Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

pretpostavljam da su pokušali što duže da zataškaju zbog rivala ali onog trenutka kad je tim krenuo put Lestera moraš jbg da izvadiš sve karte na sto

tako je prošli put neki anonimus prvi javio da nije video Azara u hotelu sa ekipom i onda je krenula lavina 

sad i ja lupam ali za Azara je 100% prvo tvitao neki navijač koji putuje na utakmicu pa onda svi ostali novniri izašli sa detaljima

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Na službenom twitter nalogu Chelseaja ima od juče ili danas video na kojem igrači izlaze na trening i tu je i Costa a sada se spominje da nije trenirao 3 dana, takođe kako tu svađu mediji nisu iskopali ranije..

daj linkove od videea, kontam da si pomješo kenedya i costu

BBC Sport

It is understood Blues owner Roman Abramovich is not interested in releasing him from his contract, which expires in 2019, and would not entertain the idea of being forced to do so.

G7h2W40.jpg

normalno da je Mendes sve zakuvao :hljeb:

https://twitter.com/sjstandardsport/status/820013603839426560

Ma ovo je samo izgovor da se ostvari transfer u Kinu, nemam nista protiv da ode za dobru cifru, zasto drzati nezadovoljnog igraca. Odrazice se ovo na ekipu sigurno.

ma treba izdržati nekako do kraja meseca, ima još 6 slobodnih mesta/slotova za strane igrače i kad to popune onda bi trebalo malo da se smiri situacija

sad ko preživi, pričaće 

ali da, slažem se da treba prodati ako se ovako nastavi, iako vidim da je izgleda Roman besan što uopšte ne bih voleo da osetim na svojoj koži

Siguran sam da je prica o povredi samo informacija da se ima o cemu raspravljati jer ne desava se ovo slucajno, nego u vrijeme kad je najbolji napadac u evropi, kad je potvrdjeno da je stigla ponuda iz Kine, kad se trazi jos jedan napadac, kad mu se nude ogromna sredstva prelaskom u Kinu.

vidjet ćete da na kraju od čitave halabuke neće biti ništa..

zakuhava nam se garant, i pokušava rušiti ekipu pričama bez pokrića... al eto vidjet ćemo

Nema tu uopce govora o nekim stranama. Strana je samo jedna, a to je Chelsea FC. Conte je pokazao karakter ko covjek i trener i vjerujem mu u potpunosti. Njegova odluka da odstrani igraca je potpuno ispravna, barem na osnovu onoga sto mi mozemo procitati.

S druge strane, ogroman manjak respekta i neprofesionalnost kod Coste, ovako uzdrmati klub u ovakvom jednom trenutku.. Vrlo lako moze s njim biti slucaj kao sa kravom koja dadne 20 litara mlijeka, pa se ritne i sve prospe. Tako i on bi mogao unistiti sve dobro sto je dosad napravio.

Sto se mene tice, vrata su otvorena svakom ko ne zeli biti u ovom klubu, takvi nam ne trebaju. Hoces u Kinu? Lovu na sunce i izvoli burazeru.

Ipak, nadam se da ce ekipa izdrzati ovaj tezak udarac iz vlastitih redova i izvuci 3 boda na teskom gostovanju sutra.

Ako se već Costa ne osjeća najbolje trebao ga je ostaviti na tribinama, možemo jednu utakmicu bez njega valjda,moglo se to mirnije riješiti.

Iskreno ne vjerujem u ove priče, slična je stvar bila na utakmici s Leicesterom i tu su mediji od muhe napravili slona.Možda je bilo neke prepirke,al sad da mu je rekao idi u Kinu, uostalom vidjeli smo ih na utakmicama ponašaju se ko da se znaju od osnovne i Conte ga sigurno smatra najboljim igračem u Chelsea jer uvijek daje 110%.

https://twitter.com/ChelseaFC/status/819563374581350402

Trening od prekjučer,ima ga na treningu.(spustio loptu Willianu ako neko ne vidi)

ma nije ovo "prenapuhano", prosto kad to javlja lik koji uvek piše strogo objektivno

čitam ja sve i svašta, treba videti kako se piše o Liverpulu i Junajtedu, to su samo hvalospevi o Klopu i Murinju, ovde to nije slučaj

plus, sam je reko da prenosi samo ono što mu kažu, svaku senzacionalističku vest nije negirao, prosto kaže da ne zna i to je to

na drugu stranu, ovo je onda baš prejadno sa Kostine strane kako god okreneš, vamo se grliš i ljubiš sa Konteom a iza ledja mu zabiješ nož

ne sećam se kad sam se ovolko razočarao u nekog igrača a do pre par sati bih ruku u vatru stavio za tog istog Kostu 

što ne znači normalno da ne može da se popravi situacija

C2FbPI3WEAA4MEZ.jpg

Costa je najobičniji plaćenik kakvih je ova ekipa puna. Nisu ni Hazard ni Curtois drugačiji, da dođe bolja ponuda, otišli bi odmah. Kenjam se na takve igrače. Nijedan od njih neće nikad biti legenda kluba. Drago mi je da je i onaj smetlar Oscar otišao

Conte isto mafijaš, optužen za namještanje i pobjegao u Englesku. Ni jedan ni drugi nisu za ovaj klub. Al ajde, ja ne biram pa ne mogu ih ni tjerat. 

Ako Costa i ode, imamo Michya tako da nema straha... Samo se nadam da će mu protiv Lestera Conte dat priliku a ne opet izvodit s Hazardom u napadu (iako je dobro igrao tu utakmicu)

Exclusive: Diego Costa told to apologise by Chelsea team-mates following bust-up with Antonio Conte and fitness coach

Diego Costa has been urged to apologise for the bust up that has cast a shadow over Chelsea’s Premier League title bid by his Blues team-mates.

As revealed by Telegraph Sport, Costa was dropped for the vital trip to Leicester City after a row with a Chelsea fitness coach and head coach Antonio Conte on the back of a huge offer from China.

Costa was told to train away from the rest of the squad for three days after the row and did not travel with the squad to Leicester.

But that has not stopped Costa’s team-mates trying to act as peacemakers by telling the striker to say sorry for the incident and ignore the interest from China – at least until the summer.

Costa has been told that he will regret his actions and that he should concentrate on firing Chelsea to the title, and then reassess his future in the summer if he is still unhappy.

There was an encouraging sign that Costa may be listening to the advice late on Friday night, as he posted a picture on Instagram with the message ‘Come on Chelsea’.

The message was instantly ‘liked’ by Chelsea captain John Terry and Cesc Fabregas, two of the men who have been working hard to try to make Costa see sense.

Chelsea hope the situation can still be resolved and Costa is likely to hold talks with Conte early next week, with owner Roman Abramovich adamant the 28-year-old will not be sold this month.

Costa received an offer worth £30million-a-year net at the start of this month from a Chinese club, thought to Tianjin Quanjian, that would make him one of the highest-paid players in the world.

Chelsea believe that offer was the trigger for his bust up, with more detail emerging over what happened.

Costa is understood to have become involved in a row with a Chelsea fitness coach in training on Tuesday with Conte backing his staff. The situation then became worse on Wednesday as Conte furiously shouted ‘go to China’ at the end of another heated exchange.

Conte made Costa train on his own, later than the rest of the squad, for Wednesday, Thursday and Friday which explains why the Spain international posted an Instagram video of himself walking around a deserted Cobham in the dark with snow on the ground.

Costa has scored 14 Premier League goals this season and his team-mates believe he is vital to Chelsea’s bid to hold on to their lead at the top of the table.

jebote kakvo je govno ispao

a što se tiče tog Mendese, nakon ovoga, prekinuo bih svaki kontakt sa njim pa kud puklo da puklo

da be

serem se na to da izvinete kad Teri mora nekog da moli da igra, pazi Fabregas ga moli da se izvini, ma teraj to u kurac

ovakvo dno Čelzi nije video , koga bre Teri da moli, pa taj je grejao wc šolju Zoli sad će on da moli nekog Amazonca koji je u stanju da u pola sezone zabije nož svima

još mu lajkuju instagram, ponižavanje za klub 120% 

Ja mislim da Tery, Conte i Abramovic trebaju napraviti sastanak sa njim i jasno mu poruciti da je klub ispred svakog igraca i da moze slobodno ici ako ne zeli igrati za klub koji je trenutni lider premiershipa. Pao mi je Costa u ocima, odlican igrac a smece od covjeka.

stavite sad na stranu agente, kreni od sebe, neko/ti dodješ i potpišeš ugovor na 4-5 godine, znači jbt nisi se obavezao na mesec, dva, nisi iznajmio kola na dve nedelje pa da ti prosto prdne film i menjaš nešto

ko god je radio bilo šta, makar bilo i za dnevnicu zna kolko je jeban osećaj kad te neko ispali u momentu 

ovo je govnjiv potez od strane jednog čoveka a to je Kosta, šta god agent radio, ponovo sve zavisi od Koste

ma čak i preko toga mogu da predjem da je sam došo da se izvini al kad drugi treba da te moli i da razgovara sa tobom i ti ponovo popušiš, to znači da ćeš sutra da poslušaš ponovo i nekog trećeg 

plus što je imao razgovore sa klubom preko leta, plus što se znalo pre dve nedelje da treba da potpiše novi ugovor

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.