Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Odlična slika, ležerno jede sendvič na uličnom fast-food štandu u Brazilu. Pravi je "street guy".  B-)  B-)

xHLfJQR.jpg

Kako drag igrac. Vidi mu face, isto dijete od 45 godina :D
  • Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Vratio se monstrum golovima, kakva samo leđna tehnika kod gola :o

https://streamable.com/ffyhn

Totalno to, odličan gol. Zagradi odmah loptu, skoči (u svakom slučaju da mu protivnički defender ne izbije loptu), siluje ga u okretu i zakuca u 90. 

Bas ja i stari komentarisemo gol, ovo su patentirani Didier Drogba golovi, koliko je samo puta ovako se zagradio, otresao stopere i onda zakucao loptu u mrezu.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

https://twitter.com/ChelseaFC/status/815243167800893440

Meni lično najbolja stvar koju je Conte napravio,odgovorio ga od povratka u Atletiko,sigurno je velika stvar bila ta što ga je branio na pres konferencijama od đubradi novinarske koji su ga za svaku sitnicu prozivali.Sve više i više podsjeća na Drogbu,rekao bih pored Hazarda nezamjenjiv.
Pozdravljam ovaj tretman kluba prema njemu, nije to davanje dodatnih slobodnih dana baš njemu slučajno i to nije prvi put ove sezone. To se radi planski, jer očigledno je procjenjeno da je to pravi tretman za njega, on to neće zloupotrebiti a vratit će na terenu sigurno. Mislim da je i njemu sada lakše, prije je imao zadatak da daje golove i da izbori crveni karton za rivala, sada mu je zadatak samo da igra, ja iskreno nisam vjerovao da se on može promjeniti ali evo čuda se dešavaju. Što je najbitnije vidimo sretnog i zadovoljnog Costu, izgleda da su on i Conte "kliknuli" i to je za Chelsea veliki plus. Nije on za nekog "sterilnog" poslovnog odnosa i atmosfere, Conte je to shvatio i zato imamo najboljeg špica u Europi.
Ne stajem ni na čiju stranu jer je to još friško, smatram da se nije trebalo ići na svađu nego to mirno riješiti. Ovu su stvari koje ruše ekipu, pobjednički duh, atmosferu i sve ostalo, ne bi me čudilo da da padnemo nakon ovoga..
E ovo nam nije trebalo nikako. Nakon poraza kod jidsa sutra treba pokazati da je to bio samo kiks i uzeti 3 boda u Lesteru. Nevjerujem da Costa glumi povredu, ali i razumijem ako je Costa planuo na medicinski štab da ga je Conte odstranio.
U pitanju je naš najbolji strijelac i trenutno najbolji špic Europe ne vidim kako da izbacivanje iz ekipe tako važnog igrača da ne utiče na ekipu. Ne stajem ni na čiju stranu bar ne sada...

Stvarno mi je žao zbog ove situacije, nije nam ovo trebalo..
Costa se je teško navikao na zivot u Londonu,još uvijek 'pati' za Španijom, kako bi mu onda tek bilo Kini. Zato vjerujem da će odoljeti parama,osim ako stvarno ova frka trenutna eskalira dalje
Po kojem kriterijumu ljekari odrede ili znaju da li igrac simulira povredu? Primjera radi, neki dan sam se probudio sa ukocenim vratom, toliko me je boljelo da za 5 hiljada maraka ne bi mogao odigrati rekreaciju. Nit sam sta radio nit koji djavo a vrat bolio da su mi suze na oci isle.

U svakom slucaju, uvijek sam za pravdu i postenje i ako je tacno da je ovo Costa uradio, podrzavam Contea 100%.
Na službenom twitter nalogu Chelseaja ima od juče ili danas video na kojem igrači izlaze na trening i tu je i Costa a sada se spominje da nije trenirao 3 dana, takođe kako tu svađu mediji nisu iskopali ranije..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.