Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mohamed Salah (2014-2016, 19 nastupa)

Istaknuti odgovori

Alexis je igrao u Italiji i bio jedan od najboljih igrača. Danas je jedan od najubojitijih u Premiershipu. Pogba je bio u Engleskoj gdje se i nije baš snašao pa je sada najbolji igrač Serie A, a kojeg svi mi ovdje želimo vidjeti.
U dobroj smo poziciji jer je tu Hazard, jer je Costa nazabijao golova u prvom dijelu sezone, jer se Fabregas naasistirao a već nekoliko utakmica obojica su blago rečeno loši. Bane nas je nekoliko puta izvukao, Terry također. Gdje su tu Willian i Oscar? Šta su oni do sada uradili?
  • Odgovori 560
  • Pregledi 42,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Alexis je igrao u Italiji i bio jedan od najboljih igrača. Danas je jedan od najubojitijih u Premiershipu. Pogba je bio u Engleskoj gdje se i nije baš snašao pa je sada najbolji igrač Serie A, a kojeg svi mi ovdje želimo vidjeti.
U dobroj smo poziciji jer je tu Hazard, jer je Costa nazabijao golova u prvom dijelu sezone, jer se Fabregas naasistirao a već nekoliko utakmica obojica su blago rečeno loši. Bane nas je nekoliko puta izvukao, Terry također. Gdje su tu Willian i Oscar? Šta su oni do sada uradili?

Oscar je dobar, i asistencije i golovi...

Salah je dobijao priliku samo za vrijeme posta, a tada je bio veoma iscrpljen i nije mogao pokazat svoj raskosni talenat. Sad kad igra van Ramazana dominira. 

Ove sezone Salah u Chelseaju nije dobio šansu. Ne možeš gurnuti igrača u prvi sastav nakon što 2-3 mjeseca nije odigrao poštenu utakmicu, nego je samo trenirao. Tako je bilo sa Salahom protiv Shrewsburya ili Sportinga, pa i onaj kratki ulazak u porazu od Spudsa.

Jednostavno čovjek ispao iz ritma, ne može se očekivati spektakularan nastup kad je igrač toliko dugo van takmičarskih tekmi.

Sad je u Fiorentini i pokazuje da nije škart roba. Isto tako morate shvatiti da Chelsea ne dovodi neke talašike, sve su to manje ili više dobri, talentirani mladi momci i nije čudo da mnogi od njih u drugim klubovima počnu taj talent ostvarivati jednostavno jer imaju više prostora za igru i dokazivanje, jer ti klubovi trpe i njihove greške, loše poteze.

Isto tako budite sigurni da će u budućnosti biti pogrešaka u procjeni tipa Matić, u to sam uvjeren. To će se dešavati jer uglavnom ne vjerujemo i nemamo strpljenja za mlade igrače. Nažalost, De Bruyne jeste jednim dijelom u pravu kad je rekao da bi 'dobio više minuta da je plaćen skuplje'.

Ja ipak mislim da je liga ta koja mu godi odnosno ne godi.Mozda i sistem igre.Ko ce ga znati.Sreca nasa pa je posudjen i nadati se da ce se vratiti jer je prije svega mlad igrac i jos ljevak a danas je sve manje i manje kvalitetnih igraca koji igraju lijevom nogom.

Moze KDB biti u pravu I 300 I 500 % al on je taj koji je na kraju trazio da ode

Jest golema je istina da Celzi nije raj na zemlji za mnoge stvari ali nije bas da se ne moze uspeti

Jedan Azpi je izbacio Kola,Zuma spletom okolnosti izbacio Kejhila,Kurtonja ce izbaciti ceha ne zato sto je placen nego zato je je fantastican golman

Treba mnogo,mnogo stvari da se pogodi al jbg,kol se povredio,naso se tu azpi i tolko

Nije fudbal samo fizicki sport,treba I psihicki biti jak da bi se uspelo a ne na prvu prepreku odma da povijes rep I da pobegnes

Kolko je Kosta samo trpeo na pozajmicama,pa je bio u senci Falkaa dok nije docekao svoju sansu I iskoristio je

Jebiga chiba, sva ta priča pada u vodu kad se osvrneš na tri i pol mučne godine s Torresom, kad su prvo Sturridge, pa kasnije i Ba, trunuli na klupi, dok je on drkao kurac u napadu. Možeš reć šta god hoćeš, ali opovrgnuti da je Torres konstantno forsiran samo zato što je bio skuplji od sve i jednog drugog napadača apsolutno ne možeš. Lukakua neću ni spominjati, mada bih mogao.

Ma haj znaj kakav bi bio da je guran kao duduk.

Evo vec pojedinci pisu lose o cuadradu a nije uvezao 2 utakmice. Ispast ce willian igracina na kraju a nema sporijeg krila u evropi kad su upitanju napadi.
  • 2 sedmice kasnije...

Messalah u akciji

https://www.youtube.com/watch?v=5u5sr4STf7M

Ne treba ga vraćati jer nije isto Premier liga i Serie A, što znači da bi trebalo uzeti dobru paru za njega. Taman da imamo pokrića za nekog drugog igrača.

Ne vredjam Kalco, ali liga u kojoj Nenad Tomovic igra standardno u nekoj ekipi koja je pri vrhu meni je savrsen odraz kvaliteta iste :D

Iz iste lige smo doveli papreno skupo pojacanje. 

Malo off topic kad već to spomenu, al moram se čuditi kako naša Uprava ne gleda više prema francuskoj ligi kad je činjenica da smo neke od najboljih pojačanja odatle doveli. Cech, Drogba, Essien, Malouda, Hazard, Gallas.. Sve odlični igrači za nas.

Malo off topic kad već to spomenu, al moram se čuditi kako naša Uprava ne gleda više prema francuskoj ligi kad je činjenica da smo neke od najboljih pojačanja odatle doveli. Cech, Drogba, Essien, Malouda, Hazard, Gallas.. Sve odlični igrači za nas.

Onaj sto bombarduje sad po Francuskoj bi bio sjajno pojacanje. Mislim da se na L preziva.

gleda kako ne gleda,samo što nismo ništa postali o tome

pa imamo tamo onog klinca,golmana,dal ilario(ako nisam prolupao) ide sa njim da radi

imbula je bio na meti,pokušali da ga dovedu al nas je njegov otac ispalio...

ima još primera,kolko puta naletim na netu al ne da mi se sve kačiti

problem je i u tome što se te "skauting priče" najteže kopaju a neke isplicaju i tek posle par godina (npr.imbula)

Zato što imamo nekog debila u Upravi koji dovodi brazilske poluigrače tipa Willian, Oscar, Ramires a još malo i Kenedy.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.