Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Tek sam ga prije par dana počeo razumijevati.

Radim na X radnom mjestu kraće vrijeme i zahvalan sam što mi je pružena prilika da radim... I sad dobijam ponudu od Y firme da radim za njih za mnogo veće pare... Naravno odmah sam prihvatio. Isto i fudbaleri rade - oni su profesionalci i idu gdje im je bolje.

Ali ne podržavam način na koji je htio isforsirati taj prelazak u Kinu.

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Ne bih se složio, više je ovakva nekakva situacija: Radiš u X firmi, koja je jedna od najboljih u svom područiju, unutar nje imaš se šanse baviti najznačajnim poslovima tvoje struke i surađivati s najvećim svjetskim stručnjacima, samim time i masu prostora za osobni napredak. Dobiješ ponudu Y firme gdje ćeš zarađivati 2 ili 3 puta više, ali je firma bezvezna, ljudi kojima ćeš surađivat su nikakvi i ne pruža ti nikakv prostor za napredak. Čeka te lagodan život, ali ako si iole ambiciozan onda i poprilično dosadan i ne izazovan. Hoćeš li prihvatit posao? A pri tome je u Costinom slučaju i u firmi X dovoljno velika plaća da teško ćeš je potrošit za vrijeme života.

Tek sam ga prije par dana počeo razumijevati.

Radim na X radnom mjestu kraće vrijeme i zahvalan sam što mi je pružena prilika da radim... I sad dobijam ponudu od Y firme da radim za njih za mnogo veće pare... Naravno odmah sam prihvatio. Isto i fudbaleri rade - oni su profesionalci i idu gdje im je bolje.

Ali ne podržavam način na koji je htio isforsirati taj prelazak u Kinu.

sjećaš se šta si mi obećo kupit od prve plate ? hehe

inače ovo mu je 100ti nastup u pl hehe

• 2 sedmice kasnije...
Od onog skandala uopšte ne igra kao stari Diego,nema želje za igrom,ne pokazuje agresivnost,počeo opet udarati se sa protivnikom,djelovao totalno nezainteresirano,penal izveo ko amater,ako ne želi igrati i ne treba nek sjedi na tribinama.
Nije ni meni toliko do penala koliko mu je naglo opala forma od onog skandala,dao gol protiv Hulla,ali apsolutno osim toga ništa nije pokazao.

završio se prelazni rok... prošla tekma se Liverpulom pa sad imamo praznog hoda koji dan

da li može da se ubaci neka anketa o Kosti, da li smo za ostanak, produženje ugovora, tako nešto, ono, otprilike sam pohvatao ko šta misli o njemu ali baš me interesuje kakvo bi stanje bilo na papiru Za ili Protiv 

Apsolutno sam za njega, meni jedan od dražih igrača, na temelju dvije utakmice dajete neki sud, a zabio još prošlu... Pa hazard je kriminalan mjesec dana pa nitko ništa. Ja ne znam kome je to u interesu da njega zamjenimo slabijim igračem, jer boljeg ili jednakog nećemo sigurno naći. Jedan od igrača koji vuče ekipu, karizmatičan, pobjednik, sve što chelsea predstavlja

Losija predstava nego inace, ali opet i takav umalo da donese pobjedu. Ko zna, mozda je i namjerno lose osutao :D A mozda je imao i veliku zelju da zabije za pobjedu ili da zabije za svoj licni interes :D Ko ce ga znat s njim, na kraju mu bas pristaje taj nadimak amazonac

Ja bih ga prodao istog trenutka za dobro masne pare, objektivno gledano izgubicemo dosta, ali ja licno ne zelim igraca koji ne postuje klub i koji nece uvijek raditi za dobrobit istog. On je radio, cak i vecinu vremena, lik je ginuo na terenu, ali se posrao po svemu tome i od mene nema respect i tesko da ga moze ikad vise zaraditi.

A bas sam mislio da smo nasli i odanog igraca i svjetsku klasu, koji stvarno ljubi i voli nas grb...

I ja sam Costu najvise gotivio. Nakon one sapunice, totalno mi je opao u ocima. Jebe mi se koliko nam znaci, ako ne zelis druze igrati za ovaj klub, mrs i tri pm. Isto vazi za sve druge. 

Ovo ne govorim zbog promasenog penala, naravno svakom se desava. 

Ja se još nadam da će on ipak ostati u Chelseau i nakon ove sezone. Jer stvarno je sila napadač fizički jak,ima zavidnu brzinu,dobar na lopti. Teško će biti naći napadača koji ima sve to i koji će funkcionirati u našem sistemu.

I ja sam Costu najvise gotivio. Nakon one sapunice, totalno mi je opao u ocima. Jebe mi se koliko nam znaci, ako ne zelis druze igrati za ovaj klub, mrs i tri pm. Isto vazi za sve druge. 

Slažem se u većoj meri, samo što je to mene razočaralo iz drugog razloga. Costa, realno, nije nikad delovao kao čovek koji bi bio previše lojalan i privržen nekom klubu, međutim, mislio sam da je ambiciozniji i da mu je preče da uradi što više može u karijeri nego da uzmima novac u kini i da se zeza dok u prime-u karijere. Ipak, zaslužuje respekt za sve što je uradio i čini za tim, za svoje celokupno zalaganje, glad za pobedom, mislim da bi i utakmice na terminu jednako ozbiljno shvatio.

Briga me za njegove emocije, dokle god on pruza najbolje i daje sve od sebe zelim ga u klubu, jer nitko ne moze poreci da je u takvom stanju jedan od najboljih napadaca i bas napadac po nasem stilu

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.