmah taj nema kvalitet, bit će na klupi, na tribinama, u pizdi materini.. Otkud znate to sve, majke vam...

Pustite nek čovjek potpiše, nek zaigra, nek odigra par utakmica pa onda komentarišite ga. Ovdje sigurno niko ne prati švicarsku ligu, Basel, al svejedno znaju da najbolji igrač svicarske lige i najbolji egipatski igrač, u Chelseaju ima mjesta samo na klupi i tribinama. Ma bravo..

Ne kažem ja da on nije kalibar za Chelsea iskreno nisam ga pratio uopšte, prije sam čitao da ga povezuju sa Lpoolom ali nije mi se dalo da ga gledam da vidim šta zna ne zna...

Treba mu dati priliku mislim nije momak kriv što je Mata otišao a on došao kao njegova zamjena neka ga neka se dokaže, iako trebaće vremena da se Tata preboli...

EGIPATSKI RONALDO =)) =))

Egipatski Messi mu je nadimak :D

Inače koliko vidim ljudi po netu su oduševljeni - prvi egipćanin i jedan od prvih (ako ne i prvi) arap koji je potpisao za veliki klub i naravno mu žele sve najbolje.

Već sada komentatori s al-jazeere nariču kada neko zabije gol, kada ih salah počne trpati neće im biti kraja :)

Ja mislim da će se odlično snaći u klubu. Ne zaboravite da je on jedini pravo DESNO KRILO, jer su i Willian i Hazard i Schurrle igrači koji su po vokaciji ili AMF ili lijevo krilo. A Salah je baš desno krilo. Oscara tu ne računam, jer on inače igra u sredini, a na poziciji krila se i nije nešto pokazao.

Ja mislim da će se odlično snaći u klubu. Ne zaboravite da je on jedini pravo DESNO KRILO, jer su i Willian i Hazard i Schurrle igrači koji su po vokaciji ili AMF ili lijevo krilo. A Salah je baš desno krilo. Oscara tu ne računam, jer on inače igra u sredini, a na poziciji krila se i nije nešto pokazao.

Izvinite zbog offtopic-a ali zasto ti Cae toliko hejtas Oscara o.O?

Ne mozete ba reci da je Moses bio los u Chelsea-u, sto se mene tice dobar je ali kod moua se moras bas dokazati da bi igrao inace nogaa :P

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.