Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

juče je bio onaj stari dobri Amazonac, uspeh je to, kontrolisao se 28 kola

Neka je, pa treba i nase boje neko da brani :D

nema svrhe sad pljuvati ga, nije otišo u januaru dakle i dalje je naš igrač i to je ono što je bitno

sad je problem taj što je totalno pao i ove zadnje 2 utakmice je pored toga krenuo ponovo da se majmuniše

jest imao je par dobrih poteza, ne sporim ali ne može da se uporedi sa onim što je radio u periodu pre toga

no nije samo on problem, eno i Alonsa koji se gubi pa i dalje igra

na drugu stranu dobili smo mnogo sa rotacijama Matić-Fabregas i Vilijan-Pedro

ovde Konte ne menja i možeš samo da se ubiješ zbog toga

Sve sam vise za njegovu prodaju. Dosta je razloga i mislim da se sada moze neka dobra trgovina odraditi, ima tu potencijalnih pojacanja koji bi mogli donijet kvalitet, nije bas da je Costa nezamjenjiv kao sto je Eden recimo.

Dobro, ako je Pogba kriv primjer, eno ti Higuain koji ima 29 godina i prodan je za 90M... Uglavnom moja poanta je da su cijene danas takve da se za napadača kalibra Coste treba tražit min 100M jer ćeš ih vjerojatno i dobit pogotovo ako su kinezi još zainteresirani.

Treba shvatiti i Costu, čim je došao u Englesku novinari su se fokusirali na njegovu lošu stranu,naravno tu je bio Specijalni koji mu je govorio da udara protivnike bez razloga.Novinari bi i u slučaju da on uradi nešto dobro opet tražili mu dlaku u jajetu i ukazivali i eto dan danas nisam sreo nijednog lika koji ne navija za Chelsea da poštuje Diega Costu.U Španiji se nije toliko uperivalo prstom na njega.Ni meni se ne sviđa način na koji pokušao otići,ali opet treba shvatiti jer nitko ne bi volio biti u situaciji Diega Coste.

ali sad ga niko ne dira, čak ga ljudi hvale i iskulirali su ga, gledam svaki MOTD i ostale emisije, štampu njihovu čitam redovno, apsolutno ništa negativno o njemu

ovo sad ako ode je čisto zbog para, na leto je bila druga priča i to stoji ali onda se popravila situacija,sredio se i u decembru se pisalo da je voljan da potpiše novi ugovor, kako je sve super bla, bla, bla 

onda 10 dana nakon toga dolaze Kinezi i preko noći se sve promeni

Covjek poletio za parama i to je sva prica. Davao je sve za ovaj klub i zato ga respektujem, a u jednu ruku je razumljivo da jedan takav lik koji je dosao iz takve bijede leti za tim silnim novcem, druga stvar je sto je meni ko navijacu chelsea krivo.

Stvari su jasne, ako zeli da ide nek ide i to vazi za svakog, mi cemo dobro proc kako god okrenes. Uzet cemo dobre pare i mozemo da dovedemo istu ili cak bolju opciju.

Svakako sam ravnodusan na ovo pitanje postao...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.