Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Podržavam ovo što je odlučio Conte, kada je Costa izazvao nemir u ekipi izbacio ga je iz konkurencije za utakmicu, mi pobjedili ekipa se nija bavila oko te situacije. Sada odlučio da ne vodi nikakve razgovore, da se ne dodvorava niti pali vatru već da Costa svojim ponašanjem i pristupom na treningu pokaže da li planira da igra protiv Hulla.

Slažem se, taj luđak nam je od ogromne važnosti, suvišno je pričati šta i koliko nam znači, zato treba smiriti strasti i pokušati naći zajednički jezik da se odradi ova sezona i izvuće iz nje najviše koliko je moguće. Nije sada vrijeme za teške karaktere, treba gledati timsku korist pa na ljeto šta bude. Sutra se ekipa počinje spremati za Hull, meni bi bilo drago da vidimo Costu na terenu protiv Hulla..

Nego šta mislite da li mu treba dati tu platu od 300 000 sedmično ako je tačno da toliko traži?

Nakon svega ovoga da mu idemo uz nos i damo 300k, ne ! Treba da bude sretan ako mu se ponovo ponudi onaj ugovor od 200k usta ga jebem. Majčino mlijeko mora propišati do kraja sezone kako bi imalo opravdao sve ovo sto je uradio u proteklih par dana

President of Tianjin Quanjian; "We have reached an economic agreement with Diego Costa, but chelsea won't talk until june"

here's the full quote from Yuhui (owner of Tianjin Quanjian FC): "If [the rule] had been '4+1' as in the past, then we would have made a big investment this year, but now it seems to be changed to three. This situation has brought a change to our signing plans. The online reports about Costa, it's true we'd like him, and we made an offer for Cavani and were deep in negotiations. We couldn't afford to wait half a season. We continue to wait and suffer, but at the end of the day, we'll get someone.We have targeted a lot of strikers, and made an offer for Benzema, but with this policy change, we are very helpless. Mendes came to my home a few days ago and we also had ideas about Costa, but in the process were ready to sign two players, the contracts were done, the price was good - Falcao and [Benfica striker] Raul Jimenez. The contracts were ready, the two players ready to sign, and then we get the news about the salary limits and restrictions on foreign players, so that made us change."

https://twitter.com/DuncanCastles/status/821282755535405056

Znaci jasno je kao dan ako je uopste i bilo sumnje. Nikakve povrede nije bilo vec je u pitanju odlazak u Kinu. 

Puuu nabijem i Costu i njih na qrac. Sad bih ga momentalno prodao pa kud puklo da puklo.

Razocarao me Costa! Sto mu je ovo trebalo odradi sezonu do kraja i onda idi a ne na pola sezone pregovara s kinezima ostavlja klub i ekipu na cjedilu.Osvoji titulu i idi u PM.Podrska Konteu

Da li zaista misliš da će kineska liga privući veliku publiku jednog dana?

To sam rekao više u šali, makar kad bolje razmislim, zašto ne? Publika (većina) gleda ono gdje je kvaliteta i poznati igrači. Zašto su Engleska ili Španjolska liga popularnije od Bosanske ili Austrijske, pa zato jer su ove kvalitetnije i imaju popularnije igrače. Ako Kina ovako nastavi sve više i više će top igrača i trenera odlazit tamo, oni koji odu mladi će postajat legende a i vjerojatno će njihovi klubovi sve više ulagat u akademije pa će nastat i koji dobar domaći igrač... Ako jednog dana uspiju doseć razinu europskih liga (a nema razloga da ne uspiju jer danas je u nogometu kvaliteta = novac) onda će doći i publika...

Jedina im je mana azijska liga prvaka koja je bezvezna...

Naravno, sve to može doći tek za 10-15-20 godina a do ona tko živ tko mrtav, svašta se može promijenit u svijetu pa je teško išta predviđat...

Bolila ga leda i sad se vratia momcadi ne treba se pravit od buhe slona contw nie prica s njin jer he vidia dae ozljeden a mendez je isa njega prodat jer iskreno taj lik bi proda svoju zenu i dicu za pare
Haha pravo me naucilo da ne smijes imat insinuciju nego kad imas cinjenice da tek tada izvedes zakljucak
Nama su cinjenice reka kaza. Toe objektivno
Subjektivno on i mendez vjerujen da su tili da se proda
Ja sam računao s tim da će on kad tad nazad u Španiju,sam je izjavljivao da mu nedostaje Madrid i da mu je teško naviknuti se na život u Londonu, al nemogu (i neću) da vjerujem da je ovo stvarno sve insceniro da bi ošo u jebenu Kinu i to u pola jebene sezone u kojoj mu se smiješi zlatna kopačka i da bude prvak. Nadam se da će pamet pobjediti, i da ćemo ga već u subotu protiv Hulla vidjeti na terenu

Pa jebo mater, pa zar toliko novac može uništiti čovjeka da bi i u kinu krenuo za njim, pa kako je moguće da i ovoliko koliko primaju bude malo. 

Hajd da je neka ponuda iz Reala, Barce, Uniteda, Psg-a, Citya, pa ja bih shvatio zašto hoće da ide, al toliko daleko da se ide, ne znam. 

Ma situacija je takva da je on htio ic sigurno. Ispo je glup jer je Conte pokazo da može bez njega,a s druge strane Roman ga nece prodat usred sezone. I sta ce sad,napravio je sranje, na zimu nece bit prodat , nema mu druge nego da grli trenere okolo. 
Još uvijek sam prilično siguran da na ljeto ide, ali eto ko zna sto se sve može dogodit..
Nitko nije iznad kluba, nek ide ko ga jebe.

Treba nam da bi pokušali osvojiti titulu pa na ljeto kud god koji mili moji, ako uspijemo ostati na vrhu to će značiti da nas je vodio do dvije titule Premiershipa. Sasvim dovoljno od igrača koji se nije navikao na život u Engleskoj, koji je imao toliko suspenzija, koji je evo na kraju krajeva spreman da glumi povredu da bi napustio klub. Nisam ovo očekivao od njega, izgledao mi je kao jednostavan momak koji nema dvoličnosti u sebi, neka je se situacija smirila neka su pali ti zagrljaji makar bili i lažni sve za jedan cilj a to je titula.
Opet objavio sliku na ig sa treninga gdje se vidi da jasno trenira sa ostatkom ekipe i jos stavio kao srce plavo.. Posrao se na nagadanja o njegovom napustanju vec dvaput i sumnjam kako tu ima ista ozbiljno, jer koliko retardiran moras bit da objavljujes punu podrsku prema klubu a s druge strane radis razdor
Pa otprilike treba biti retardiran kao Kosta.

Citao sam pre par dana neku njegovu mini-istoriju, ispada da ovo sto se desava uopste nije nista novo za njega i da je slicne situacije imao i u proslosti i to cak 5 vecih incidenata

Rekose da je sa prve posudbe hteo da pobegne posle samo 45min !!!! Slicno je bilo i u Atletiku gde im je napravio cirkus pa je na kraju Mendes smirio situaciju i obecao mu da ako ostane i potpise novi ugovor da ce mu srediti otkupnu klauzulu od 32m koju smo na kraju mi i aktivirali.

Kolko god mi pravili dramu, nismo mi prvi imali problema sa njim a na osnovu svih tih dogadjaja iz proslosti cak i ako potpise novi ugovor to ne znaci neku garanciju da ce se nakon toga smiriti.

Posle ovoga trebaju ljudi iz kluba dobro da se zapitaju da li je vredan ovakve drame, sta de se ovo desilo pred neku odlucujucu utakmicu za klub??

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.