Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Nadam se da sledecu utakmicu pocinje Batsuayi, cisto da se pokaze ovom kretenu da je klub ispred svakog igraca.

Kako me iznervirao danas, to je nevjerovatno.. Odavno nisam vidio da je neko odigrao sebicnije u jednoj utakmici.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Jednom prilikom sam napisao nešto tipa "da ume da doda loptu, bio bi još bolji", da prefurmulišem to: da shvati da nije Messi, Hazard, Ronaldinho da izbaci jednim potezom dvojicu, bio bi još bolji. Spomenuli ste već te situacije kada je mogao da napravi situacije 1 na 1 za naše igrače (prvo za Pedra, ne sećam se tačno ko je bio drugi) samo da je dodao loptu, a on pokušava da izbaci driblingom dvojicu igrača iz igre. Volim kada su igrači gladni golova i željni da se dokažu uvek, ali nije dobro kada se to manifestuje kao sebičluk. Danas protiv Arsenala nas to nije koštalo, ali jednom hoće ako ne shvati koje su njegove granice.

Nego, o kojim asistencijama pričate, samo je eventualno za Hazardov drugi gol "asistirao", stavio sam znake navoda zbog toga što je Eden obavio 99% posla. Onaj prvi gol ne bi trebalo da spada u asistenciju.

pridružujem se pljuvanju ali lik na papiru ima danas dve asistencije u inat hejterima Just_Cuz_19.gif

Jel ima neka potvrda tog, koliko vidim nisu mu upisane nigdje

Ne bih ga tek tako otpisao, ali mislim da je mogao Conte da ga izvadi, čisto kao poruka da ne može da radi šta mu je volja bez ikakvih posledica.

Ne bih ga tek tako otpisao, ali mislim da je mogao Conte da ga izvadi, čisto kao poruka da ne može da radi šta mu je volja bez ikakvih posledica.

Slazem se. I danas je mogao par puta do gola, njegove kretnje su pravo cudo. Jebe ga kontrola lopte, ali o tome sam vec nekoliko puta pisao. 

Ali ovo danas je nesto sto nisam dugo vidio, bas je bio sebican, ono je ruzno vidjeti taman da vodis i 10:0. Nadam se da ce mu Conte za to skrenuti paznju.

jedino što mu zameram to je ono kad nije dodao Pedru al da ga jebeš, ono iz ugla kad je šutirao, pa bar 5 gola je tako dao, eto jbg sad je promašio, šta da radiš

na drugu stranu oduševio me u situaciji kad je dva puta glavom izbacio loptu i na kraju uleteo neki klizeći i oteo loptu ponovo, to je 120 % zalaganja za tim 

Ocito je i njemu koncentracija opala nakon svega. Rano ste krenuli sa pljuvanjem, prerano. Ono na kraju je bila cista glad za golovima, a ono sto Pedru nije dodao, jebo mater svoju, svaki minut sam mislio da ce nas kostat ili to ili jos par takvih lose odradjenih zavrsnica. Prelos je bio danas, to jedino priznajem ko god da kaze, ali ne moze preko noci neko postat toliko los igrac za neke ovdje jer je ispao kinez s transferom tim...

Lik je izgubio stalozenost sto je danas pokazao par puta, te koncentraciju koja mu je ocito zavrsavala pola posla dosad u prvenstvu... Da li ce Conte na pravi nacin da odgovori ovom zadatku i vrati kineza na put, vidjecemo...

Kad Konte onako gori na pomocnog trenera zbog preuzimanja kod kornera, siguran sam da Kosta nece lagano proci zbog onakve sebicnosti.

Kad Konte onako gori na pomocnog trenera zbog preuzimanja kod kornera, siguran sam da Kosta nece lagano proci zbog onakve sebicnosti.

Ali će sigurno već sledeću utakmicu početi i verovatno odigrati svih 90 minuta makar slabu partiju pružao.

Ali će sigurno već sledeću utakmicu početi i verovatno odigrati svih 90 minuta makar slabu partiju pružao.

Klasicni Konte :D
Ali bar smo sigurni da ce mu skrenuti paznju na to i da ce vise voditi racuna.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.