Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mohamed Salah (2014-2016, 19 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 560
  • Pregledi 42,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Daleko mu kuca bila

Po mom misljenju nece imati takav ucinak u Celziju nikad
Igrac kome treba prostora gde dolazi do izrazaja njegova brzina,slab je sa driblingom
Mi kako redovno igramo sa nekim bunkerima a za kontre smo tutubani,bolje da se proda

Stavi recimo salaha u Arsenal I verujem da bi njima odgovarao,egipatski Volkot

Mi dok ne kupimo neko kontra krilo,kao Azar samo da bije levom,nece nas sunce obasjati

Kao ste rekoh juce. Bio jednom jedan Inter. Ovom Salahu svaka cast. Fiorentina uvalila Celsiju Kvadrada plus dobila 20 milki i podjednako vrhunskog igraca, mozda i boljeg nego sto je Kvadrado. Mnogo dobar posao.

Kao ste rekoh juce. Bio jednom jedan Inter. Ovom Salahu svaka cast. Fiorentina uvalila Celsiju Kvadrada plus dobila 20 milki i podjednako vrhunskog igraca, mozda i boljeg nego sto je Kvadrado. Mnogo dobar posao.

I još ovaj mlađi 4 godine. Kakav posao su ljudi odradili jebote. Mada nije loše za nas jer kod nas Salah nije mogao turiti u prazan gol.

https://twitter.com/22mosalah/status/572161613953937409

prevod: četiri gola u pet utakmica 1f602.png1f602.png1f602.png jebo li vas kvadrado zulu warrior 

Čovjek se jednostavno preporodio odlaskom iz Chelsea. Bravo Salah. Bravo. Bravo.
http://www.whoscored.com/Articles/mjsh9fwpdk-ydom1w3z5xa/Show/Player-Focus-Salah-Effect-Has-Fiorentina-Dreaming-of-Return-to-Former-Glories
Oscar ako nastavi sa ovakvom igrom ne sumnjam da će ga Murinjo prodati. On je 10ka koja igra na jednoj od ključnih pozicija gdje treba češće zabijati i asistirati. Nije on igrač koji će iznenaditi ako tim igra loše niti je igrač koji donosi prevagu na terenu.
Naša igra se svodi na odličnu igru Hazarda. On je nama sve u napadu a Willian i Oscar samo popunjavaju prazna mjesta.
Nisu oni loši ali koliko su plaćeni i kakav status imaju u klubu moraju puno bolje.
Ja sam da Brazilci napuste Chelsea jer nisu ništa bolji od onih koji su otišli.

Nije da Salah nije imao prilike.OK mozda je to malo,ali to sto je igrao je bilo i vise nego ocajno.Koliko je italijanska liga spora odnosno koliko se sporije igra vidi se odmah na prvu golim okom.Salah kad dobije loptu izgleda ala Messi.Ne kazem da je Italijanska liga krs,ali po tempu i nacinu igre totalna suprotnost od Premiershipa.E tu dolazi do problema kada je Salahova igra u pitanju.Njegovo najjace oruzje brzina uopste ne dolazi do izrazaja i onda mozes da ga jebes.

Ali zar ćemo nakon svakog gola nekog našeg posuđenog igrača ili prodatog igrača sliniti za njima, ne razumijem, kada je Salah bio kod nas bila je priča "ma samo neka ide iz kluba dok još možemo uzeti neke pare za njega" evo sada Salah dao par golova odmah ga daj nazad. Uporedite Seriu A i Premiership i uporedite Chelsea i Fiorentinu, pa ja mislim da tu nema ni 2% sličnosti, Salah je igrač koji treba prostor, koji treba slobodu, gledam ga sinoć kako se nakon izgubljene lopte uopšte ne vraća nazad, možda je to ideja Montelle, ali kod Mourinha ono ne prolazi. Igrači koji su napustili klub su napustili sa razlogom, igrači koji su ostali su ostali sa nekim razlogom, imamo rezultate i u dobroj smo poziciji u dva najveća takmičenja, što dokazuje da nismo pravili pogrešne poteze.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.