Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...
Opet pretjerujete malo..nemogu jednostavno cut da odrasla osoba kaze za klasicnu devetku:"pored gola ocajna partija".
Kao prvo covjeku je posao da daje golove , i mozemo mi pricat sto ocemo, ali Diego svoj posao radi.
Kao drugo partija nije bila uopce toliko ocajna . kretnje u prostoru i otvaranje prostora na razini , kao i uvijek kod njega.zna ga malo zakomplicirat s loptom ali nebi mu to zamjerio, oduvijek je takav igrac.
Uglavnom trebali bi svi skupa ohladit malo, i jednostavno prestat hejtat igraca na osnovu onih medijskih natpisa od prije 30-ak dana.Jer otada vecina vas svaki njegov potez i utakmicu gleda pod povecalom i ocekuje neka cuda nevidena da bi bili i malo zadovoljni.Ja sam također bio ljut i bijesan, ali kada malo bolje pogledam uzet cu te informacije s rezervom.
Slusao sam i Conteove intervjue na tu temu i jednostavno mi nema nikakve logike da igrac koji je u Diegovoj poziciji , u ovom trenutku , bas tako jako zeli u tu Kinu. Tako jako da se svađa i buni te riskira sve sto ima u klubu koji je na dobrom putu da postane prvak najjace lige svijeta.
Ako ode nakraju sezone u redu, nek ide..ali sada moramo biti zadovoljni onim sto imamo i nesmijemo pretjerivat u kritikama.
A budimo realni...imamo jednog od najjacih napadaca svijeta

Koliko god je jak u utrcavanjima i igri iza protivnicke odbrane kad ima prostora, toliko je uzasan kad treba odigrati kratko dodavanje. Pitam se samo koliko smo napada i izglednih situacija propustili zbog njegovih losih odluka, sebicnosti, nesposobnosti da odigra pas ili vrati povratnu... Cak i gradjenje, skok igra mu nisu jaca strana. 

Ono, kritikovali smo Lukakua po ovom pitanju, ali mislim da Costa nista nije bolji. Vjerovatno klub ne zeli ponovo ulaziti u trazenje igraca za tako vaznu poziciju, ali ako Kinezi pokucaju na ljeto sa nekih 80-100 miliona treba dobro razmisliti.

Ne verujem ja u to, ta vest je po mom misljenju recikliranje tvita koji je Duncan preneo jos u januaru

Samo kad odes kod tog lika na tviter vidis da je slab kalibar i verovatno trazi priliku da privuce paznju na sebe

Da se razumemo, ne kazem da nije istina samo kazem da nije nista novo
Volio bih da napokon ove sezone bude najbolji strijelac lige ali je gusto na vrhu. Jel on sad treći iza Ibrahimovića i Aguera?

Poslano sa mog Samsung Galaxy Note 4 koristeći Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.