21. mart 2015.11 god. comment_209605 Onaj sto bombarduje sad po Francuskoj bi bio sjajno pojacanje. Mislim da se na L preziva. Prijavi
21. mart 2015.11 god. comment_209611 Gdje je danas ovaj tvoj Igi, jebo te hljeb. Obaraju me jedino oni na tiketu! Tekmu pauze uzeo ili sta... :) Prijavi
21. mart 2015.11 god. comment_209618 Gdje je danas ovaj tvoj Igi, jebo te hljeb. Obaraju me jedino oni na tiketu! Tekmu pauze uzeo ili sta... :) Nije igrao on danas. Da je igrao bilo bi 5-2 za Lyon. Vidiš odmah kakva je igračina, čim ne znaju hodat bez njega... Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209969 Gledam pregled liga Evrope, kako ovaj covek igra.... Bez komentara... Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210079 Messalah u akciji https://www.youtube.com/watch?v=5u5sr4STf7M Kakva je ovo odbrana, šta je ovo? Pretrčao je 50 metara bez da je imao ikakav kontakt s protivničkim igračima. Genijalno. Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210430 OVo je vec zanimljiva situacija... Dodje nam igrac iz Serie A, masa komentara ovde kako je odlican, treba ga podrzati, dati mu sansu.... Ode nam igrac u tu istu ligu, igra bolje od ovoga sto nam je dosao, i njegov se ucinak omalovazava slabim kvalitetom lige u koju je otisao... Fantasticno, zaista. Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210445 Trebalo je i Salahu dati sansu. Ali liga je kurcina pa taman moj stari igrao u njoj Prijavi
4. april 2015.11 god. comment_211775 Lik razvaljuje.Ja ne znam da li je to do ekipe ili do lige ali on na terenu djeluje ala Maradona. Prijavi
4. april 2015.11 god. comment_211779 Lik razvaljuje.Ja ne znam da li je to do ekipe ili do lige ali on na terenu djeluje ala Maradona. Fora je samo što moraš igrača ubaciti u igru ako želiš nešto od njega i ako želiš da on nešto pokaže. Prijavi
5. april 2015.11 god. comment_211814 Fora je samo što moraš igrača ubaciti u igru ako želiš nešto od njega i ako želiš da on nešto pokaže. To je slucaj i sa Cuadradom danas.Nema lik dovoljno minuta na terenu a i ono sto odigra to je vecinom kada se brani rezultat i kada je njegova igra dosta limitirana raznim defanzivnim zadacima. Sto se tice Salaha zaista me je iznenadio.OK znao sam kakav je bio u Baselu medjutim trenutno u Fio igra za jos jos jedan nivo kvalitetnije nego lani.Golovi su mu takodje jebacki a da ne pricam o driblinzima kojim mami uzdahe svima koji ga gledaju. E sad moze li mi neko reci,da li mi odlucujemo o njegovoj sudbini kao posudjenog igraca ili je sklopljen neki ugovor po kojem Fiorentina ima pravo da ga otlupi bez nase odluke ili slicno? Prijavi
5. april 2015.11 god. comment_211817 Salah se neće vratiti u Chelsea, znači nema šanse.. Što se tiče otkupa njegovog ugovora, situacija je jasna, Fiorentina ima pravo prvootkupa, ali se naravno o uslovima otkupa mora dogovoriti sa nama, ako se Chelsea i Fiorentina ne dogovore Salah se vraća. Prijavi
5. april 2015.11 god. comment_211845 Fazon je što je Habibi dobio dovoljno prilika u plavom dresu a u sjećanju ostaje gađanje pomoćne tribine protiv Šruzbrzbija ili kako već. Ko mu jebe mater, nek ga otkupe i nek gradi kult Maradone u Italiji. Ne mogu mu ništa, samo ih pretrčava. Prijavi
5. april 2015.11 god. comment_211851 Fazon je što je Habibi dobio dovoljno prilika u plavom dresu a u sjećanju ostaje gađanje pomoćne tribine protiv Šruzbrzbija ili kako već. Fernando Torres like this..... Prijavi
7. april 2015.11 god. comment_212146 Fiorentina have decided to trigger the option to extend Mohamed Salah's loan next season before buying him on a permanent basis next year. Meni se svidja :D Prijavi
30. april 2015.11 god. comment_215678 http://www.germanijak.hr/vijesti/egipatski-messi-je-poslao-odbijenicu-mourinhu/9121 Jako gotivan igrač. Nadam se da se neće vratiti u Chelsea. Povratak bi ga sjebao, on zaslužuje bolje. Prijavi
1. maj 2015.11 god. comment_215823 Mislim da on nema budućnost u Chelsea, čini se da je Seria A prava liga za njega Prijavi
22. juni 2015.11 god. comment_221377 Fiorentina want to extend loan for Mohamed Salah by a year for £1m. If he refuses Chelsea can't loan him out elsewhere. #CFC [Sky Sources] Prijavi
22. juni 2015.11 god. comment_221418 Da, mora pristati, ili da ga vratimo i da nam igra. U suprotnom ce otici zauvijek :D Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222539 Fiorentina are "optimistic" they will extend the loan deal of Chelsea winger Mohamed Salah for another season. "We are working on it," Fiorentina president Andrea Della Valle said to the Italian press. "It's the crucial day and I'm personally optimistic. "Of course, in football anything can happen but we will see what the outcome is tonight." Hmmm Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222794 Zanimljiva je situacija sad ovdje. Fiorentina mu je ponudila platu od 3m eura nakon poreza, a imao je rok da se izjasni do večeras u 20:00h. U međuvremenu, Fiorentina je platila Chelseaju milion eura za posudbu i naredne sezone, čime je osigurala da će ostati u klubu barem do ljeta 2016. godine. Međutim, umjesto da se Salah izjasni pristaje li ili ne na ponudu, on se nije uopšte izjasnio. I sada imamo sljedeću situaciju: Fiorentina je platila za posudbu i sad je upisano da će primati staru platu od 1.8m eura godišnje, a on se ne izjašnjava jer navodno ne želi ostati. Sad Fiorentina ima igrača u ekipi koji ne želi ostati, i šta sad da radi? Ne može ga prodat jer nije njihov, a ni pustit besplatno jer su dali milion eura. A da je pristao, otkupili bi ga od Chelseaja. Uglavnom, mindblow. Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222823 O Salase mater ti jebem glupu. Sumnjam da ovaj debil i zna citati, covjek dobije takav ugovor i ne da odgovor na to. Pa mati moja kakve pacijente mi imamo u klubu pa to nema nigdje.. Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222844 Bacio ih na ignore brat, dobra taktikaGesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222848 https://twitter.com/DavidAmoyal/status/616729015693516800 Fiorentina prijeti da će ići do FIFA-e ako treba kako bi ostvarila svoja prava. A ovdje je Salah ispao šupčina, zavlačio ih je maksimalno i pošteno sjebao. Porasli mu apetiti nakon jedne dobre sezone, misli može igrat u Realu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.