Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mohamed Salah (2014-2016, 19 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 560
  • Pregledi 42,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Gdje je danas ovaj tvoj Igi, jebo te hljeb. Obaraju me jedino oni na tiketu! Tekmu pauze uzeo ili sta... :)

Gdje je danas ovaj tvoj Igi, jebo te hljeb. Obaraju me jedino oni na tiketu! Tekmu pauze uzeo ili sta... :)

Nije igrao on danas. Da je igrao bilo bi 5-2 za Lyon. Vidiš odmah kakva je igračina, čim ne znaju hodat bez njega...

Messalah u akciji

https://www.youtube.com/watch?v=5u5sr4STf7M

Kakva je ovo odbrana, šta je ovo? Pretrčao je 50 metara bez da je imao ikakav kontakt s protivničkim igračima. Genijalno.

OVo je vec zanimljiva situacija... 

Dodje nam igrac iz Serie A, masa komentara ovde kako je odlican, treba ga podrzati, dati mu sansu....

Ode nam igrac u tu istu ligu, igra bolje od ovoga sto nam je dosao, i njegov se ucinak omalovazava slabim kvalitetom lige u koju je otisao... 

Fantasticno, zaista.

• 2 sedmice kasnije...

Lik razvaljuje.Ja ne znam da li je to do ekipe ili do lige ali on na terenu djeluje ala Maradona.

Fora je samo što moraš igrača ubaciti u igru ako želiš nešto od njega i ako želiš da on nešto pokaže.

Fora je samo što moraš igrača ubaciti u igru ako želiš nešto od njega i ako želiš da on nešto pokaže.

To je slucaj i sa Cuadradom danas.Nema lik dovoljno minuta na terenu a i ono sto odigra to je vecinom kada se brani rezultat i kada je njegova igra dosta limitirana raznim defanzivnim zadacima.
Sto se tice Salaha zaista me je iznenadio.OK znao sam kakav je bio u Baselu medjutim trenutno u Fio igra za jos jos jedan nivo kvalitetnije nego lani.Golovi su mu takodje jebacki a da ne pricam o driblinzima kojim mami uzdahe svima koji ga gledaju.

E sad moze li mi neko reci,da li mi odlucujemo o njegovoj sudbini kao posudjenog igraca ili je sklopljen neki ugovor po kojem Fiorentina ima pravo da ga otlupi bez nase odluke ili slicno?

Salah se neće vratiti u Chelsea, znači nema šanse..

Što se tiče otkupa njegovog ugovora, situacija je jasna, Fiorentina ima pravo prvootkupa, ali se naravno o uslovima otkupa mora dogovoriti sa nama, ako se Chelsea i Fiorentina ne dogovore Salah se vraća.

Fazon je što je Habibi dobio dovoljno prilika u plavom dresu a u sjećanju ostaje gađanje pomoćne tribine protiv Šruzbrzbija ili kako već.

Ko mu jebe mater, nek ga otkupe i nek gradi kult Maradone u Italiji. Ne mogu mu ništa, samo ih pretrčava.

Fazon je što je Habibi dobio dovoljno prilika u plavom dresu a u sjećanju ostaje gađanje pomoćne tribine protiv Šruzbrzbija ili kako već.

Fernando Torres like this.....

• 4 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Fiorentina are "optimistic" they will extend the loan deal of Chelsea winger Mohamed Salah for another season. "We are working on it," Fiorentina president Andrea Della Valle said to the Italian press. "It's the crucial day and I'm personally optimistic. "Of course, in football anything can happen but we will see what the outcome is tonight."

Hmmm

Zanimljiva je situacija sad ovdje.

Fiorentina mu je ponudila platu od 3m eura nakon poreza, a imao je rok da se izjasni do večeras u 20:00h. U međuvremenu, Fiorentina je platila Chelseaju milion eura za posudbu i naredne sezone, čime je osigurala da će ostati u klubu barem do ljeta 2016. godine. Međutim, umjesto da se Salah izjasni pristaje li ili ne na ponudu, on se nije uopšte izjasnio. I sada imamo sljedeću situaciju: Fiorentina je platila za posudbu i sad je upisano da će primati staru platu od 1.8m eura godišnje, a on se ne izjašnjava jer navodno ne želi ostati. Sad Fiorentina ima igrača u ekipi koji ne želi ostati, i šta sad da radi? Ne može ga prodat jer nije njihov, a ni pustit besplatno jer su dali milion eura. A da je pristao, otkupili bi ga od Chelseaja.

Uglavnom, mindblow.

O Salase mater ti jebem glupu.

Sumnjam da ovaj debil i zna citati, covjek dobije takav ugovor i ne da odgovor na to. Pa mati moja kakve pacijente mi imamo u klubu pa to nema nigdje..

https://twitter.com/DavidAmoyal/status/616729015693516800

Fiorentina prijeti da će ići do FIFA-e ako treba kako bi ostvarila svoja prava.

A ovdje je Salah ispao šupčina, zavlačio ih je maksimalno i pošteno sjebao.

Porasli mu apetiti nakon jedne dobre sezone, misli može igrat u Realu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.